TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
2.7.11 12:31
Ivet23 píše:
Holky uz mam hotovy obed, kureci rizek s bramborem :-) a bublanina k tomu :lol: :-P :-P :-P
šikulka, to my dneska máme žemlovku :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
2.7.11 12:51

Pají, my také máme sladký oběd - jahodové hnedlíky :palec:

Ivet, tak to se budete oblizovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.7.11 13:01
Jitule84 píše:
Pají, my také máme sladký oběd - jahodové hnedlíky :palec:Ivet, tak to se budete oblizovat :lol:

Mnam knedliky :-P no muj tata uz prudil dva dny at udelam bublaninu :lol: a fakt se povedla mnam mnam :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
2.7.11 13:04

Ivet, jooo, bublaninu mám také ráad :palec:
Já mám od babi koblížky, takže si odpoledne dáma s marmeládou, tvarohem a šlehačkou :lol:

Holky, mě dnes už potřetí chytly záda :cert: :cert: :cert: Nikdy mě nebolí, ale dnes mě pěkně v pravo dole šíleně chytají :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.7.11 13:11
Jitule84 píše:
Ivet, jooo, bublaninu mám také ráad :palec:
Já mám od babi koblížky, takže si odpoledne dáma s marmeládou, tvarohem a šlehačkou :lol:Holky, mě dnes už potřetí chytly záda :cert: :cert: :cert: Nikdy mě nebolí, ale dnes mě pěkně v pravo dole šíleně chytají :pocitac:

Jitul o zadech mi ani nemluv :cert: :cert: me uz delsi dobu boli jako cert, ale se nedivim bricho a prsa v mega velikosti tak dostavaji zabrat :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
2.7.11 13:24

Ivet, vím, že jste to tady už řešily. A kde přesně tě bolí???
Mě asi bolí z toho, jak sedím. Já jsem předtím moc neseděla, spíš jsem byla v pohybu a mýmu tělu to asi chybí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.7.11 13:31
Jitule84 píše:
Ivet, vím, že jste to tady už řešily. A kde přesně tě bolí???
Mě asi bolí z toho, jak sedím. Já jsem předtím moc neseděla, spíš jsem byla v pohybu a mýmu tělu to asi chybí :zed:

Jitul me bolej tak nejak cele zada uz patrim do stareho zeleza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
2.7.11 13:33

Ahoj holkyyyyyyyy :mavam:

Dneska jsme zavařovali okurky, mám toho fakt dost :roll: manža z tý únavy usnul :mrgreen: a my s Anetkou koukáme na Pohádky o pejskovi a kočičce.

Včera večer mi přišlo, že mi zas vyrostlo břicho, protože se mi už dost špatně leží, mám problém se i převalit na druhej bok :D to nevím, co budu dělat ještě ty 2 měsíce :think: :mrgreen:

Jinak už mám taky vše vyprané a přichystané, ještě sundat postýlku a vyvětrat kočár a autosedajdu, ale na to je ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
2.7.11 13:33
peggyska píše:
Holky,u nás je taková zima,že jsem ráda,že jsem stihla vše uklidit včera a dneska zahajuju protestní odpočinek pod peřinou :pankac:

Zima,?já chodím s krátkým rukávem :lol: mě tohle klima v těhu vyhovuje :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
2.7.11 13:43
berusenka66 píše:
peggyska píše:
Holky,u nás je taková zima,že jsem ráda,že jsem stihla vše uklidit včera a dneska zahajuju protestní odpočinek pod peřinou :pankac:
Zima,?já chodím s krátkým rukávem :lol: mě tohle klima v těhu vyhovuje :pankac: :lol:

mně je takhle taky fajn :) ale venku by mi byla zimaaaa :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
2.7.11 13:44

Ahoj holky, koukám samý sladký jídla, my měli palačinky s tvarohem :-D :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
2.7.11 13:45

Uff holky,tak my se ted vrátili z nákupů,mám toho dost-nejsem schopná ani ty tašky vybalit :mrgreen: ale koupili jsme konečně Danískovi dárek,co pak dostane od miminka v porodnici,tak jsem zvědavá jak sem u bude líbit-koupila jsem mu pokladnu,jako mají v obchodech-všude se mu hrozně líbila,tak snad si s ní vyhraje.sice přítel hudroval,že z něj dělám holčičku,ale on má prostě tyhle věci rád no-má i kuchyňku a vaří v ní furt :pankac:

jinak pro mimíska jsem koupila ty plenky Bella Happy tak mám radost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
2.7.11 13:50
Flooa píše:
Ahoj holky, koukám samý sladký jídla, my měli palačinky s tvarohem :-D :mavam: :mavam:

mňam! My měli palačinky předevčírem :palec: ale dala bych si je klidně zas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
2.7.11 13:51
berusenka66 píše:
Uff holky,tak my se ted vrátili z nákupů,mám toho dost-nejsem schopná ani ty tašky vybalit :mrgreen: ale koupili jsme konečně Danískovi dárek,co pak dostane od miminka v porodnici,tak jsem zvědavá jak sem u bude líbit-koupila jsem mu pokladnu,jako mají v obchodech-všude se mu hrozně líbila,tak snad si s ní vyhraje.sice přítel hudroval,že z něj dělám holčičku,ale on má prostě tyhle věci rád no-má i kuchyňku a vaří v ní furt :pankac:jinak pro mimíska jsem koupila ty plenky Bella Happy tak mám radost :pankac:

taky už máme dáreček koupenej, ještě ho budu muset zabalit :think: a plíny jsem nakonec taky zakoupila, měla jsem je i na Any :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
2.7.11 13:59

Zvizi- se stav, ještě tři zbyly :-)
Beru- to je hezký, to bude mít určitě strašnou radost :dance: Jo a můj brácha si jako malej rád hrál s panenkama, tak co :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí