Poradna duly
Jana Čurdová
Bré ráno,
Krmar,ten týden byl do čtvrtka docela dlouhej.Vrátí se zítra brzo ráno.Takže tu zase bude veselo.
ještě k tomu epidurálu. při něm nebolí kontrakce, ale jak jsem začala opravdu rodit, tj. vypuzovat a tlačit (pořádnou silou), tak bolelo i to tlačení, rozhodně bych neřekla, že to je bozbolestný porod. a pokud se tomu budu moct vyhnout, tak to udělám. těším se na normální stahy ![]()
aleca píše:
ještě k tomu epidurálu. při něm nebolí kontrakce, ale jak jsem začala opravdu rodit, tj. vypuzovat a tlačit (pořádnou silou), tak bolelo i to tlačení, rozhodně bych neřekla, že to je bozbolestný porod. a pokud se tomu budu moct vyhnout, tak to udělám. těším se na normální stahy
Ja posledni dobou slycham od maminek,ze epidural uz nechteji, nebot kdyz maji tlacit tak to nejde bez bolesti tim padem se porod prodluzuje. a kdyz nad tim tak premyslim asik je to pravda
nebo kdyz budu mit bolesti budu tlacit vice
ja rodila prirozene bez jakekoliv pomoci ![]()
Holky,u nás je taková zima,že jsem ráda,že jsem stihla vše uklidit včera a dneska zahajuju protestní odpočinek pod peřinou ![]()
peggyska píše:
Holky,u nás je taková zima,že jsem ráda,že jsem stihla vše uklidit včera a dneska zahajuju protestní odpočinek pod peřinou
Odkud jsi? ja s Krkonoš tedy hory a celkem to to jde
byla jsem pred chvilkou v obchode a bylo mi spise teplo
zima mi moc nebyva ted v tehu, spise naopak potim se jak stary chlap
ale moje mama by si snad dokazala vzit teplou bundu
jedine tedy je.,ze tu je ohromny vitr uz 3 den ![]()
z českých budějovic…je tu jen 15 stupňů…ale byla mi zima i v noci a to jsme měli zavřené okno…normálně nespím ani přikrytá a dneska jsem byla zachumlaná jak mumie ![]()
tady v brně svítí sluníčko, krásných 23 stupňů, vlahý větřík, prostě úplný komfort.
no tady už začíná trochu i svítit sluníčko,tak snad se to trochu zlepší…
Tu tedy hrozne fouka
slunce ted zalezlo,ale misty vyleza
ve meste je urcite prijemneji, nebod mame barak kousek od labe a jak je zima je to znat
ale,ze by byla venku zimaa nevim
mozna kdybych sla do kramu pesky tak to bude jine
![]()
dobré ránko, na chvilku nakouknu, včera u nás byli sousedi a nakonec se to protáhlo do 2 do rána, tak půjdu ještě spinkat, ted jsme vypravili taťku do práce…jak jsme včera byla u té kamarádky a vyprávěla mi o porodu, tak se mi dnes zdálo, že rodím ted ve 35.týdnu a byla tam se mnou mamka a cítila jsem jak mi praskla voda, no živý sen jak blázen
![]()
jinak já jsme ráda, že je chladno, protože mě je ted furt vedro a takhle by klidně mohlo být až do porodu
to my měli i tak otevřený okno a já měla peřinu mezi kolenama místo abych se s ní přikryla ![]()
tak holky pěknou sobotu! ![]()
U nás je 19°C a zataženo, ale okna mám otevřené pořád ![]()
Jinak teď jsem mohla být už v Mikulově a místo toho dřepím doma
![]()
Ahojky,
včerejší grilovačka neměla chybu, zase se cítím jak pašík ![]()
HOlky, taky se některé z vás stává, že cítíte takový lupnutí - nevím přesně jak to popsat, ale cítím to už 3. den většinou brzo ráno a pak navečer ![]()
Přeji dobré ráno maminky…já cítila pohyby už ve 12 tt ale prej to je normální když to není poprvé ![]()
u nás je takové aprílové počasí,ráno svítilo sluníčko pak se zatáhlo a pršelo a i kroupy padali ale td zase svítí sluníčko
myslím že to tak bude celej den
konečně jsem se trochu vyspala nebot deti nejsou na víkend doma
![]()
Pájo a kde ti to přesně lupe?
Holky uz mam hotovy obed, kureci rizek s bramborem
a bublanina k tomu
![]()
Kolis - předevčírem mi to lupalo pod prsama a dneska ráno v podbříšku, tak vůbec nevím, ani to nebolí nic, ale je to divnej pocit