TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4605
2.7.11 07:53

Bré ráno,
Krmar,ten týden byl do čtvrtka docela dlouhej.Vrátí se zítra brzo ráno.Takže tu zase bude veselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
2.7.11 08:13

ještě k tomu epidurálu. při něm nebolí kontrakce, ale jak jsem začala opravdu rodit, tj. vypuzovat a tlačit (pořádnou silou), tak bolelo i to tlačení, rozhodně bych neřekla, že to je bozbolestný porod. a pokud se tomu budu moct vyhnout, tak to udělám. těším se na normální stahy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.7.11 08:20
aleca píše:
ještě k tomu epidurálu. při něm nebolí kontrakce, ale jak jsem začala opravdu rodit, tj. vypuzovat a tlačit (pořádnou silou), tak bolelo i to tlačení, rozhodně bych neřekla, že to je bozbolestný porod. a pokud se tomu budu moct vyhnout, tak to udělám. těším se na normální stahy :-)

Ja posledni dobou slycham od maminek,ze epidural uz nechteji, nebot kdyz maji tlacit tak to nejde bez bolesti tim padem se porod prodluzuje. a kdyz nad tim tak premyslim asik je to pravda :roll: nebo kdyz budu mit bolesti budu tlacit vice :nevim: ja rodila prirozene bez jakekoliv pomoci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
2.7.11 09:52

Holky,u nás je taková zima,že jsem ráda,že jsem stihla vše uklidit včera a dneska zahajuju protestní odpočinek pod peřinou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.7.11 10:06
peggyska píše:
Holky,u nás je taková zima,že jsem ráda,že jsem stihla vše uklidit včera a dneska zahajuju protestní odpočinek pod peřinou :pankac:

Odkud jsi? ja s Krkonoš tedy hory a celkem to to jde :lol: byla jsem pred chvilkou v obchode a bylo mi spise teplo :mrgreen: zima mi moc nebyva ted v tehu, spise naopak potim se jak stary chlap :cert: :cert: ale moje mama by si snad dokazala vzit teplou bundu :mrgreen: jedine tedy je.,ze tu je ohromny vitr uz 3 den :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
2.7.11 10:18

z českých budějovic…je tu jen 15 stupňů…ale byla mi zima i v noci a to jsme měli zavřené okno…normálně nespím ani přikrytá a dneska jsem byla zachumlaná jak mumie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
2.7.11 10:19

tady v brně svítí sluníčko, krásných 23 stupňů, vlahý větřík, prostě úplný komfort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
2.7.11 10:21

no tady už začíná trochu i svítit sluníčko,tak snad se to trochu zlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.7.11 10:25

Tu tedy hrozne fouka :cert: slunce ted zalezlo,ale misty vyleza :-) ve meste je urcite prijemneji, nebod mame barak kousek od labe a jak je zima je to znat :cry: ale,ze by byla venku zimaa nevim :-) mozna kdybych sla do kramu pesky tak to bude jine :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
2.7.11 10:29

dobré ránko, na chvilku nakouknu, včera u nás byli sousedi a nakonec se to protáhlo do 2 do rána, tak půjdu ještě spinkat, ted jsme vypravili taťku do práce…jak jsme včera byla u té kamarádky a vyprávěla mi o porodu, tak se mi dnes zdálo, že rodím ted ve 35.týdnu a byla tam se mnou mamka a cítila jsem jak mi praskla voda, no živý sen jak blázen :mrgreen: :mrgreen:
jinak já jsme ráda, že je chladno, protože mě je ted furt vedro a takhle by klidně mohlo být až do porodu :-) to my měli i tak otevřený okno a já měla peřinu mezi kolenama místo abych se s ní přikryla :-)
tak holky pěknou sobotu! 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
2.7.11 10:41

U nás je 19°C a zataženo, ale okna mám otevřené pořád :lol:

Jinak teď jsem mohla být už v Mikulově a místo toho dřepím doma :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
2.7.11 10:49

Ahojky,
včerejší grilovačka neměla chybu, zase se cítím jak pašík :mrgreen:
HOlky, taky se některé z vás stává, že cítíte takový lupnutí - nevím přesně jak to popsat, ale cítím to už 3. den většinou brzo ráno a pak navečer :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
2.7.11 11:39

Přeji dobré ráno maminky…já cítila pohyby už ve 12 tt ale prej to je normální když to není poprvé :nevim:

u nás je takové aprílové počasí,ráno svítilo sluníčko pak se zatáhlo a pršelo a i kroupy padali ale td zase svítí sluníčko :-) myslím že to tak bude celej den

konečně jsem se trochu vyspala nebot deti nejsou na víkend doma :pankac: :dance:

Pájo a kde ti to přesně lupe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.7.11 11:49

Holky uz mam hotovy obed, kureci rizek s bramborem :-) a bublanina k tomu :lol: :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
2.7.11 12:30

Kolis - předevčírem mi to lupalo pod prsama a dneska ráno v podbříšku, tak vůbec nevím, ani to nebolí nic, ale je to divnej pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí