Poradna duly
Jana Čurdová
Jitule84 píše:
Floa, my budeme mít drobka, takže malé pleny budeme mít dlouho![]()
Jo to doufám taky
,i v přítelovo rodině jsou samí prcci,takže zákonitě musím mít mimi 47 cm a 3300 g
Já už se těším, až se tady budou rojit zprávičky, kdo právě porodil a jaký měl mimísek míry
Jsem zvědavá, kdo napíše první ![]()
Flooa píše:
Já už se těším, až se tady budou rojit zprávičky, kdo právě porodil a jaký měl mimísek míry![]()
![]()
Jsem zvědavá, kdo napíše první
No tak na to se taky tesim a sem zvedava kdo bude prvni ![]()
Ivet23 píše:Flooa píše:No tak na to se taky tesim a sem zvedava kdo bude prvni
Já už se těším, až se tady budou rojit zprávičky, kdo právě porodil a jaký měl mimísek míry![]()
![]()
Ivet, v kolika jsi měla dcerku?
Flooa píše:Ivet23 píše:Ivet, v kolika jsi měla dcerku?Flooa píše:No tak na to se taky tesim a sem zvedava kdo bude prvni
![]()
Ivet23 píše:Flooa píše:Ivet23 píše:Ivet, v kolika jsi měla dcerku?Flooa píše:No tak na to se taky tesim a sem zvedava kdo bude prvni
![]()
![]()
Bylo mi 18let a 3mesice
![]()
[/c
Tak to jsi byla mlaďoučkáIvet23 píše:Flooa píše:Ivet23 píše:Ivet, v kolika jsi měla dcerku?Flooa píše:No tak na to se taky tesim a sem zvedava kdo bude prvni
![]()
![]()
Bylo mi 18let a 3mesice
![]()
Tak to jsi byla mlaďoučká, klobouk dolů
Flooa píše:Ivet23 píše:Flooa píše:Ivet23 píše:Ivet, v kolika jsi měla dcerku?Flooa píše:No tak na to se taky tesim a sem zvedava kdo bude prvni
![]()
![]()
Bylo mi 18let a 3mesice
![]()
[/c
Tak to jsi byla mlaďoučkáIvet23 píše:Tak to jsi byla mlaďoučká, klobouk dolůFlooa píše:Ivet23 píše:Ivet, v kolika jsi měla dcerku?Flooa píše:No tak na to se taky tesim a sem zvedava kdo bude prvni
![]()
![]()
Bylo mi 18let a 3mesice
![]()
Jj to jsem byla, ale niceho nelituji
obcas sem si rikala,ze jsem mohla jeste pockat hlavne kvuli byvalemu ale to me vzdy hned preslo, byla jsem s Tynou delsi dobu sama ale zvladli jsme to dobre
tak jsem ted měla doma překvápko, přivrtala jsem nahoře dvě poličky v ložnici a vytřela a jdu do koupelny a najednou v zámku klíč a manžel doma, so přijel na hodku jen tak z práce, že už měl hotovo
tak prej přijel na kontrolu a na sex
blázen…ale super, mě to potěšilo
![]()
Ivet - tedy to jsi byla mladá při prvním miminku a pamatuješ si kolikátý týden jsi rodila? na termín nebo dříve??
Ivet- vždyť nemáš čeho litovat, máš krásnou dcerku ![]()
Hannah- tééda, příjemné překvápko ![]()
Hannah presne si to nepamatuji, kolem tydne po prvnim terminu
v nemocnici mi pak nevratili tehu prikazku ![]()
Holky, také se těším, až tady budou fotečky malých a budeme se všechny rozplývat…
Jo a asi tolik času na kecání už nebudeme mít ![]()
Ivet, teda, ty jsi byla mlaďoučká maminka ![]()
Hani, to je od mm hezké
Já mám překvapení také ráda ![]()
Jitule84 píše:
Holky, také se těším, až tady budou fotečky malých a budeme se všechny rozplývat…
Jo a asi tolik času na kecání už nebudeme mít![]()
Ivet, teda, ty jsi byla mlaďoučká maminka
Hani, to je od mm hezkéJá mám překvapení také ráda
No Jitul v Dubnu mi bylo 23 let doma mam za 4dny 5letou holku a dalsi na ceste
az mi bude cca 36 moje dcera bude plnoleta
snad ze me neudela mladou babicku
ja sem tak premyslela, ze bych mozna po 30 letech sla jeste do jednoho ditka, ale nevim abych pak nerodila nastejno s dcerou ![]()
Ivet,ty jsi byla fakt mladá maminka
ale zvládla jsi to super.to já mám spíš mladého tatínka
ikdyž já malého měla v necelých 23letech.
A moje tchnýňulka se stala babičkou v necelých 40 letech-třeba to budeš mít podobně ![]()
Jitul ony ty pleny Bella jsou super v tom,že mají udělaný výřez na pupík,takže mu ho ta plínka nedře,jinak plínek máme doma i dost bych jinak řekla
Hani to je ale hodný manžel-taky mám moc ráda překvápka ![]()
Ivet, tak ty budeš malďoučká maminka i teď.
Ježiš, to si připadám jako stařešina, když v 27letech čekám první mimčo ![]()
Beru, aha, tak to jsem nevěděla. Tak pro příště
A kde je pradávají ???