TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
3.7.11 19:52

Holky ja jsem dubnovej beranek :mrgreen: :mrgreen: tvrdohlava jak..... :lol: a vypada to tak, ze asi i nejmladsi maminka tu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
3.7.11 20:07

ve 33.tt a první…asi půjdu spinkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
3.7.11 20:09

Peggy, ty máš termín jako já 18.8., ne??? To jsi tedy 34tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
3.7.11 20:11

počkej…podle průkazky jsem 33…a do termínu je to ještě necelých 7 týdnů,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
3.7.11 20:30

Peggy v těhotenství se to bere že 33+1 už jsi 34.tt, ale v průkazce doktor zaškrtne 33 - jako ukončený 33tt. A kdyby jsi předčasně rodila, tak budou brát přesný týden + dny a zase se počítá už ukončený, takže ve tvém případě 33tt. To je guláš co? Jinak já jsem se vdávala po 6ti letech chození ve 22 a 1. dítě jsem měla až v 26 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
3.7.11 20:38

v tom aby se prase vyznalo :mrgreen: ,tak jsem 34.tt,ale myslím,že týden sem týden tam :mrgreen: …ale aspoň jste to vzali tradičně :palec: ,nejdřív svatba,pak mimi :-D …my jsme z tý mladý generace,co žije jen na hromádce… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
3.7.11 20:56

Ona ta svatba fakt není to nejdůležitější. Hlavní je když všechno klape jak má a chlapi se obvykle do ženění neženou, to je normální. Třeba časem příjde sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
3.7.11 20:59

Tak já už se zase loučím, musím uvolnit PC. Tak přeju všem klidnou noc bez nočních můr. Dobrou… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
4.7.11 06:47

Dobré ránko :mavam:

Peggy, no, pro mě tedy týden sem a týden tam není. Já jsem ráda za každý týden, co malá v bříšku vydrží. Takže já si je hlídám :lol:

Krmar, tak to jsi měla věk jako většina z nás tady, co jsme ročník 84 :lol:

No, já tedy nevím jak ostatní, ale ten můj mě požádal o roku po 2 letech chození a chvilku po tom, co jsme si koupili byt. Nikdy jsme o svatbě vůbec nemluvili. A najednou na dovče si klekne a dá mi prstýnek…Pro mě to byl šok. :andel: No a do roka byla svatba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
4.7.11 08:38

dobré ránko :-)
Jitu ten můj mě požádal po 4 měsících a bydleli jsme spolu už po měsíci od seznámení :-D ale svatba byla až rok a půl na to, co mě požádal…tenkrát jsem taky čučela jak blázen :-)
tak pěkné pondělí všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 08:51

dobre rano devcata :mavam:
hlasim se po trech dnech a koukam ze fakt nemam sanci vas docist, je toho tu hodne hodne moc :-)
stalo se neco zasadniho?

my uz jsme meli vcera peknou pohotovost, mela jsem tak silny poslicky a tak pekne pravidelny, ze jsme si vsichni mysleli, ze uz rodim :mrgreen:
ale diky bohu se mala jeste umoudrila.

no a jak tady? co se stalo zajimaveho a duleziteho v kostce? bude nejaka hodna duse co mi to povi? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
4.7.11 08:57

Hani, teda, to bylo fakt rychlý :pankac:

Jani, teda, ještě nestraš a malou přesvědč, ať tam ještě je :andel: Hodně odpočívej !!!
Tady nic nového, o víkendu tady skoro nikdo nebyl, takže nic zajímavého. Máme novou těhulku Peggy. Má termín jako já 18.8., jinka mě nic nenapadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 09:00

ahojky holky,taky se hlásím po odpočinkovém víkendu,jen já občas sedla abych vás dočetla aby toho nebylo pak moc :-D

Jani..je to mazec co ti poslíčci,já zase v noci nemohla spát koukala jsem do zdi do půl 1 a ve 4 už jsem byla vzhůru no děs :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 09:01

Ahoj holky! Teda, nakecat jenom jednu stránku od včerejška :nevim: :-P
Krmat- fakt? No, mému manželovi bylo 29 :palec:
Jitu- jo, je to fakt rychlovka a dobrá :palec:
Janiii- to ještě nesmíš, musíš vydržet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 09:04

jitu o vikendu tady nikdo nebyl, ale nadrbaly jste toho jak… :mrgreen:

kolis na tebe jsem si pri tom vzpomnela taky… v noci uz jsem spala jak mimino, ale proskucela a prohekala jsem tu celej podvecer :zed:

no ja se zlobila na pritele, protoze vcera mel povidavou, tak maly zacal vypravet jakou ma postylku a jak za ni prijde na navstevu tahle teta a tenhle strejda az se narodi a jak dostane od kazdyho spoustu darku…a par hodin na to to zacalo.
jsem mu vynadala, ze maly naslibuje, takhle ji zblbne a je jasny ze ona chce ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí