Poradna duly
Jana Čurdová
Holky ja jsem dubnovej beranek
tvrdohlava jak.....
a vypada to tak, ze asi i nejmladsi maminka tu
![]()
počkej…podle průkazky jsem 33…a do termínu je to ještě necelých 7 týdnů,ne?
Peggy v těhotenství se to bere že 33+1 už jsi 34.tt, ale v průkazce doktor zaškrtne 33 - jako ukončený 33tt. A kdyby jsi předčasně rodila, tak budou brát přesný týden + dny a zase se počítá už ukončený, takže ve tvém případě 33tt. To je guláš co? Jinak já jsem se vdávala po 6ti letech chození ve 22 a 1. dítě jsem měla až v 26 letech.
v tom aby se prase vyznalo
,tak jsem 34.tt,ale myslím,že týden sem týden tam
…ale aspoň jste to vzali tradičně
,nejdřív svatba,pak mimi
…my jsme z tý mladý generace,co žije jen na hromádce… ![]()
Ona ta svatba fakt není to nejdůležitější. Hlavní je když všechno klape jak má a chlapi se obvykle do ženění neženou, to je normální. Třeba časem příjde sám…
Tak já už se zase loučím, musím uvolnit PC. Tak přeju všem klidnou noc bez nočních můr. Dobrou… ![]()
Dobré ránko ![]()
Peggy, no, pro mě tedy týden sem a týden tam není. Já jsem ráda za každý týden, co malá v bříšku vydrží. Takže já si je hlídám ![]()
Krmar, tak to jsi měla věk jako většina z nás tady, co jsme ročník 84 ![]()
No, já tedy nevím jak ostatní, ale ten můj mě požádal o roku po 2 letech chození a chvilku po tom, co jsme si koupili byt. Nikdy jsme o svatbě vůbec nemluvili. A najednou na dovče si klekne a dá mi prstýnek…Pro mě to byl šok.
No a do roka byla svatba ![]()
dobré ránko ![]()
Jitu ten můj mě požádal po 4 měsících a bydleli jsme spolu už po měsíci od seznámení
ale svatba byla až rok a půl na to, co mě požádal…tenkrát jsem taky čučela jak blázen ![]()
tak pěkné pondělí všem!
dobre rano devcata ![]()
hlasim se po trech dnech a koukam ze fakt nemam sanci vas docist, je toho tu hodne hodne moc ![]()
stalo se neco zasadniho?
my uz jsme meli vcera peknou pohotovost, mela jsem tak silny poslicky a tak pekne pravidelny, ze jsme si vsichni mysleli, ze uz rodim ![]()
ale diky bohu se mala jeste umoudrila.
no a jak tady? co se stalo zajimaveho a duleziteho v kostce? bude nejaka hodna duse co mi to povi? ![]()
Hani, teda, to bylo fakt rychlý ![]()
Jani, teda, ještě nestraš a malou přesvědč, ať tam ještě je
Hodně odpočívej !!!
Tady nic nového, o víkendu tady skoro nikdo nebyl, takže nic zajímavého. Máme novou těhulku Peggy. Má termín jako já 18.8., jinka mě nic nenapadá ![]()
ahojky holky,taky se hlásím po odpočinkovém víkendu,jen já občas sedla abych vás dočetla aby toho nebylo pak moc ![]()
Jani..je to mazec co ti poslíčci,já zase v noci nemohla spát koukala jsem do zdi do půl 1 a ve 4 už jsem byla vzhůru no děs ![]()
Ahoj holky! Teda, nakecat jenom jednu stránku od včerejška
![]()
Krmat- fakt? No, mému manželovi bylo 29 ![]()
Jitu- jo, je to fakt rychlovka a dobrá ![]()
Janiii- to ještě nesmíš, musíš vydržet ![]()
jitu o vikendu tady nikdo nebyl, ale nadrbaly jste toho jak… ![]()
kolis na tebe jsem si pri tom vzpomnela taky… v noci uz jsem spala jak mimino, ale proskucela a prohekala jsem tu celej podvecer ![]()
no ja se zlobila na pritele, protoze vcera mel povidavou, tak maly zacal vypravet jakou ma postylku a jak za ni prijde na navstevu tahle teta a tenhle strejda az se narodi a jak dostane od kazdyho spoustu darku…a par hodin na to to zacalo.
jsem mu vynadala, ze maly naslibuje, takhle ji zblbne a je jasny ze ona chce ven ![]()