TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
4.7.11 11:00
Jitule84 píše:
Floa, no, ta také nevím…Ani nevím, zdy budu mít chuť :zed:
Musím říci, že já jsem tedy v těhu nějaký záchvaty sexu netrpěla, spíš naopak 8-)

To já právě taky no, ale zase nechci manžela zanedbávat, i když to jde samozřejmě i jinak :oops: Tak uvidíme, jak se to vyvrbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 11:00

Jitu tak to jsme na tom stejně a když já měla chut tak manžel vytuhl ještě dřív než děti takže nic a četla jsem že sperma vyvolává porod tak poroz na to :-)

Mám takovej blbej dotaz…dneska celej den mám pocit dole jako by mi měla upadnout,nevím jak to popsat prostě takovej strašněj tlak má to taky některá z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
4.7.11 11:01

Ani já ho nezanedbávám, ale jak říkám, řešíme to jinak :-D

Holky, nevíte nějaký pěkný odkaz na stránky o porodu, kde je to hezky popsané a je tam nějaké video???
Mm mě zaúkoloval, že se chce připravit a podívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 11:03
Jitule84 píše:
Ani já ho nezanedbávám, ale jak říkám, řešíme to jinak :-DHolky, nevíte nějaký pěkný odkaz na stránky o porodu, kde je to hezky popsané a je tam nějaké video???
Mm mě zaúkoloval, že se chce připravit a podívat :lol:

tak já ti v tomhle neporadím my na to nekoukáme,manžel říkal že mu to bude stačit na sále :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
4.7.11 11:03

Kolis, právě proto to chci nechat až tak na ten 37.-38. týden. To už malá může v klidu ven :-D

A není to takový ten tlak, že tě tlačí dolů malá :think: ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.7.11 11:05
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Dobre rano holky :kytka: me se vcera vratil na chvilku muzik, zajel do brna pro auti a prespal tu a pred chvilkou zas frcel na stavbu :cry: ale jedno pozitivum to ma :mrgreen: uz tu mam konecne nasi octavii jinak vcera jsme si chteli trocha uzit, jen male se to vubec nelibilo :-D tak jsme ji premluvili aspon na chvilku :oops: :mrgreen: :mrgreen:
To je super, že už máte octávinku doma :potlesk: A máš fotečku? A copak malá, protestovala??? :lol:

Urcite behem dne nafotim :lol: nejak to nechci rozebirat :oops: cervenam u toho notase dost :-) ale citila jsem jak mala uhnula kdyz byl zassun :oops: ale vzdy me za to radne nabusila, tak pak pritel schvalne a takto se dohadovali :lol: jinak od zacatku tehu sperma do vnitr ne, tak az za dva tydny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 11:06

Koli- to se mi též občas stává, je to takový hrozně divný nepříjemný pocit a taky mě tam píchne jakoby na čípku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 11:07

holky - primo sperma nebo styk jako takovej? :oops: my kdyz uz jsme meli domaci erotiku, tak s kondomem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 11:07
Jitule84 píše:
Kolis, právě proto to chci nechat až tak na ten 37.-38. týden. To už malá může v klidu ven :-DA není to takový ten tlak, že tě tlačí dolů malá :think: ???

no nejspíš jo ale tohle teda neznám,někdy si připadám jako bych byla těhotná poprvé asi to těhotenství po třicítce už není jak ve dvaceti a do toho mě ted začal bolet pravej vaječník tak doufám že to zase nebudou ti poslíčci co ve středu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 11:13
janiii;-) píše:
holky - primo sperma nebo styk jako takovej? :oops: my kdyz uz jsme meli domaci erotiku, tak s kondomem…

Jestli přímo styk, nevím, ale sperma ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
4.7.11 11:14

Ivet, teda, to musela být šaráda :lol: Tak malej se to nelíbilo, to je dobrý :-D

Jani, já myslím, že hlavně to sperma, ale myslím, že i sex na to má vliv :think:

Koli, nestraš…Ono je každé těhu jiné, takže můžeš čekat jiné nevolnosti
Já tedy nevím, ale mě už malá dole tak netlačí jako dřív…Nevím, co zabralo, jestli ten magnosolv nebo zavádění utroše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 11:14

Jani..jen prej sperma ale nevím jestli to zabírá moje švagrová to zkoušela a nic :nevim:

Ivet však se nemáš za co stydět jsme tady jen holky :palec:

Floa…jj to je ten pocit ale docela dost bolestivej hlavně teda když sedím a vstanu a chodím..já už na to trpěla jak jsem nebyla těhu a chodila jsem do práce ale ted je to někdy extrém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.7.11 11:18

Holky kdyz nemate zdravotni problemy tak muzete mit sex cele tehotenstvi :-) tu jde jen o spermie, v 1a 2 trimestru muzou zavinit potrat, a ve tretim vyvolat porod :-) my tedy kondom nesnesem,ale davame pozor :lol: ale tak od toho 37tt klidne spermie dovnitr. dokonce jedna hodne dobra porodni asistentka radi v terminu hodne sexu a hlavne ty spermie :-) my se milujem cele tehotenstvi jen sme dodrzeli po amniu, ze nee :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 11:18

Koli- tak to nevím, mně se to stává občas a teda pak to stojí za to. A kdy más kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 11:20
Flooa píše:
Koli- tak to nevím, mně se to stává občas a teda pak to stojí za to. A kdy más kontrolu?

příští týden v uterý a to jdu i na ozvy už,no uvidím jak se to vyvrbí přinejhorším pojedu do nemocnice můj dr má totiž dovolenou tento týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí