Poradna duly
Jana Čurdová
Jitule84 píše:
Floa, no, ta také nevím…Ani nevím, zdy budu mít chuť
Musím říci, že já jsem tedy v těhu nějaký záchvaty sexu netrpěla, spíš naopak
To já právě taky no, ale zase nechci manžela zanedbávat, i když to jde samozřejmě i jinak
Tak uvidíme, jak se to vyvrbí ![]()
Jitu tak to jsme na tom stejně a když já měla chut tak manžel vytuhl ještě dřív než děti takže nic a četla jsem že sperma vyvolává porod tak poroz na to ![]()
Mám takovej blbej dotaz…dneska celej den mám pocit dole jako by mi měla upadnout,nevím jak to popsat prostě takovej strašněj tlak má to taky některá z vás?
Ani já ho nezanedbávám, ale jak říkám, řešíme to jinak ![]()
Holky, nevíte nějaký pěkný odkaz na stránky o porodu, kde je to hezky popsané a je tam nějaké video???
Mm mě zaúkoloval, že se chce připravit a podívat ![]()
Jitule84 píše:
Ani já ho nezanedbávám, ale jak říkám, řešíme to jinakHolky, nevíte nějaký pěkný odkaz na stránky o porodu, kde je to hezky popsané a je tam nějaké video???
Mm mě zaúkoloval, že se chce připravit a podívat
tak já ti v tomhle neporadím my na to nekoukáme,manžel říkal že mu to bude stačit na sále ![]()
Kolis, právě proto to chci nechat až tak na ten 37.-38. týden. To už malá může v klidu ven ![]()
A není to takový ten tlak, že tě tlačí dolů malá
???
Flooa píše:Ivet23 píše:To je super, že už máte octávinku doma
Dobre rano holkyme se vcera vratil na chvilku muzik, zajel do brna pro auti a prespal tu a pred chvilkou zas frcel na stavbu
ale jedno pozitivum to ma
uz tu mam konecne nasi octavii jinak vcera jsme si chteli trocha uzit, jen male se to vubec nelibilo
tak jsme ji premluvili aspon na chvilku
![]()
![]()
A máš fotečku? A copak malá, protestovala???
Urcite behem dne nafotim
nejak to nechci rozebirat
cervenam u toho notase dost
ale citila jsem jak mala uhnula kdyz byl zassun
ale vzdy me za to radne nabusila, tak pak pritel schvalne a takto se dohadovali
jinak od zacatku tehu sperma do vnitr ne, tak az za dva tydny ![]()
Koli- to se mi též občas stává, je to takový hrozně divný nepříjemný pocit a taky mě tam píchne jakoby na čípku.
holky - primo sperma nebo styk jako takovej?
my kdyz uz jsme meli domaci erotiku, tak s kondomem…
Jitule84 píše:
Kolis, právě proto to chci nechat až tak na ten 37.-38. týden. To už malá může v klidu venA není to takový ten tlak, že tě tlačí dolů malá
???
no nejspíš jo ale tohle teda neznám,někdy si připadám jako bych byla těhotná poprvé asi to těhotenství po třicítce už není jak ve dvaceti a do toho mě ted začal bolet pravej vaječník tak doufám že to zase nebudou ti poslíčci co ve středu ![]()
janiii;-) píše:
holky - primo sperma nebo styk jako takovej?my kdyz uz jsme meli domaci erotiku, tak s kondomem…
Jestli přímo styk, nevím, ale sperma ano
Ivet, teda, to musela být šaráda
Tak malej se to nelíbilo, to je dobrý ![]()
Jani, já myslím, že hlavně to sperma, ale myslím, že i sex na to má vliv ![]()
Koli, nestraš…Ono je každé těhu jiné, takže můžeš čekat jiné nevolnosti
Já tedy nevím, ale mě už malá dole tak netlačí jako dřív…Nevím, co zabralo, jestli ten magnosolv nebo zavádění utroše ![]()
Jani..jen prej sperma ale nevím jestli to zabírá moje švagrová to zkoušela a nic ![]()
Ivet však se nemáš za co stydět jsme tady jen holky ![]()
Floa…jj to je ten pocit ale docela dost bolestivej hlavně teda když sedím a vstanu a chodím..já už na to trpěla jak jsem nebyla těhu a chodila jsem do práce ale ted je to někdy extrém
Holky kdyz nemate zdravotni problemy tak muzete mit sex cele tehotenstvi
tu jde jen o spermie, v 1a 2 trimestru muzou zavinit potrat, a ve tretim vyvolat porod
my tedy kondom nesnesem,ale davame pozor
ale tak od toho 37tt klidne spermie dovnitr. dokonce jedna hodne dobra porodni asistentka radi v terminu hodne sexu a hlavne ty spermie
my se milujem cele tehotenstvi jen sme dodrzeli po amniu, ze nee ![]()
Koli- tak to nevím, mně se to stává občas a teda pak to stojí za to. A kdy más kontrolu?
Flooa píše:
Koli- tak to nevím, mně se to stává občas a teda pak to stojí za to. A kdy más kontrolu?
příští týden v uterý a to jdu i na ozvy už,no uvidím jak se to vyvrbí přinejhorším pojedu do nemocnice můj dr má totiž dovolenou tento týden