Poradna duly
Jana Čurdová
Jitule84 píše:
Holky, tohle je krásné video http://www.youtube.com/verify_age?…
Jitul krásný video,tu bulím jak želva,hrozně mě tohle dojímá,už se nemůžu dočkat toho našeho koblížka ![]()
taky jsem nesnášela mytí nádobí, byla to moje povinnost doma
ted už se tomu jen směju…
Jani - bydlíme přesně na opačném okraji Prahy než ty
za letištěm, obec Unhošť…
tak to my sex měli celkem celý těhotenství až ted třetí trimestr už máme jiné způsoby, protože manžel furt tvrdí, že ji tam cítí a že to je pro něj divný, takže nechce dovnitř, občas když je to už dlouho tak to zkusí a zas je to to samé
takže ted furt říká, už aby byla venku a že pak uvidím to čoro moro
![]()
hani ja si rikala, obe u prahy, ty tam mas slunicko, ja tu mam dest, tak z kteryho smeru jses ![]()
okolo unhoste jsme jeli v sobotu na vylet ![]()
pritel si „nestezoval“ ze by malou citil, ale fakt je ten, ze kdyz uz neco bylo v posledni dobe, tak se chudinka vzdycky natlacila na opacnou stranu, takze jsem pak mela pekne krivy bricho ![]()
jani - jo šišatý břicho mám kařdou chvíli je to sranda ![]()
tady ted přišly mraky ale doufám, že to bude bez deště, pač na cvičení jedu busem a nechce se mi táhnout deštník…
no já nesnáším umývání nádobí do ted
a žehlení je taky můj nepřítel ![]()
koli to nadobi ted uz tak neresim, ale to zehleni…driv mi to nevadilo, sedla jsem k televizi a zehlila, ted bych nejradsi do kose s pradlem na zehleni nalila benzin a skrtla sirkou ![]()
janiii;-) píše:
koli to nadobi ted uz tak neresim, ale to zehleni…driv mi to nevadilo, sedla jsem k televizi a zehlila, ted bych nejradsi do kose s pradlem na zehleni nalila benzin a skrtla sirkou
no mi to říkej ještě když mám doma dva čuníky co si jdou prostě hrát do lesa a příjdou zmazaní od hlavy až k patě i několikrát za den ![]()
jani…já teda ještě nejsem takovej blázen že bych řehlila vše jen to nejnutnější a nejvíce pomačkané
ale mám kámošku co žehlí i trenky a kalhotky
a to má 4 děti a manžela ![]()
no u nas se driv taky zehlily i trenky…kalhotky teda ne, ale trenky jo.
ted uz se zehli jen uterky a kapesniky, zbytek se snazim vzdycky vyvesit tak, aby se to zehlit nemuselo. no a jinak - kdyz nekam jdu a pri oblikani usoudim ze je neco zmackanyho, rychle prezehlim pred odchodem.
janiii;-) píše:
no u nas se driv taky zehlily i trenky…kalhotky teda ne, ale trenky jo.
ted uz se zehli jen uterky a kapesniky, zbytek se snazim vzdycky vyvesit tak, aby se to zehlit nemuselo. no a jinak - kdyz nekam jdu a pri oblikani usoudim ze je neco zmackanyho, rychle prezehlim pred odchodem.
jj taky to tak dělám je to jednodušší a stejně kolikrát se stím papláš a ve skříni se to stejně skrčí..
Beru, viď, já také brečím..
Holky, trenky tedy nežehlím ![]()
A šišaté bříško mám neustále ![]()
Teď jsem měla doučování…Holky, to je děs, ta je tak blbá!!! Už jde dělat potřetí maturitu z matiky a dělí 10:1 na kalkulačce
![]()
jitu treba je jen tak vystresovana
ja jsem pri maturite z nemciny mela takovy stresy, ze jsem taky pletla pri gramatice dohromady nemcinu s anglictinou, ani jsem o tom nevedela… ![]()
Jani, nene, mohla bych vydat knihu o jejích vědomostech 1. stupně ZŠ…Fakt děs…Doučuji ji už od března s ona stále nepochopila, že malou násobilku musí prostě umět, když chce mít maturi
tu
No, můžu ti říci, že zlatý sedmaci. Takhle blbý nejsou…
No, ale ty penízky jsou fakt dobrý ![]()