TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
4.7.11 12:59
Jitule84 píše:
Holky, tohle je krásné video http://www.youtube.com/verify_age?…

Jitul krásný video,tu bulím jak želva,hrozně mě tohle dojímá,už se nemůžu dočkat toho našeho koblížka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
4.7.11 13:09

taky jsem nesnášela mytí nádobí, byla to moje povinnost doma :-D ted už se tomu jen směju…
Jani - bydlíme přesně na opačném okraji Prahy než ty :-) za letištěm, obec Unhošť…
tak to my sex měli celkem celý těhotenství až ted třetí trimestr už máme jiné způsoby, protože manžel furt tvrdí, že ji tam cítí a že to je pro něj divný, takže nechce dovnitř, občas když je to už dlouho tak to zkusí a zas je to to samé :oops: :mrgreen: :mrgreen: takže ted furt říká, už aby byla venku a že pak uvidím to čoro moro :-D :oops: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 13:18

hani ja si rikala, obe u prahy, ty tam mas slunicko, ja tu mam dest, tak z kteryho smeru jses :-)
okolo unhoste jsme jeli v sobotu na vylet :-)

pritel si „nestezoval“ ze by malou citil, ale fakt je ten, ze kdyz uz neco bylo v posledni dobe, tak se chudinka vzdycky natlacila na opacnou stranu, takze jsem pak mela pekne krivy bricho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
4.7.11 13:21

jani - jo šišatý břicho mám kařdou chvíli je to sranda :-D
tady ted přišly mraky ale doufám, že to bude bez deště, pač na cvičení jedu busem a nechce se mi táhnout deštník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 13:22

no já nesnáším umývání nádobí do ted :zed: a žehlení je taky můj nepřítel :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 13:24

koli to nadobi ted uz tak neresim, ale to zehleni…driv mi to nevadilo, sedla jsem k televizi a zehlila, ted bych nejradsi do kose s pradlem na zehleni nalila benzin a skrtla sirkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 13:26
janiii;-) píše:
koli to nadobi ted uz tak neresim, ale to zehleni…driv mi to nevadilo, sedla jsem k televizi a zehlila, ted bych nejradsi do kose s pradlem na zehleni nalila benzin a skrtla sirkou :lol:

no mi to říkej ještě když mám doma dva čuníky co si jdou prostě hrát do lesa a příjdou zmazaní od hlavy až k patě i několikrát za den :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 13:28

jani…já teda ještě nejsem takovej blázen že bych řehlila vše jen to nejnutnější a nejvíce pomačkané :lol: ale mám kámošku co žehlí i trenky a kalhotky :zed: a to má 4 děti a manžela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 13:34

no u nas se driv taky zehlily i trenky…kalhotky teda ne, ale trenky jo.
ted uz se zehli jen uterky a kapesniky, zbytek se snazim vzdycky vyvesit tak, aby se to zehlit nemuselo. no a jinak - kdyz nekam jdu a pri oblikani usoudim ze je neco zmackanyho, rychle prezehlim pred odchodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 13:37
janiii;-) píše:
no u nas se driv taky zehlily i trenky…kalhotky teda ne, ale trenky jo.
ted uz se zehli jen uterky a kapesniky, zbytek se snazim vzdycky vyvesit tak, aby se to zehlit nemuselo. no a jinak - kdyz nekam jdu a pri oblikani usoudim ze je neco zmackanyho, rychle prezehlim pred odchodem.

jj taky to tak dělám je to jednodušší a stejně kolikrát se stím papláš a ve skříni se to stejně skrčí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
4.7.11 13:42

Beru, viď, já také brečím..

Holky, trenky tedy nežehlím :zed:
A šišaté bříško mám neustále :lol:

Teď jsem měla doučování…Holky, to je děs, ta je tak blbá!!! Už jde dělat potřetí maturitu z matiky a dělí 10:1 na kalkulačce :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 13:44

jitu treba je jen tak vystresovana :-) ja jsem pri maturite z nemciny mela takovy stresy, ze jsem taky pletla pri gramatice dohromady nemcinu s anglictinou, ani jsem o tom nevedela… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
4.7.11 13:46

Jani, nene, mohla bych vydat knihu o jejích vědomostech 1. stupně ZŠ…Fakt děs…Doučuji ji už od března s ona stále nepochopila, že malou násobilku musí prostě umět, když chce mít maturi :pocitac: tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 13:47

uf… ze na to mas nervy, klobouk dolu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
4.7.11 13:50

No, můžu ti říci, že zlatý sedmaci. Takhle blbý nejsou…
No, ale ty penízky jsou fakt dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital