Poradna duly
Jana Čurdová
to verim, ale ja bych na to proste nemela
kdyz uz neco, tak vysvetlim jednou, podle myho vedomi a svedomi nejlip jak muzu a rikam si ze takhle bych to nejlip pochopila ja a jakmile protistrana nechape, tak je zle a chytam nerva, ze jsou vsichni kolem uplne blbi ![]()
Jani, jako učitelka vysvětluji věci X-krát a nerva nechytám, jen zvyšuji hlas…To je zvyk ![]()
Ale naprosto tě chápu ![]()
janiii;-) píše:
to verim, ale ja bych na to proste nemelakdyz uz neco, tak vysvetlim jednou, podle myho vedomi a svedomi nejlip jak muzu a rikam si ze takhle bych to nejlip pochopila ja a jakmile protistrana nechape, tak je zle a chytam nerva, ze jsou vsichni kolem uplne blbi
Jani uplně tě chápu já jsem to samý a proto ti fandím až půjde malá do první třídy já myslela že při nejlepším spáchám sebevraždu jak jsme psali písmenka ![]()
Jitule84 píše:
Jani, jako učitelka vysvětluji věci X-krát a nerva nechytám, jen zvyšuji hlas…To je zvyk
Ale naprosto tě chápu
zase to má svoje výhody čím méně to chápe tím více si ty vyděláš ![]()
jitu rikala jsi ze ucis matiku fyziku, vid?
to bych musela chodit do tridy s kulometem na tvym miste ![]()
Kolis, no nápad dobrý, ale už bych docela ráda, aby v září to konečně udělala ![]()
janiii;-) píše:
jitu rikala jsi ze ucis matiku fyziku, vid?
to bych musela chodit do tridy s kulometem na tvym miste
janiii;-) píše:
koli malou soupnu babicce, at trenuje pismenka s babickou![]()
koli, at z ni roste zubarka. zubaru je malo, bude se mit dobre ![]()
Jitu, tak to se asi musíš hooodně obrnit trpělivostí, když doučuješ takovýhle případy,co?
![]()
Jitule84 píše:
Floa, to víš, chytrý lidi to nepotřebují
To je pravda ![]()
janiii;-) píše:
koli, at z ni roste zubarka. zubaru je malo, bude se mit dobre
noto by byl gol kdyby jo ptž ona se bojí zubaře jak čert kříže
tys mi jani záviděla ten špenát co?mě ted z něj šíleně pálí žáha že mi ani tabletky nezabírají
asi malé nechutnal ![]()
Jinak holky kdybych vám napsala že jedu do nemocnine tak to není do porodnice ale na psychiatrii
tady totiž pořád leje jak z konve a mojim dětem je ten dvou generačí barák malej a řádí jak tornáda ![]()