TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
4.7.11 18:33

Kolisko já už taky dneska neměla daleko k tomu, abych použila tělesné tresty. Ne že by synáček nějak zlobil, ale hrál si tu nějakou hru a když mu to nejde tak se tak neskutečně vztekal - sice vím po kom to má :oops:, ale fakt mě nebavilo to poslouchat. Ještě že mu začal animáček už zase hezky sedí jak zařezanej. Taky je mu 5, ale já končím už teď u toho druhého dítěte, za dalších 5 let už bych byla na miminko stará :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
4.7.11 18:36

to já už od 5.měsíce poslouchám nech tu vanu,já jí umeju a v tý koupelně taky vytřu…ale když je potřeba to udělat,tak se přítel vždycky někam vytratí :mrgreen: ,ale mě to nevadí…koupelnu si ráda uklízím sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 18:38

floo ne ne, ale mam fakt vysledovany, ze okolo poledne - ale to je vzdycky jen slaby, nicmene neprijemny, pak touhle dobou a pak jeste uplne pred spanim… fakt, se zeleznou pravidelnosti.
ale dneska zatim, musim zaklepat, se drzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 18:38
peggyska píše:
to já už od 5.měsíce poslouchám nech tu vanu,já jí umeju a v tý koupelně taky vytřu…ale když je potřeba to udělat,tak se přítel vždycky někam vytratí :mrgreen: ,ale mě to nevadí…koupelnu si ráda uklízím sama :palec:

Peggy- já mám tyhlety domácí práce celkově raději, když si je udělám sama. Hlavně tu koupelnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 18:39

peggysko tak to mame stejny. ja taky posloucham nedelej to ja to udelam, ale pritel jezdi z prace dost pozde vecer, takze je pak jasny, jak to dopada, kdyz ma dojit k cinum :lol: teda ne ze by se tomu vyhybal, ale uz vidim jak vytira vecer, kdy je houby videt a podobne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 18:39
janiii;-) píše:
floo ne ne, ale mam fakt vysledovany, ze okolo poledne - ale to je vzdycky jen slaby, nicmene neprijemny, pak touhle dobou a pak jeste uplne pred spanim… fakt, se zeleznou pravidelnosti.
ale dneska zatim, musim zaklepat, se drzim.

To je dobře, jen zaklepej, at to vydrží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
4.7.11 18:40
Jitule84 píše:
Beru, viď, já také brečím..

Holky, trenky tedy nežehlím :zed:
A šišaté bříško mám neustále :lol:

Teď jsem měla doučování…Holky, to je děs, ta je tak blbá!!! Už jde dělat potřetí maturitu z matiky a dělí 10:1 na kalkulačce :cert: :cert: :cert:

Ja jsem teda na matiku taky tupa, ale co je moc, to je moc :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 18:40

floo klepu, klepu :lol: jeste jednou neco jako vcera, tak asi jedu do porodnice a zacnu prosit o okamzitej cisarskej rez, nebo nevim :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 18:43

Mondiku- to jo, aspoň vidím, že se tvoří :dance: Fakt až takový fleky, jo??? 8-o
Janiii- to se ti nedivím, bych taky prosila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
4.7.11 18:43

Mě při prvním těhotenství manžel hodně pomáhal, ale teď má spoustu práce kolem baráku, i tak je mi líto, že spíš nemůžu s ničím pomoct já jemu a navíc se ještě musí i víc věnovat synovi v aktivitách jako jsou výlety na kole a tak podobně, takže abych seděla jen s nohama na stole a nechala ho ještě vytírat a uklízet koupelnu, to taky neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
4.7.11 18:44
janiii;-) píše:
to verim, ale ja bych na to proste nemela :-) kdyz uz neco, tak vysvetlim jednou, podle myho vedomi a svedomi nejlip jak muzu a rikam si ze takhle bych to nejlip pochopila ja a jakmile protistrana nechape, tak je zle a chytam nerva, ze jsou vsichni kolem uplne blbi :mrgreen:

Jani a Jitus, presne tak, ja na to taky moc nemam nervy a vzdycky obdivuju svoji mamcu a ostatni ucitele, ja bych teda ucit nemohla. Sice mam podobny obor (socialni pedagogika, tzn. vychovatelka, pecovatelka), ale nekomu neco vysvetlovat, to teda ne… A mozna je to i tim, ze ja neumim vysvetlovat. Sama to chapu a tak nejak nevim, co je na tom pro ostatni k nepochopeni :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 18:46

mondi tak ted presne jsi to vystihla! Sama to chapu a tak nejak nevim, co je na tom pro ostatni k nepochopeni :lol:
moje slova! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
4.7.11 18:48
Flooa píše:
janiii;-) píše:
floo ty to mas pekne zarizeny :palec: :mrgreen:
Viď?! :mrgreen: Chce, abych se šetřila, aby tam mimísek ješzě vydržel a nemuseli ho dopíkat :wink:

Me taky pritel nenecha delat skoro nic. Mozna je to i tim, ze ja se s tim dru pul dne a pak sotva chodim a on to ma za 10 minut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
4.7.11 18:50
janiii;-) píše:
tak hlavne ze ho i deti bastej a neni to fuuuuj spenaaat, to ja jist nebuduuu :-)holky… myslite ze je normalni, ze me ty poslicci chytaj celkem s pravidelnosti ve stejnou denni dobu :?:

Jani, to se mi taky stava, takze to asi bude v poradku :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
4.7.11 18:54

což ale fakt nesnáším je utírání prachu,takže to dělá přítel a dělal to i před těhotenstvím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí