Poradna duly
Jana Čurdová
floo a mezitim samozrejme rekreacni chata a barevny televizor ![]()
koli ja spenat miluju s cimkoli, pokud to teda neni ta uplne ridka vodovita kejda…
ale udelalas mi uplne neskutecny chute, asi si ho uvarim zitra nebo pozitri ![]()
Flooa píše:
V Jugoslávii
tož to jsme taky zařídili autí je v garáži a dovča byla ve španělsku
ale příští rok se jede zase,měli jsme jet ted ale s pupíkem jsme to neriskoali a s mimískem to nemá cenu…ale já budu na dovolený v porodce ![]()
janiii;-) píše:
floo a mezitim samozrejme rekreacni chata a barevny televizorkoli ja spenat miluju s cimkoli, pokud to teda neni ta uplne ridka vodovita kejda…
ale udelalas mi uplne neskutecny chute, asi si ho uvarim zitra nebo pozitri
tak je to rychlé to je důležité
mě pořád nebaví vymýšlet co vařit ![]()
tak hlavne ze ho i deti bastej a neni to fuuuuj spenaaat, to ja jist nebuduuu ![]()
holky… myslite ze je normalni, ze me ty poslicci chytaj celkem s pravidelnosti ve stejnou denni dobu ![]()
janiii;-) píše:
tak hlavne ze ho i deti bastej a neni to fuuuuj spenaaat, to ja jist nebuduuuholky… myslite ze je normalni, ze me ty poslicci chytaj celkem s pravidelnosti ve stejnou denni dobu
no já třeba až do dospělosti špenát nejedla ![]()
tak to ti Jani nepovím já je měla dneska 2× a předtím v noci ono taky prej záleží na tom co děláš celej den jak jsi aktivní a tak
Koli- s pupíkem bych taky Španělsko neriskovala, ale my tam byla před třemi lety v Malgrat de Mar a bylo to tam nádherný
![]()
A co se týče toho hlídání, tak ono je to těžký, malej je od mámy děsně rozmazlenej a všechno mu dovolí a ostatní se na něj nesmí křivě podívat. Takže je opravdu těžký, když ho máte za něco napomenout, že tohle nesmí, to se musí fakt opatrně. Ale co, je u nás, tak bude poslouchat a když se mu to nebude líbit, tak má smůlu, jak to tuhle říkal tchán, necháme ho vyřvat a bude dobře ![]()
Jitu- ale stejně si to udělám sama, zítra vytřu a pak možná i převlíknu ty postele ![]()
janiii;-) píše:
tak hlavne ze ho i deti bastej a neni to fuuuuj spenaaat, to ja jist nebuduuuholky… myslite ze je normalni, ze me ty poslicci chytaj celkem s pravidelnosti ve stejnou denni dobu
Ajéjej, už zase???
Flooa píše:
Koli- s pupíkem bych taky Španělsko neriskovala, ale my tam byla před třemi lety v Malgrat de Mar a bylo to tam nádherný![]()
A co se týče toho hlídání, tak ono je to těžký, malej je od mámy děsně rozmazlenej a všechno mu dovolí a ostatní se na něj nesmí křivě podívat. Takže je opravdu těžký, když ho máte za něco napomenout, že tohle nesmí, to se musí fakt opatrně. Ale co, je u nás, tak bude poslouchat a když se mu to nebude líbit, tak má smůlu, jak to tuhle říkal tchán, necháme ho vyřvat a bude dobře
Jitu- ale stejně si to udělám sama, zítra vytřu a pak možná i převlíknu ty postele
jé tak to jsme byli kousek od sebe my bali v Lorett de Mar
to je jen jiná zátoka
správně nech ho vyřvat ho to přestane bavit ![]()
koliska píše:Flooa píše:jé tak to jsme byli kousek od sebe my bali v Lorett de Mar
Koli- s pupíkem bych taky Španělsko neriskovala, ale my tam byla před třemi lety v Malgrat de Mar a bylo to tam nádherný![]()
A co se týče toho hlídání, tak ono je to těžký, malej je od mámy děsně rozmazlenej a všechno mu dovolí a ostatní se na něj nesmí křivě podívat. Takže je opravdu těžký, když ho máte za něco napomenout, že tohle nesmí, to se musí fakt opatrně. Ale co, je u nás, tak bude poslouchat a když se mu to nebude líbit, tak má smůlu, jak to tuhle říkal tchán, necháme ho vyřvat a bude dobře
Jitu- ale stejně si to udělám sama, zítra vytřu a pak možná i převlíknu ty posteleto je jen jiná zátoka
správně nech ho vyřvat ho to přestane bavit
Jojo, to je kousek od sebe. Pluli jsme tam lodí a tam jsem zažila pořádnou mořskou nemoc
![]()
Flooa píše:koliska píše:Jojo, to je kousek od sebe. Pluli jsme tam lodí a tam jsem zažila pořádnou mořskou nemocFlooa píše:jé tak to jsme byli kousek od sebe my bali v Lorett de Mar
Jitu- ale stejně si to udělám sama, zítra vytřu a pak možná i převlíknu ty posteleto je jen jiná zátoka
![]()
![]()
tak já jsem raději lod vynechala ale bylo tam užasně i tak hlavně v noci to tam žiilo ![]()
Flooa píše:
Jo a včera večer jsem měla nateklá a úplně žhavá prsa a objevila se mini kapička mleziva
Flooa, bys mela videt ty moje kapicky, kdyz se mi posune prsni vlozka, mam fleky na tricku i na prosteradle vetsi nez dvacetikoruna
. Ale aspon vidis, ze se ti tvori
.
floo neboj
spis jen citim takovy najezdy, neni to ta hruza co vcera
koli jenze ja dneska cely den nedelala vubec nic, jen jsem povesila jedno jediny vyprany pradlo ![]()
ja jsem odmala jedla vsechno a nejvic mi smakovaly prave takovy veci jako spenat, koprovka, rajska…
by me zajimalo jaka bude nase beruska v tomhle ![]()
koliska píše:Flooa píše:tak já jsem raději lod vynechala ale bylo tam užasně i tak hlavně v noci to tam žiilokoliska píše:Jojo, to je kousek od sebe. Pluli jsme tam lodí a tam jsem zažila pořádnou mořskou nemocFlooa píše:jé tak to jsme byli kousek od sebe my bali v Lorett de Mar
![]()
![]()
No to jo, přes den ani noha a v noci povyražení
My byli přesně tady akorát od jiné cestovky www.mile.cz/…l-sorra-dor/
janiii;-) píše:
floo nebojspis jen citim takovy najezdy, neni to ta hruza co vcerakoli jenze ja dneska cely den nedelala vubec nic, jen jsem povesila jedno jediny vyprany pradlo
ja jsem odmala jedla vsechno a nejvic mi smakovaly prave takovy veci jako spenat, koprovka, rajska…by me zajimalo jaka bude nase beruska v tomhle
Já už se lekla, že budeš zase prožívat to co včera, chudáku ![]()