TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
4.7.11 18:11

floo a mezitim samozrejme rekreacni chata a barevny televizor :lol:

koli ja spenat miluju s cimkoli, pokud to teda neni ta uplne ridka vodovita kejda…
ale udelalas mi uplne neskutecny chute, asi si ho uvarim zitra nebo pozitri :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 18:11
Flooa píše:
V Jugoslávii :wink:

tož to jsme taky zařídili autí je v garáži a dovča byla ve španělsku :-) ale příští rok se jede zase,měli jsme jet ted ale s pupíkem jsme to neriskoali a s mimískem to nemá cenu…ale já budu na dovolený v porodce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 18:13
janiii;-) píše:
floo a mezitim samozrejme rekreacni chata a barevny televizor :lol:koli ja spenat miluju s cimkoli, pokud to teda neni ta uplne ridka vodovita kejda…
ale udelalas mi uplne neskutecny chute, asi si ho uvarim zitra nebo pozitri :mrgreen:

tak je to rychlé to je důležité :palec: mě pořád nebaví vymýšlet co vařit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 18:17

tak hlavne ze ho i deti bastej a neni to fuuuuj spenaaat, to ja jist nebuduuu :-)

holky… myslite ze je normalni, ze me ty poslicci chytaj celkem s pravidelnosti ve stejnou denni dobu :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 18:20
janiii;-) píše:
tak hlavne ze ho i deti bastej a neni to fuuuuj spenaaat, to ja jist nebuduuu :-)holky… myslite ze je normalni, ze me ty poslicci chytaj celkem s pravidelnosti ve stejnou denni dobu :?:

no já třeba až do dospělosti špenát nejedla :-)
tak to ti Jani nepovím já je měla dneska 2× a předtím v noci ono taky prej záleží na tom co děláš celej den jak jsi aktivní a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 18:21

Koli- s pupíkem bych taky Španělsko neriskovala, ale my tam byla před třemi lety v Malgrat de Mar a bylo to tam nádherný :dance: :dance:
A co se týče toho hlídání, tak ono je to těžký, malej je od mámy děsně rozmazlenej a všechno mu dovolí a ostatní se na něj nesmí křivě podívat. Takže je opravdu těžký, když ho máte za něco napomenout, že tohle nesmí, to se musí fakt opatrně. Ale co, je u nás, tak bude poslouchat a když se mu to nebude líbit, tak má smůlu, jak to tuhle říkal tchán, necháme ho vyřvat a bude dobře :-P
Jitu- ale stejně si to udělám sama, zítra vytřu a pak možná i převlíknu ty postele :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 18:22
janiii;-) píše:
tak hlavne ze ho i deti bastej a neni to fuuuuj spenaaat, to ja jist nebuduuu :-)holky… myslite ze je normalni, ze me ty poslicci chytaj celkem s pravidelnosti ve stejnou denni dobu :?:

Ajéjej, už zase???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 18:25
Flooa píše:
Koli- s pupíkem bych taky Španělsko neriskovala, ale my tam byla před třemi lety v Malgrat de Mar a bylo to tam nádherný :dance: :dance:
A co se týče toho hlídání, tak ono je to těžký, malej je od mámy děsně rozmazlenej a všechno mu dovolí a ostatní se na něj nesmí křivě podívat. Takže je opravdu těžký, když ho máte za něco napomenout, že tohle nesmí, to se musí fakt opatrně. Ale co, je u nás, tak bude poslouchat a když se mu to nebude líbit, tak má smůlu, jak to tuhle říkal tchán, necháme ho vyřvat a bude dobře :-P
Jitu- ale stejně si to udělám sama, zítra vytřu a pak možná i převlíknu ty postele :palec:

jé tak to jsme byli kousek od sebe my bali v Lorett de Mar :-) to je jen jiná zátoka :-) správně nech ho vyřvat ho to přestane bavit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 18:26
koliska píše:
Flooa píše:
Jitu- ale stejně si to udělám sama, zítra vytřu a pak možná i převlíknu ty postele :palec:
jé tak to jsme byli kousek od sebe my bali v Lorett de Mar :-) to je jen jiná zátoka :-) správně nech ho vyřvat ho to přestane bavit :palec:

Jojo, to je kousek od sebe. Pluli jsme tam lodí a tam jsem zažila pořádnou mořskou nemoc :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 18:27

to byl výhled :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 18:28
Flooa píše:
koliska píše:
Flooa píše:
jé tak to jsme byli kousek od sebe my bali v Lorett de Mar :-) to je jen jiná zátoka :-) správně nech ho vyřvat ho to přestane bavit :palec:
Jojo, to je kousek od sebe. Pluli jsme tam lodí a tam jsem zažila pořádnou mořskou nemoc :pocitac: :pocitac: :pocitac:

tak já jsem raději lod vynechala ale bylo tam užasně i tak hlavně v noci to tam žiilo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
4.7.11 18:30
Flooa píše:
Jo a včera večer jsem měla nateklá a úplně žhavá prsa a objevila se mini kapička mleziva 8-o

Flooa, bys mela videt ty moje kapicky, kdyz se mi posune prsni vlozka, mam fleky na tricku i na prosteradle vetsi nez dvacetikoruna :mrgreen: :mrgreen:. Ale aspon vidis, ze se ti tvori :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 18:30

floo neboj :-) spis jen citim takovy najezdy, neni to ta hruza co vcera

koli jenze ja dneska cely den nedelala vubec nic, jen jsem povesila jedno jediny vyprany pradlo :nevim:
ja jsem odmala jedla vsechno a nejvic mi smakovaly prave takovy veci jako spenat, koprovka, rajska… :mrgreen: by me zajimalo jaka bude nase beruska v tomhle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 18:31
koliska píše:
Flooa píše:
koliska píše:
Flooa píše:
Jojo, to je kousek od sebe. Pluli jsme tam lodí a tam jsem zažila pořádnou mořskou nemoc :pocitac: :pocitac: :pocitac:
tak já jsem raději lod vynechala ale bylo tam užasně i tak hlavně v noci to tam žiilo :dance:

No to jo, přes den ani noha a v noci povyražení :-P My byli přesně tady akorát od jiné cestovky www.mile.cz/…l-sorra-dor/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 18:32
janiii;-) píše:
floo neboj :-) spis jen citim takovy najezdy, neni to ta hruza co vcerakoli jenze ja dneska cely den nedelala vubec nic, jen jsem povesila jedno jediny vyprany pradlo :nevim:
ja jsem odmala jedla vsechno a nejvic mi smakovaly prave takovy veci jako spenat, koprovka, rajska… :mrgreen: by me zajimalo jaka bude nase beruska v tomhle :-)

Já už se lekla, že budeš zase prožívat to co včera, chudáku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital