Poradna duly
Jana Čurdová
koliska píše:
třeba kořeněnej čaj a taky nějaký likér z ricinového oleje a prej to zabíráa taky prej masáž bradavek zabíráPříspěvek upraven 04.07.11 v 21:02
Zajimave, to jsem jeste neslysela - teda krome toho masirovani bradavek. O tom jsem cetla, ale hodne maminek taky psalo, ze u nich masirovani prsou ci bradavek nemelo zadny ucinek. Ale je to asi dost individualni…
zviz ty tam taky mas jen den a mesic
![]()
Příspěvek upraven 30.11.12 v 18:32
zvizatinka píše:janiii;-) píše:copak zviz?Janiprijdes taky na party se super koktejlem?
zviz a kolik ti vlastne je, jestli se muzu zeptatné, že bych se nepotřebovala pořádně vykakat
![]()
to bych si koktejl i dala
![]()
Je mi 26už… když jsme se s manžou seznámili, tak mi bylo sladkých 19
Jak tak koukam, tak skoro vsem nam tu je snad 26
.
zvizatinka píše:
Já mám před sebou ještě necelý 2 měsíce a nevím, jak to vydržímuž teď se mi hůř dýchá, jak mám dělohu přímo pod žebrama nebo tam někde - prostě vejš…
už se i špatně převaluju z boku na bok
Jo, presne a ja si uz nemuzu lehnout ani na levy bok, protoze mam malou sprajclou pod zebrem a ona tuhle polohu nejak nemusi, tak me zacne kopat a to fakt dost boli…
Holky ja mam ted akorat pocit, ze mala ma skytavku, je to mozne??
me zas tlaci do plic, takze dychani nic moc
a desne me bolej zada
KOLIS- super odkaz
jinak holky jak tak koukam asi bych vam mela vsem zacit vykat ![]()
Jani no vidíš
ale mívala jsem to tam celý ![]()
Mondi mě nebolí, když malá kope, jen je to nepříjemný a spíš tu funim jak kobyla
tak si pořád říkám, jak asi budu funět na konci
s Any si nic takovýho nepamatuju ![]()
a co se týče sexu, tak u nás dlouho nic nebylo a ještě dlouho nebude, to už jsem manžovi oznámila
že ať čeká po 6nedělí, že bude znásilněn
dřív to asi nezvládnu, prostě není chuť… i když bych moc chtěla ![]()
ivi jak se projevuje skytavka?
to si nedovedu predstavit ![]()
zviz tady je chut porad, velka a nevim z ci strany vetsi ![]()
janiii;-) píše:
ivi jak se projevuje skytavka?to si nedovedu predstavit
zviz tady je chut porad, velka a nevim z ci strany vetsi
Jani u nas chut taky velka na obouch stranach
Jinak mi tak poskakuje brisko a fakt to vypada jak skytavka
jeste to bylo tak pravidelny ![]()
janiii;-) píše:
ivi jak se projevuje skytavka?to si nedovedu predstavit
zviz tady je chut porad, velka a nevim z ci strany vetsi
to se máte, trochu závidím ![]()
škytavka - skáče Ti bříško - tak jsem to měla s Anetkou… Gábinká mi neškytá ![]()
Ivet, ta nase malicka ma skytavku docela casto a uz jsem to citila pred nekolika tydny, vzdycky to poznam a je to sranda. Je to takove pravidelne skubani v jednom miste a to citim, ze fakt pohyby nejsou
.
Zvizatinko, ja taky sotva dycham a to kdyz se jeste najim, tak mam pocit, ze nemam kapacitu plic vubec zadnou. No, prece jen nam to tam ti mimisci utlacuji, ale neboj, to uz nejak vydrzime
.
tyyyjo tak to vubec nemam, ze by mala skytala ![]()
me akorat kope do zeber, zapira se mi o ne a stipe me do boku ![]()
ivi ja vim, ja vim… vzdycky kdyz jdu v tescu u obleceni okolo kabinek, vzpomenu si na tebe ![]()
janiii;-) píše:
tyyyjo tak to vubec nemam, ze by mala skytala
me akorat kope do zeber, zapira se mi o ne a stipe me do bokuivi ja vim, ja vim… vzdycky kdyz jdu v tescu u obleceni okolo kabinek, vzpomenu si na tebe
No my se vcera vecer jeli projet v novem auti a aspon malicko jsme ho museli pokrtit
my jsme fakt hrozny i kdyz kabina byl asi nejveetsi adrenalin ![]()
janiii;-) píše:
ivi![]()
![]()
ty jedes
To ani ne
ale ja jsem rada, ze se stale tak pritahujem jako na zacatku
i kdyz jsem tehotna
od doby co mam brisko je to snad jeste horsi a kdyz jeste vyrostli prsa, no staci se ho dotknout
ale uz me zakazuje provokovat ho
uz se proste nenecha zlobit, nebot ja jsem tolikrat tak unavena,ze uz na to nemam silu ![]()