TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5135
4.7.11 21:43
koliska píše:
třeba kořeněnej čaj a taky nějaký likér z ricinového oleje a prej to zabírá :nevim: a taky prej masáž bradavek zabíráPříspěvek upraven 04.07.11 v 21:02

Zajimave, to jsem jeste neslysela - teda krome toho masirovani bradavek. O tom jsem cetla, ale hodne maminek taky psalo, ze u nich masirovani prsou ci bradavek nemelo zadny ucinek. Ale je to asi dost individualni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 21:45

zviz ty tam taky mas jen den a mesic :-P :lol:

Příspěvek upraven 30.11.12 v 18:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
4.7.11 21:46
zvizatinka píše:
janiii;-) píše:copak zviz? :mrgreen: prijdes taky na party se super koktejlem? :mrgreen:
zviz a kolik ti vlastne je, jestli se muzu zeptat :oops:
Jani :mrgreen: né, že bych se nepotřebovala pořádně vykakat :-P :mrgreen: to bych si koktejl i dala :think: :mrgreen:
Je mi 26 :wink: už… když jsme se s manžou seznámili, tak mi bylo sladkých 19 :andel:

Jak tak koukam, tak skoro vsem nam tu je snad 26 :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
4.7.11 21:47
zvizatinka píše:
Já mám před sebou ještě necelý 2 měsíce a nevím, jak to vydržím :nevim: už teď se mi hůř dýchá, jak mám dělohu přímo pod žebrama nebo tam někde - prostě vejš… :roll: už se i špatně převaluju z boku na bok :jazyk:

Jo, presne a ja si uz nemuzu lehnout ani na levy bok, protoze mam malou sprajclou pod zebrem a ona tuhle polohu nejak nemusi, tak me zacne kopat a to fakt dost boli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.7.11 21:53

Holky ja mam ted akorat pocit, ze mala ma skytavku, je to mozne?? :mrgreen: :mrgreen: me zas tlaci do plic, takze dychani nic moc :cry: a desne me bolej zada :-( KOLIS- super odkaz :palec: jinak holky jak tak koukam asi bych vam mela vsem zacit vykat 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.7.11 21:53

Jani no vidíš :oops: ale mívala jsem to tam celý :lol:

Mondi mě nebolí, když malá kope, jen je to nepříjemný a spíš tu funim jak kobyla :roll: tak si pořád říkám, jak asi budu funět na konci :mrgreen: s Any si nic takovýho nepamatuju :think:

a co se týče sexu, tak u nás dlouho nic nebylo a ještě dlouho nebude, to už jsem manžovi oznámila :-? že ať čeká po 6nedělí, že bude znásilněn :oops: dřív to asi nezvládnu, prostě není chuť… i když bych moc chtěla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 21:58

ivi jak se projevuje skytavka? :-) to si nedovedu predstavit :-)

zviz tady je chut porad, velka a nevim z ci strany vetsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.7.11 22:02
janiii;-) píše:
ivi jak se projevuje skytavka? :-) to si nedovedu predstavit :-)zviz tady je chut porad, velka a nevim z ci strany vetsi :mrgreen:

Jani u nas chut taky velka na obouch stranach :-P :-P Jinak mi tak poskakuje brisko a fakt to vypada jak skytavka :lol: jeste to bylo tak pravidelny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.7.11 22:03
janiii;-) píše:
ivi jak se projevuje skytavka? :-) to si nedovedu predstavit :-)zviz tady je chut porad, velka a nevim z ci strany vetsi :mrgreen:

to se máte, trochu závidím :pankac:

škytavka - skáče Ti bříško - tak jsem to měla s Anetkou… Gábinká mi neškytá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
4.7.11 22:06

Ivet, ta nase malicka ma skytavku docela casto a uz jsem to citila pred nekolika tydny, vzdycky to poznam a je to sranda. Je to takove pravidelne skubani v jednom miste a to citim, ze fakt pohyby nejsou :-).

Zvizatinko, ja taky sotva dycham a to kdyz se jeste najim, tak mam pocit, ze nemam kapacitu plic vubec zadnou. No, prece jen nam to tam ti mimisci utlacuji, ale neboj, to uz nejak vydrzime :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 22:08

tyyyjo tak to vubec nemam, ze by mala skytala :-)
me akorat kope do zeber, zapira se mi o ne a stipe me do boku :-)

ivi ja vim, ja vim… vzdycky kdyz jdu v tescu u obleceni okolo kabinek, vzpomenu si na tebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.7.11 22:11
janiii;-) píše:
tyyyjo tak to vubec nemam, ze by mala skytala :-)
me akorat kope do zeber, zapira se mi o ne a stipe me do boku :-)ivi ja vim, ja vim… vzdycky kdyz jdu v tescu u obleceni okolo kabinek, vzpomenu si na tebe :lol:

No my se vcera vecer jeli projet v novem auti a aspon malicko jsme ho museli pokrtit :lol: :lol: my jsme fakt hrozny i kdyz kabina byl asi nejveetsi adrenalin :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 22:12

ivi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jedes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.7.11 22:18

Ivet to neni možný s váma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.7.11 22:22
janiii;-) píše:
ivi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jedes :mrgreen:

To ani ne :mrgreen: :mrgreen: ale ja jsem rada, ze se stale tak pritahujem jako na zacatku :wink: i kdyz jsem tehotna :lol: od doby co mam brisko je to snad jeste horsi a kdyz jeste vyrostli prsa, no staci se ho dotknout :mrgreen: :mrgreen: ale uz me zakazuje provokovat ho :mrgreen: :mrgreen: uz se proste nenecha zlobit, nebot ja jsem tolikrat tak unavena,ze uz na to nemam silu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí