TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
5.7.11 15:32

Ivet, ta kdyby mi jednu vrazila, tak je ze mě rozpláclá těhule :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
5.7.11 16:17

Ahoj holky :pankac:
Takže včerejší masáž - hm, zajímavá. Čekala jsem, že to nebude tak bolet, ale podle i toho návodu, co sem předtím někdo vkládal, to tak trošku brnělo. Teď už to musíme dělat každý den, jak psala Hanka. No asi to bude chvilinku trvat, než si zvyknu, ale dá se to přežít. No jako ke konci už je to takový vzrušující, že jsem myslela, že už i něco bude…ale zarazil nás můj nepřítel celým těhotenstvím - slabší výtok :zed: Takže zase nic :nevim:
Dneska celý den jen polehávám, ráno jsem zase rozdýchávala pěkný bolesti v podbříšku, tak mi přítel zakázal cokoliv dělat a já se převaluju v posteli a už nevím, jak si mám lehnout. Navíc v noci jsem taky nespala, bolelo mě celý tělo a když jsem na chvilku už zabrala, tak můj drahý začal chrápat, takže noc o ničem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
5.7.11 16:19

Ivet - připojuji se a přeji Týnce všechno nej nej k narozeninkám :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
5.7.11 17:48

U nás už se taky počasí umoudřilo, tak jsem nakonec vyprala 3 pračky prádla a taky jsem se vrhla na obírání rybízu - ale jen na kynutý knedlíky. Zrovna kynou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
5.7.11 19:17

Koukám, že tady jsou podlíčci na denním režimu :pankac:
Páji, dobře, že jsi odpočívala :palec:

Já dnes byla zase mezi lidmi. Koupili jsme tapetový pruh s Méďou PÚ, pak jsme nakoupili a jeli k babi pro jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
5.7.11 19:25

ahoj holky, tak my jsme doma z vyletu a ja jsem uplne mrtva, to cestovani autem pro me bylo nejaky narocny.
takze jestli ted neumru do postele, tak jeste doctu ty dve stranky za dnesek a ozvu se, ale nevim nevim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
5.7.11 21:13

ach jo…dva dni doma s přítelem a dvě kila nahoře…tak jsem si naordinovala cvičení a snad to půjde dolů…příští týden jdu do poradny,tak abych nestrhla váhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
5.7.11 23:28

Koukam, ze tu mrtvo asi vsichni spite :-) tak dobrou vsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
6.7.11 06:47

Teda já koukám, žádné večerní kecání :think:

Jinak přeji dobré ránko :kytka:

Jani, teda, vy jste měli dlouhý výlet. Snad se ti spalo dobře a dnes si zase pěkně odfrkni :palec:

Peggy, já bych to s tím cvičením tolik nepřeháněla…Najeď na zeleninu a ovoce a máš je dole za pár dnů :pankac:

MM je také konečně jeden den doma, tak bysme chtěli jen do Aquacentra do Lamu. Chlapi budou na tobogánech a my ženský budeme ležet a užívat si trochu sluníčka… :dance: Tedy pokud bude dnes slibované teplíčko :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.7.11 07:22

Dobré ránko :mavam:

Tatínek nám včera dorazil až v půl desáté, to už jsme tu skoro spinkaly :jazyk: resp. já jo, Any stříhala papíry :mrgreen: Dnes by měl mít volnějc, tak snad si ho trochu užijeme…
I venku to vypadá dobře, bude asi pěkně :palec: tak by mi to povlečení mohlo uschnout :dance: Jdu si připravit oběd, ať mám pak klid :palec:

Večer mi normálně přišlo, že mám nějaký slabounký poslíky, ale nevím, jestli se mi to jen nezdálo… 8-o bylo to jenom takový trochu…

Kolis nás tu taky čeká rybíz a vaření marmelády, tu mám nejradši! :palec:
Zuzlí to Tě obdivuju, že toho tolik zmákneš, já jsem kolikrát jen podívám, co bych měla jít dělat a už je mi zle :roll: ale šetři se :wink: nemusíš se do porodu zhuntovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
6.7.11 09:06

ahoj holky, tak my za chvilku jedeme na to focení, tak jsem zvědavá, jak to dopadne a za jak dlouho pak budou fotky :-)
koukám, že tu toho moc nepřibylo, my včera měli návštěvu a byli tu od odpoledne až do večera, manželův kamarád a jeho manželka je shodou okolností taky těhotná, čekají na konci srpna, tak ač jsem se bála, že si nebudu mít s nimi co povídat, tak nakonec to bylo fajn…
zítra mě čeká poslední kontrola u mojí Dr. tak se těším, nějak rychle to utíká poslední dobou…
pegys - prosím tě co chceš hubnout, v těhotenství se přibírá a ne hubne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.7.11 09:14

Dobre rano devcata :mavam: ja se vcera pozde vratila domu :lol: byla jsem povozit mamku a jejiho pritele :mrgreen: :mrgreen: mamka se bala, jeji pritel si liboval :lol: budu mudet to auti vycistit ze vnitr, vyluxovat :lol: z venci to nema cenu jak mame to blato v ulici :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.7.11 09:27

Ahoj holky, včera jsme byli u kamarádky, co má dvouletýho raubíře narozenýho na můj termín, tak pokud to výjde, budou slavit spolu :dance: Takže jsme měli pěkný večer, malej je kouzelnej :huban: :srdce: A večer mně začalo občas píchat dole a bylo to hooodně nepříjemný a taky záda :pocitac: , no naštěstí se mi podařilo usnout. Takže dneska si tu tašku asi opravdu už zabalím, když už to mám ve skříni na kupičkách :-P
Vypadá to, že bude pařák :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
6.7.11 10:57

Ahojky holky já před chvílí vstala,kupodivu mě nechali děti vyspat :srdce:

Měli jsme tady mít taky hezky ale asi se to sluníčko odstěhovalo k vám takže já dneska budu trénovat gaučing a zvednu se max.na záchod nebo pro nějakou dobrotu :-D večer snad budeme grilovat máme naložené masíčko a rybičky mnam a přijede neteř na prázdiny takže další dítě navíc :zed: naštěstí je hodná a pracovitá takže se možná od ní něco naučí i ta moje pubertačka :lol:

Užijte si maminky hezký den a šetřete se :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
6.7.11 11:10

Ahoj holky. No líp už asi nebude, mě bylo včera zase po dlouhé době špatně, ale naštěstí jsem to zaspala. Už jdeme opravdu do finále, taky budu muset dobalit tašku, většinu tam už mám, ale např. ty doklady vůbec. U nás je taky krásně, tak snad to už vydrží, aby jsme vůbec využili ten bazén.

Jity užijte si pěkný výlet.

Všem ostatním taky přeju pěkný sváteční den.

Teda Kolisko, to sis rovnou měla otevřít letní školku ne? Ale jestli je neteř pomocnice, tak to se budeš mít dobře. Třeba se i dcera s pomocí přidá, když bude mít vzor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí