Poradna duly
Jana Čurdová
Jitule84 píše:
Ivet, díky…No, myslím, že je to zbytečnéA ještě za ty peníze
no vsak pritel rikal, ze prej v sexshopech prodavaji neco podobnyho. sice k trochu necemu jinymu, ale prej je to tam mnohem levnejsi ![]()
Jani, vidíš, u našich se vstává až tak kolem půl 8 až 8. Kolem 6 vstávám až když jsem se odstěhovala ![]()
Jo, také mi všichni říkají, proč nespíš, když můžeš, jenže já nemůžu ![]()
Tak si myslím, že s mimčema se tady tak často neukážeme ![]()
no, ja si to porad nejak nedokazu predstavit, jaky to bude, az tu bude mala… i kdyz je mi jasny, ze tolik casu na vysedavani na emiminu uz nebude ![]()
Ja si mysllim, ze nez si maminky najedou na nejaky rezim,ze to potrva
kdyz si pamatuji jak se narodila Tynka
to byl narez
ted aspon vim do ceho jdu ![]()
Jani, ani já ne, ale těším se, že konečně nebudu doma přes den sama a budu se mít o koho starat ![]()
jitu to by ti nestacilo poridit si krecka?
neee promin, to byl vtip
![]()
Jani, já nejsem na domácí zvířata - na žádná-
Jako svatební dar jsme dostali rybičku. MM byl nadšený. Já řekla, že se o ni bude pěkně starat. no a vydržela u nás asi půl roku a darovali jsme ji jednomu dítěti ![]()
Ahoj holky můžu se k Vám přidat? Také máme termin srpnu.:-)taky už čekáte na tu chvili kdy koněčně uvidíte svýho drobečka a budete si ho moc pochovat a pomazlit?Ty posledné týdni mi přidou dost hrozný..:-(
jitu ja cekala co z tebe vypadne, jak rybicka skoncila ![]()
a co budes delat az jednou vase mala uz nebude tak mala a prijde a bude zadonit ze chce nejaky zviratko? ![]()
Jitule84 píše:
Jani, já nejsem na domácí zvířata - na žádná-Jako svatební dar jsme dostali rybičku. MM byl nadšený. Já řekla, že se o ni bude pěkně starat. no a vydržela u nás asi půl roku a darovali jsme ji jednomu dítěti
Teda JITUL- ja mela rybicky a primo jsem je zboznovala a dcerka kdyz ji bylo asi 2,5let mi je zabila
kdyz sem spala po nocni tak jim nasypala celou pixlu zradla
takze bylo po rybkach
![]()
Brý jitro ![]()
jo holky jen spěte,pak to bude chviličku mazec,ale je fakt že mi si prcka naučili spát dlouho
sice teď vstává tak po šesté,ale je naučený,že když ostatní spí,má je nechat spát,tak si bere do postele k nám hračky a v klidu si hraje-já už sice nespím tak tvrdě,když vím že je vzhůru,ale i tak to stačí
doufám,že se nám to podaří naučit i druhého prcka ![]()
jinak ta masíž hráze,uažuju že si jí budu dělat sama,ale uvidím jestli se k tomu dokopu,zatímp iju jen ten maliník-i mi dost chutná
dneska tam bude zase pěknej pařák a mě čeká cesta autem
-předat dítko babičce do práce a pak hurá na ko k dr-asi už i bude první monitor tak se moc těším
hlaně jsem zvědavá,jak sme uzamčený ![]()
ahoj evco, vitej k nam ![]()
mne osobne to zatim porad prijde, ze to vsechno strasne rychle leti teda ![]()
od zitrka za mesic bych mela mit termin a prijde mi to jako vcera, kdyz jsem volala pritelovi a rikala mu ze presne za 6 mesicu mame termin ![]()
tak my za chvliku vyjíždíme, tak pá, pak s eozvu
Jitu - jsou krásný!!!!!!! pošli mi pak ještě to číslo účtu do SZ at ti to mužu poslat!