Poradna duly
Jana Čurdová
berus muj pritel se zas chlubi tim, ze jsem si strasne moc prala holcicku, tak ze mi „vyrobil“ holcicku na prani ![]()
to s chlebickama je dobry ![]()
no ja si pamatuju, ze jsem si tenkrat i doprala sklenicku vina a mela jsem ji jak z praku, az se pritel divil, co se mnou je, ze mi to tak hrube nesedlo
ale nejvic se pamatuju na ty spagety co mela kolegyne v praci. strasne mi to smrdelo a psala jsem pritelovi ze to smrdi jak konzerva pro psa a ze buhvi z ceho to kolegyne delala a ze se asi pozvracim ![]()
janiii;-) píše:
berus muj pritel se zas chlubi tim, ze jsem si strasne moc prala holcicku, tak ze mi „vyrobil“ holcicku na pranito s chlebickama je dobry
no ja si pamatuju, ze jsem si tenkrat i doprala sklenicku vina a mela jsem ji jak z praku, az se pritel divil, co se mnou je, ze mi to tak hrube nesedlo
ale nejvic se pamatuju na ty spagety co mela kolegyne v praci. strasne mi to smrdelo a psala jsem pritelovi ze to smrdi jak konzerva pro psa a ze buhvi z ceho to kolegyne delala a ze se asi pozvracim
Ti chlapy
my sme ani nějak ted neřešili co to bude,ale u prvního jsem věděla už od začátku že to bude klučík a taky byl.ted sem měla tucha napřed na kluka,pak na holku,takže máme asi obojetníka
ale hlavně aby byl cvrček zdravej ![]()
holky ja ted ani nemam extra chute ale kdyz ssem cekala Tynu tak sem si banan omotala sunkou a prikusovala jsem k tomu okurky
![]()
Ivet23 píše:
holky ja ted ani nemam extra chute ale kdyz ssem cekala Tynu tak sem si banan omotala sunkou a prikusovala jsem k tomu okurky![]()
no fůůůůjjjjj
já teda měla chutě jen u první a ted jak jsembyla na začátku tak jsem nemohla jít do masny to byl můj konec ![]()
beru vanoce mi ani nepripominej, celej rok se tesim na kapri polivku, kapra a salat a bylo mi tak zle, ze jsem nemela ani kousicek niceho z toho. jsem brecela a busila do pritele pestickama, ze ho nenavidim, ze se celej rok tesim na dlabanec a ted se kvuli nemu ani nenajim ![]()
my jsme si strasne prali holcicku, vzdycky jsme se smali a padaly hlasky jako - a mysli na to, ze jdes delat holku! a podobne ![]()
a ty vsechny mozny tuseni… no taky jsem nejdriv mela tucha ze to je holcicka, pak jsem zas otocila ze ne, ze to bude urcite chlapecek… ![]()
Ivet23 píše:
holky ja ted ani nemam extra chute ale kdyz ssem cekala Tynu tak sem si banan omotala sunkou a prikusovala jsem k tomu okurky![]()
wow! ![]()
tak ja extra chute taky nemam, ale co se pamatuju pri tom prvnim nevydarenym tehotenstvi, tak jsem byla schopna se rano vzbudit ve ctyri, vymlasknout krabici mlika a jit zas klidne spat. taky mi tenkrat zacala z niceho nic hrozne chutnat plzen (na samym zacatku, kdy jsem jeste nevedela, ze jsem tehotna) a salamy, mohla jsem se umlatit po lovecaku s kecupem.
a ted se nekona nic z toho…
KOlis- to je nastesti pryc
kdyz si vzpomenu
ted mam taky chute ale spis je to, ze nevim co bych snedla
takze zadne mixxi
![]()
Já jako chutě takový měla u prvního na kyselé a grepy,to jsem jedla furt a teď zase na sladké a to ho normálně nemusím
ale jako Jitul tak zvláštní kombinace teda nee
![]()
to mě právě hrozně zaskočila dr na ultrazvuku ve 21tt já čekala větu-budete mít holčičku a ono nee,mě na tom nemrzelo že holčička nebude,ale spíš to,že mě sklamala moje intuice!!! ![]()
janiii;-) píše:
beru vanoce mi ani nepripominej, celej rok se tesim na kapri polivku, kapra a salat a bylo mi tak zle, ze jsem nemela ani kousicek niceho z toho. jsem brecela a busila do pritele pestickama, ze ho nenavidim, ze se celej rok tesim na dlabanec a ted se kvuli nemu ani nenajimmy jsme si strasne prali holcicku, vzdycky jsme se smali a padaly hlasky jako - a mysli na to, ze jdes delat holku! a podobne
a ty vsechny mozny tuseni… no taky jsem nejdriv mela tucha ze to je holcicka, pak jsem zas otocila ze ne, ze to bude urcite chlapecek…
Jani tak sis Vánoce měla udělat později
my taky měli tuším asi v březnu kapra a bram.salát
![]()
Jani, no to se vůbec nedivím. Teda, tak to jste měli štěstí, že to vyšlo hned napoprvé ![]()
Chutě jsem tedy neměla celé těhotenství. Já měla celkově celé těhu bez problémů, až te´d na ten můj slavný 2cm čípek ![]()
Holky, teď jsem si po čtyřech vytřela kuchyň, předsíň, koupelnu a záchod. Myslím, že kdyby mě viděl dr. tak mě zavře do nemocnice ![]()
berus to me nenapadlo ![]()
ale mam to doma na taliri porad
ze letos se o vanocich urcite nadlabnu jak otesanek, kdyz jsem loni nemohla ![]()
Beruš…já měl atyky intuici u každého mimíska a nikdy mě nesklamala a jak jsme byli na UTZ tak si Dr nebyl jistý a já mu říkám že je to proště holka že to vím že mi ani ten UTZ dělat nemusí ![]()
Ivet…naštěstí už tak ynemám takový chutě a taky nevím kolikrát co bych snědla a pořád se cítím nenajezená a jak to přeženu tak mám pak břichu jak balon a ptám se manžela jestli tam fakt není ten vypouštěcí ventil někde vzádu schovanej ![]()
koliska píše:
Beruš…já měl atyky intuici u každého mimíska a nikdy mě nesklamala a jak jsme byli na UTZ tak si Dr nebyl jistý a já mu říkám že je to proště holka že to vím že mi ani ten UTZ dělat nemusíIvet…naštěstí už tak ynemám takový chutě a taky nevím kolikrát co bych snědla a pořád se cítím nenajezená a jak to přeženu tak mám pak břichu jak balon a ptám se manžela jestli tam fakt není ten vypouštěcí ventil někde vzádu schovanej
koli a je tam schovanej nebo neni?
![]()
jitu ty jsi blazen s tim vytiranim… ale chapu te maximalne ![]()