TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
7.7.11 09:34

berus muj pritel se zas chlubi tim, ze jsem si strasne moc prala holcicku, tak ze mi „vyrobil“ holcicku na prani :mrgreen:

to s chlebickama je dobry :lol:
no ja si pamatuju, ze jsem si tenkrat i doprala sklenicku vina a mela jsem ji jak z praku, az se pritel divil, co se mnou je, ze mi to tak hrube nesedlo
ale nejvic se pamatuju na ty spagety co mela kolegyne v praci. strasne mi to smrdelo a psala jsem pritelovi ze to smrdi jak konzerva pro psa a ze buhvi z ceho to kolegyne delala a ze se asi pozvracim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
7.7.11 09:41
janiii;-) píše:
berus muj pritel se zas chlubi tim, ze jsem si strasne moc prala holcicku, tak ze mi „vyrobil“ holcicku na prani :mrgreen:to s chlebickama je dobry :lol:
no ja si pamatuju, ze jsem si tenkrat i doprala sklenicku vina a mela jsem ji jak z praku, az se pritel divil, co se mnou je, ze mi to tak hrube nesedlo
ale nejvic se pamatuju na ty spagety co mela kolegyne v praci. strasne mi to smrdelo a psala jsem pritelovi ze to smrdi jak konzerva pro psa a ze buhvi z ceho to kolegyne delala a ze se asi pozvracim :lol:
:lol: :lol: hele co ty víš,třeba tam fakt v tom ta konzerva pro psa byla :lol: já u prvního těhu pracovala skoro i přes vánoce-pracuju v kavárně a řeknu ti,mě se zvědal žaludek zvůně kafe,ale fakt hrozně,byla jsem víc než za barem na wc :roll: pak sem teda dostala angínu-tu mám vždycky na začátku těhu :roll: jinak nee :cert: takže mi dr napsal neschopenku-ono stejně 12hod.na nohách v zakouřeným nebylo to pravé

Ti chlapy :lol: my sme ani nějak ted neřešili co to bude,ale u prvního jsem věděla už od začátku že to bude klučík a taky byl.ted sem měla tucha napřed na kluka,pak na holku,takže máme asi obojetníka :lol: :lol: ale hlavně aby byl cvrček zdravej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 09:45

holky ja ted ani nemam extra chute ale kdyz ssem cekala Tynu tak sem si banan omotala sunkou a prikusovala jsem k tomu okurky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
7.7.11 09:47
Ivet23 píše:
holky ja ted ani nemam extra chute ale kdyz ssem cekala Tynu tak sem si banan omotala sunkou a prikusovala jsem k tomu okurky :lol: :lol:

no fůůůůjjjjj :-) já teda měla chutě jen u první a ted jak jsembyla na začátku tak jsem nemohla jít do masny to byl můj konec :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 09:47

beru vanoce mi ani nepripominej, celej rok se tesim na kapri polivku, kapra a salat a bylo mi tak zle, ze jsem nemela ani kousicek niceho z toho. jsem brecela a busila do pritele pestickama, ze ho nenavidim, ze se celej rok tesim na dlabanec a ted se kvuli nemu ani nenajim :lol:

my jsme si strasne prali holcicku, vzdycky jsme se smali a padaly hlasky jako - a mysli na to, ze jdes delat holku! a podobne :lol:
a ty vsechny mozny tuseni… no taky jsem nejdriv mela tucha ze to je holcicka, pak jsem zas otocila ze ne, ze to bude urcite chlapecek… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 09:50
Ivet23 píše:
holky ja ted ani nemam extra chute ale kdyz ssem cekala Tynu tak sem si banan omotala sunkou a prikusovala jsem k tomu okurky :lol: :lol:

wow! :mrgreen:
tak ja extra chute taky nemam, ale co se pamatuju pri tom prvnim nevydarenym tehotenstvi, tak jsem byla schopna se rano vzbudit ve ctyri, vymlasknout krabici mlika a jit zas klidne spat. taky mi tenkrat zacala z niceho nic hrozne chutnat plzen (na samym zacatku, kdy jsem jeste nevedela, ze jsem tehotna) a salamy, mohla jsem se umlatit po lovecaku s kecupem.
a ted se nekona nic z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421

KOlis- to je nastesti pryc :lol: kdyz si vzpomenu :poblion: ted mam taky chute ale spis je to, ze nevim co bych snedla :mrgreen: takze zadne mixxi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053

Já jako chutě takový měla u prvního na kyselé a grepy,to jsem jedla furt a teď zase na sladké a to ho normálně nemusím :roll: :lol: :lol: ale jako Jitul tak zvláštní kombinace teda nee :lol: :lol:

to mě právě hrozně zaskočila dr na ultrazvuku ve 21tt já čekala větu-budete mít holčičku a ono nee,mě na tom nemrzelo že holčička nebude,ale spíš to,že mě sklamala moje intuice!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
7.7.11 09:52
janiii;-) píše:
beru vanoce mi ani nepripominej, celej rok se tesim na kapri polivku, kapra a salat a bylo mi tak zle, ze jsem nemela ani kousicek niceho z toho. jsem brecela a busila do pritele pestickama, ze ho nenavidim, ze se celej rok tesim na dlabanec a ted se kvuli nemu ani nenajim :lol:my jsme si strasne prali holcicku, vzdycky jsme se smali a padaly hlasky jako - a mysli na to, ze jdes delat holku! a podobne :lol:
a ty vsechny mozny tuseni… no taky jsem nejdriv mela tucha ze to je holcicka, pak jsem zas otocila ze ne, ze to bude urcite chlapecek… :-)

Jani tak sis Vánoce měla udělat později :lol: :lol: my taky měli tuším asi v březnu kapra a bram.salát :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 09:53

Jani, no to se vůbec nedivím. Teda, tak to jste měli štěstí, že to vyšlo hned napoprvé :palec:

Chutě jsem tedy neměla celé těhotenství. Já měla celkově celé těhu bez problémů, až te´d na ten můj slavný 2cm čípek :zed:

Holky, teď jsem si po čtyřech vytřela kuchyň, předsíň, koupelnu a záchod. Myslím, že kdyby mě viděl dr. tak mě zavře do nemocnice :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 09:55

berus to me nenapadlo :lol:
ale mam to doma na taliri porad :lol: ze letos se o vanocich urcite nadlabnu jak otesanek, kdyz jsem loni nemohla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
7.7.11 09:56

Beruš…já měl atyky intuici u každého mimíska a nikdy mě nesklamala a jak jsme byli na UTZ tak si Dr nebyl jistý a já mu říkám že je to proště holka že to vím že mi ani ten UTZ dělat nemusí :lol:

Ivet…naštěstí už tak ynemám takový chutě a taky nevím kolikrát co bych snědla a pořád se cítím nenajezená a jak to přeženu tak mám pak břichu jak balon a ptám se manžela jestli tam fakt není ten vypouštěcí ventil někde vzádu schovanej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 09:57
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 09:57
koliska píše:
Beruš…já měl atyky intuici u každého mimíska a nikdy mě nesklamala a jak jsme byli na UTZ tak si Dr nebyl jistý a já mu říkám že je to proště holka že to vím že mi ani ten UTZ dělat nemusí :lol:Ivet…naštěstí už tak ynemám takový chutě a taky nevím kolikrát co bych snědla a pořád se cítím nenajezená a jak to přeženu tak mám pak břichu jak balon a ptám se manžela jestli tam fakt není ten vypouštěcí ventil někde vzádu schovanej :lol:
:pankac: :pankac: :pankac:
Já tedy musím jíst po malých porcích, jinak je mi blbě od žaludku :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 09:58

koli a je tam schovanej nebo neni? :wink: :mrgreen:

jitu ty jsi blazen s tim vytiranim… ale chapu te maximalne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit