Poradna duly
Jana Čurdová
Floa, děkuji…No, jo, bříško si jediné schovávám
Také vyfoť ![]()
Pájo, přesně tak, koncert zadáčo ![]()
Beru, tak leduj a možná ti to něčím stáhni..
jitu - pěkné bříško ![]()
paja - no to musí být na nervy ![]()
beru - tedy to naštve ten kotník a kor teď zrovna viď, tak si dej ledík a snad ti to splaskne ![]()
tak mě to stále odchází a mám bolesti jak při menses, tak uvidíme zítra a do toho mě tedy pěkně bolí kyčle a záda v bedrech, no asi začíná ta nejhorší část těhu…celých osm měsíců mi bylo hej, tak ted to mám
jediný čeho se bojím aby mě Dr. neposlala do nemocnice, chci být doma…
Ahojky holky koukám že jste si dneska všichni užívali pěkného počasí
my nakonec taky po 14h se knám taky dostalo sluníčko a nakonec jsme si i pošmálkli na grilované rybičce mnam ![]()
Jitu..moc hezký fotečky ![]()
Pájo…no nezávidím ti to tedy.my tady měli zase motorkářský sraz a u sousedů to byl mazec sjelo se jich tam docela dost,takže tě chápu ![]()
holky tak v albu je pár fotek z dnešního focení, zatím nejsou upravené ![]()
Holky, možná je pěkný, že to mám zadarmo ale je to prostě šílený
Jindy by mi to nevadilo, ale teď v těhu prostě potřebuju svůj klid, lepší by bylo kdyby tady aspoň zpívaly děti, ale tenhle kravál se nedá. Už to vadí i přítelovi a to je co říct, protože ten snese dost, ale falešný pokusy o zpěv a bedny na plný kule - to je už o nervy ![]()
Byly jsme se aspoň odreagovat dole u taťky a babči a máme KOLÍBKU
Tak aspoň jedna pozitivní zprávička dneska ![]()
Beru - s tím kotníkem to je taky blbý, tak leduj leduj
Jitu - pěkné fotečky, sluší ti to
Hani - krááásný fotky
Taky mám v plánu si vzít na focení naše botky kravičky
Hanii krasne fotky, moc vam to slusi
Jitul teda ty mas male brisko
aspon si stihla i kdyz jsi tehu
ja dnes byla na kafi u kamaradky
a po zbytek dne u souseedu na zahrade
a ted me divne poboliva brisko takze to pujdu zaspat
uz musim zbalit konecne tu tasku ![]()
ahoj holky
nejak porad nemam cas se sem dostat, ale koukam ze jste si asi vsechny dneska uzivaly peknyho pocasi, kdyz jste tak moc nepsaly a mohla jsem vas pekne v klidu docist ![]()
my jsme dneska meli valeci a zarizovani den, tatka pro nas ma nejaky vybaveni do kuchyne, ale ma to v ostrave, takze shanime velky auto nebo nekoho kdo by nam to dovezl, no neni to sranda.
pritel se ted vecer tady na ulici pohadal s jednou cuz…pani sousedkou a jejim nerudnym nevim co to bylo, akorat kdyz jsme prijeli z nakupu, bylo to docela brutal, dost stvalo me ze u sebe nemam telefon, bych si je natocila na video a hned volala policajty ![]()
fuj, jsem vytocena jeste ted ![]()
ale jinak tady zijeme poklidnym zivotem ![]()
já si dneska udělala dvě procházky za přítelem do práce,ale trochu mě vystrašilo miminko,protože se celý den hýbalo jen tak trochu,i když jsem udělala,co nemá rádo a vždycky zakope…už jsem myslela,že radši pojedem do nemocnice,ale naštěstí se mimi umoudřilo a začalo kopat a jako normálně,tak jsem si oddychla ![]()
peggy nase mala se taky nekdy vrti min a neprobudi ji ani zaruceny veci, co uz na ni mam ozkouseny.
ale posledni dny me furt tak kope a zducha, ze bych byla celkem rada, kdyby se zase hodila nekdy na par hodin do klidu ![]()
janiii;-) píše:
ahoj holkynejak porad nemam cas se sem dostat, ale koukam ze jste si asi vsechny dneska uzivaly peknyho pocasi, kdyz jste tak moc nepsaly a mohla jsem vas pekne v klidu docist
![]()
my jsme dneska meli valeci a zarizovani den, tatka pro nas ma nejaky vybaveni do kuchyne, ale ma to v ostrave, takze shanime velky auto nebo nekoho kdo by nam to dovezl, no neni to sranda.
pritel se ted vecer tady na ulici pohadal s jednou cuz…pani sousedkou a jejim nerudnym nevim co to bylo, akorat kdyz jsme prijeli z nakupu, bylo to docela brutal, dost stvalo me ze u sebe nemam telefon, bych si je natocila na video a hned volala policajty
fuj, jsem vytocena jeste ted
ale jinak tady zijeme poklidnym zivotem
Jooo Jani nekteri sousedi jsou rovnou na ranu
![]()
no to já jsem zvyklá,že mimi kope málo a tak jednou za 14 dní mělo den,kdy kopalo fakt pořád,ale teď poslední dny kopalo mimi tak nějak hezky a pravidelně…třeba v šest ráno chodím na záchod a to mělo mimi vždy kopavou a dneska nic a během dne jen takové mini kopnutí,jen tak lehounce,tak jsem se fakt lekla a právě nezabralo nic až teď večer si zakopalo trochu víc…snad to bude zítra zase v pohodě
Tak holky zkusim opet vlozit fotku
no a kdyz se zadna nezobrazi tak to holt nejde ![]()
ivi to mi povidej, cela ulice stoji s prominutim za prd, kazdej s kazdym tu drbe toho kdo neni zrovna v dosahu, kazdej kazdyho bedlive pozoruje a do toho ten muj prudas, kterej si nenecha nic libit ![]()
verim ze zbytek ulice mel dneska lepsi zabavu jak v televizi ![]()
peggy asi si mimi potrebovalo odpocinout ![]()