TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
6.7.11 18:33

Floa, děkuji…No, jo, bříško si jediné schovávám :lol: Také vyfoť :palec:

Pájo, přesně tak, koncert zadáčo :pankac:

Beru, tak leduj a možná ti to něčím stáhni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
6.7.11 18:54

jitu,krásné fotečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
6.7.11 20:16

jitu - pěkné bříško :palec:
paja - no to musí být na nervy :zed:
beru - tedy to naštve ten kotník a kor teď zrovna viď, tak si dej ledík a snad ti to splaskne :wink:
tak mě to stále odchází a mám bolesti jak při menses, tak uvidíme zítra a do toho mě tedy pěkně bolí kyčle a záda v bedrech, no asi začíná ta nejhorší část těhu…celých osm měsíců mi bylo hej, tak ted to mám :-) jediný čeho se bojím aby mě Dr. neposlala do nemocnice, chci být doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
6.7.11 20:55

Ahojky holky koukám že jste si dneska všichni užívali pěkného počasí :palec: my nakonec taky po 14h se knám taky dostalo sluníčko a nakonec jsme si i pošmálkli na grilované rybičce mnam :-)

Jitu..moc hezký fotečky :palec:

Pájo…no nezávidím ti to tedy.my tady měli zase motorkářský sraz a u sousedů to byl mazec sjelo se jich tam docela dost,takže tě chápu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
6.7.11 21:15

holky tak v albu je pár fotek z dnešního focení, zatím nejsou upravené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
6.7.11 21:15

Holky, možná je pěkný, že to mám zadarmo ale je to prostě šílený :zed: :zed: :zed: Jindy by mi to nevadilo, ale teď v těhu prostě potřebuju svůj klid, lepší by bylo kdyby tady aspoň zpívaly děti, ale tenhle kravál se nedá. Už to vadí i přítelovi a to je co říct, protože ten snese dost, ale falešný pokusy o zpěv a bedny na plný kule - to je už o nervy :nevim:
Byly jsme se aspoň odreagovat dole u taťky a babči a máme KOLÍBKU :palec: Tak aspoň jedna pozitivní zprávička dneska :palec:
Beru - s tím kotníkem to je taky blbý, tak leduj leduj
Jitu - pěkné fotečky, sluší ti to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
6.7.11 21:19

Hani - krááásný fotky :palec: Taky mám v plánu si vzít na focení naše botky kravičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.7.11 21:41

Hanii krasne fotky, moc vam to slusi :palec: Jitul teda ty mas male brisko :-) aspon si stihla i kdyz jsi tehu :palec: ja dnes byla na kafi u kamaradky :-) a po zbytek dne u souseedu na zahrade :lol: a ted me divne poboliva brisko takze to pujdu zaspat :-) uz musim zbalit konecne tu tasku 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
6.7.11 21:57

ahoj holky :mavam: nejak porad nemam cas se sem dostat, ale koukam ze jste si asi vsechny dneska uzivaly peknyho pocasi, kdyz jste tak moc nepsaly a mohla jsem vas pekne v klidu docist :-)

my jsme dneska meli valeci a zarizovani den, tatka pro nas ma nejaky vybaveni do kuchyne, ale ma to v ostrave, takze shanime velky auto nebo nekoho kdo by nam to dovezl, no neni to sranda.

pritel se ted vecer tady na ulici pohadal s jednou cuz…pani sousedkou a jejim nerudnym nevim co to bylo, akorat kdyz jsme prijeli z nakupu, bylo to docela brutal, dost stvalo me ze u sebe nemam telefon, bych si je natocila na video a hned volala policajty :cert:
fuj, jsem vytocena jeste ted :pocitac:
ale jinak tady zijeme poklidnym zivotem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
6.7.11 22:01

já si dneska udělala dvě procházky za přítelem do práce,ale trochu mě vystrašilo miminko,protože se celý den hýbalo jen tak trochu,i když jsem udělala,co nemá rádo a vždycky zakope…už jsem myslela,že radši pojedem do nemocnice,ale naštěstí se mimi umoudřilo a začalo kopat a jako normálně,tak jsem si oddychla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
6.7.11 22:03

peggy nase mala se taky nekdy vrti min a neprobudi ji ani zaruceny veci, co uz na ni mam ozkouseny.
ale posledni dny me furt tak kope a zducha, ze bych byla celkem rada, kdyby se zase hodila nekdy na par hodin do klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.7.11 22:11
janiii;-) píše:
ahoj holky :mavam: nejak porad nemam cas se sem dostat, ale koukam ze jste si asi vsechny dneska uzivaly peknyho pocasi, kdyz jste tak moc nepsaly a mohla jsem vas pekne v klidu docist :-)

my jsme dneska meli valeci a zarizovani den, tatka pro nas ma nejaky vybaveni do kuchyne, ale ma to v ostrave, takze shanime velky auto nebo nekoho kdo by nam to dovezl, no neni to sranda.

pritel se ted vecer tady na ulici pohadal s jednou cuz…pani sousedkou a jejim nerudnym nevim co to bylo, akorat kdyz jsme prijeli z nakupu, bylo to docela brutal, dost stvalo me ze u sebe nemam telefon, bych si je natocila na video a hned volala policajty :cert:
fuj, jsem vytocena jeste ted :pocitac:
ale jinak tady zijeme poklidnym zivotem :lol:

Jooo Jani nekteri sousedi jsou rovnou na ranu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
6.7.11 22:14

no to já jsem zvyklá,že mimi kope málo a tak jednou za 14 dní mělo den,kdy kopalo fakt pořád,ale teď poslední dny kopalo mimi tak nějak hezky a pravidelně…třeba v šest ráno chodím na záchod a to mělo mimi vždy kopavou a dneska nic a během dne jen takové mini kopnutí,jen tak lehounce,tak jsem se fakt lekla a právě nezabralo nic až teď večer si zakopalo trochu víc…snad to bude zítra zase v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.7.11 22:15

Tak holky zkusim opet vlozit fotku :lol: no a kdyz se zadna nezobrazi tak to holt nejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
6.7.11 22:21

ivi to mi povidej, cela ulice stoji s prominutim za prd, kazdej s kazdym tu drbe toho kdo neni zrovna v dosahu, kazdej kazdyho bedlive pozoruje a do toho ten muj prudas, kterej si nenecha nic libit :lol:
verim ze zbytek ulice mel dneska lepsi zabavu jak v televizi :roll:

peggy asi si mimi potrebovalo odpocinout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí