Poradna duly
Jana Čurdová
Evi, vítej
Kdy máš termín??? Jasný, že se všechny už těšíme na ty naše drobečky ![]()
Jani, nebuj, nejsme sadisti ![]()
Jestli bud po mě, tak žádné chtít nebude
No, uvidíme, za rok se přestěhujeme do baráčku a to je lepší než v paneláku 2+1 mít nějaká zvířátka… Možná bude pejsek, ale jen venku ![]()
Evča29 píše:
Ahoj holky můžu se k Vám přidat? Také máme termin srpnu.:-)taky už čekáte na tu chvili kdy koněčně uvidíte svýho drobečka a budete si ho moc pochovat a pomazlit?Ty posledné týdni mi přidou dost hrozný..:-(
Ahojky,vítám tě tady
mě to těhu ani nějak hrozný nepřijde,jediným nepřítelem jsou mi poslíčci a vedra,jinak nebýt toho,tak o tom že jsem těhotná skoro nevím ![]()
Jani, ty jsi zjistila, že jsi těhu až tak dlouho???
hani, jasný ![]()
Beru, držím pěsti k dr. ![]()
ivet no co, tak dcerka chtela rybicky nakrmit, mamince tim pomoct a ty se na ni jeste zlob ![]()
my jsme kdysi doma meli zelvicky, taky jsme jim prej s brachou pomohli na onen svet.
berus a jak se uci mimco aby dlouho spalo? ![]()
drzim palce na kontrolu, ale o paraku mi radsi ani nemluv ![]()
jitu neee, my jsme byli tak nateseny od zacatku, jestli to vyslo, ze jsme to vedeli rychle. i kdyz tuhle vtipne jsem si cetla smsky co jsme si psali par dni pred tim, nez jsem si delala test a myslim ze jsme museli byt oba uplne blby, ze nam to nedoslo hned, ale az s testem ![]()
ja se na to uprimne tesim az mala jednou prijde a bude se dozadovat zviratka
hned ji koupim krecka
jen doufam, aby nebyla po mne, ja jsem se zasadne nikdy na nic neptala a vsechno jsem si rovnou nosila domu.
kreckem pocinaje, pres psa az ted po malou ![]()
janiii;-) píše:
ivet no co, tak dcerka chtela rybicky nakrmit, mamince tim pomoct a ty se na ni jeste zlob
my jsme kdysi doma meli zelvicky, taky jsme jim prej s brachou pomohli na onen svet.berus a jak se uci mimco aby dlouho spalo?
drzim palce na kontrolu, ale o paraku mi radsi ani nemluv
Jani to je to trochu běh na delší trať,ale jde to
ale ono je fakt,že malej byl šípková růženka už od miminka,ale ono přeci jen kolem toho roku,když se vzbudí tak vyžadují pozornost a to je právě podle mě čas,jít na to,když se vzbudil a halekal jak na lesy,tak dostal mlíčko a řeklo se mu,že je ještě brzo,že se ještě spinká,dali se mu hračky do postýlky a on si buď hrál,nebo spal znou taky-ale je fakt,že asi to jde jen u klidnějších dětí,nevím jak bych tohle učila nějaké hyper.dítě
leda přivázat k posteli
![]()
když jste u těch zvířátek,my od malička měli doma křečky
až bude mít prcek víc rozumu tak sem u ho taky chystám pořídit
ale pár sem taky pomohla do nebíčka
jednomu jsem chtěla dopřát a dala jsem mu bombon-byli mi asi 4roky a on se chudáček celej zalepil
mno a asi dva jsem učila v umyvadle plavat
samo křečci nastydli a umřeli.mno a vysáté křečky ani nepočítám-ty totiž přežili ![]()
ahojky holky tak jsem vás konečně dočetla ![]()
U nás je konečně hezky tak si dneska půjdem užívat na zahradu dokud neprší ![]()
Vítám nově příchozí Evču ![]()
Jinak si taky nedovadu představit až tady malá bude bude to obrat o 360 st bude to pěknej chaos oproti klidečku co máme ted ![]()
Jani, tak to asi jako většina z nás testovala už 12 dní po ovulce ![]()
Tak nějakou vtipnou sms hoď ![]()
No, to doufám, že naše taková nebude…Já opravdu na zvířata moc nejsem. Nevadí mi pejskové, ale na zahradě. Ale mm babi má králíky, slepice, …A vždy když k ní přijedu, tak se jdu podívat na mláďata a jsem z nich vyřízená
Ale doma bych to prostě nechtěla
berus mno a asi dva jsem učila v umyvadle plavat
![]()
my meli krecky az kdyz mi bylo asi 13, jsem si pritahla domu jednoho dzungaraka, pak druhyho a najednou jich bylo 21 ![]()
no ja jsem zvedava co ta nase treperenda a spani, protoze zatim se tvari ze je cela po mne, tema jejima boxovacima a kopacima naladama. a mamka rikala, ze ja jsem ji za boha nechtela spat a furt jsem jen rvala a rvala ![]()
nam uz to tady zacina slusne pripalovat, sedla jsem si na terasu se snidani a mliko-kafem a nejdriv jsem musela odlozit zupan a ted jsem uz z terasy radsi odesla, uz mi to zacalo moc palit do zad
No, tak jestli bude po mě i ve spaní, tak já prý spala výborně ![]()
No, holky, myslím, že se necháme překvapit …
Jani, závidím…U nás se teď pěkně zatáhlo a zatím to na ty slíbené tropy moc nevypadá ![]()
Koukám, že malé děti zvířátka tak zbožňují až k smrti ![]()
jitu radsi ne ![]()
ja uz mam jedno neuspesny tehotenstvi za sebou, tenkrat to trvalo jen 9 tydnu, ale uz behem tech 9 tydnu mi bylo neskutecne zle, bolesti prsou v noci a tak ruzne… takze bych byla mohla poznat, ze jsem tehotna a ne se jak tele divit a stezovat si, ze kolegyne si pritahla do prace spagety s omackou a ze mi to smrdi a chce se mi z toho zvracet, divit se ze mi nejak nesmakuje kafe, divit se ze jsem takova cela nejaka unavena a chodim spat v 6 vecer… ![]()
Jani, tak to mě mrzí, takový zážitek…O to víc, jsi se asi šetřila. No, tak to jsou fakt viditelné příznaky
![]()
janiii;-) píše:
berus mno a asi dva jsem učila v umyvadle plavat![]()
![]()
![]()
my meli krecky az kdyz mi bylo asi 13, jsem si pritahla domu jednoho dzungaraka, pak druhyho a najednou jich bylo 21![]()
no ja jsem zvedava co ta nase treperenda a spani, protoze zatim se tvari ze je cela po mne, tema jejima boxovacima a kopacima naladama. a mamka rikala, ze ja jsem ji za boha nechtela spat a furt jsem jen rvala a rvala
nam uz to tady zacina slusne pripalovat, sedla jsem si na terasu se snidani a mliko-kafem a nejdriv jsem musela odlozit zupan a ted jsem uz z terasy radsi odesla, uz mi to zacalo moc palit do zad
jojo džungaráčci u nás taky vedli
a měli jsme celý rod Bobíku-to byl vždycky Bobík 1,2 a tak dále
ale jednoho jsem měla úctihodných 6 let,to byl můj miláček,byl tak ochočenej
ale já jsem taková,že bych domů taky tahala všechno,co můžu tak venku hladím,beru do rukou,přítel je ze mě kolikrát neštastnej,protože j ásep ak divím,že to malej dělá taky a já ho pak okřikuju
tuhle sme našli krtečka a já si ho musela prostě vzít do ruky
ale náhodou,prcek aspon viděl jak krteček vypadá,když není v kreslený pohádce ![]()
no přítel se všude dušuje,že umí jen hodné děti,tak uvidíme jestli pak nebude nějaká reklamace
ale zatím to vypadá že ne,já o malém skoro vůbec nevím ![]()
jinak holky moc díky za držení pěstiček ke kontrole ![]()
Holky u nás je taky pod mrakem,ale mě to vůůůůůbec nevadí
aspon,to tak nežhne,ikdyž dusno tu je ![]()
Jani jejda,to je zážitek
jo nevolnosti ty jsem měla taky slušný,já poznala že jsem těhu vždycky tak,že jsem něco jedla a ono to mělo chut po něčem jiným
např.když sme měli sedánek s příteloo a mojí mamčou u nás doma,tak moje mamka udělala chlebíčky a já na ní,že udělala výbornou rybí pomazánku a oni na mě koukali jak na trotla,že to je nivovka
a ted jsem měla to samé,taky jsem něco jedla a cítila jsem tom rybu ![]()
jitu ja jsem se hlavne bala, aby tak nedopadlo dalsi tehotenstvi a byla jsem pripravena na problemy.
proto jsme oba byli paradoxne nejdriv trochu rozhozeny, ze to vyslo hned na poprve, co jsme to zacali zkouset.
taky jsme ze zacatku v jednom kuse jezdili na pohotovosti a po doktorech, brrr jsem rada, ze uz je to za nama
slibene tropy ti klidne poslu, jestli prijdou i k nam. vubec o ne nestojim ![]()