TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
7.7.11 09:03

Evi, vítej :mavam: Kdy máš termín??? Jasný, že se všechny už těšíme na ty naše drobečky :andel:

Jani, nebuj, nejsme sadisti :pankac:
Jestli bud po mě, tak žádné chtít nebude :lol: No, uvidíme, za rok se přestěhujeme do baráčku a to je lepší než v paneláku 2+1 mít nějaká zvířátka… Možná bude pejsek, ale jen venku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
7.7.11 09:04
Evča29 píše:
Ahoj holky můžu se k Vám přidat? Také máme termin srpnu.:-)taky už čekáte na tu chvili kdy koněčně uvidíte svýho drobečka a budete si ho moc pochovat a pomazlit?Ty posledné týdni mi přidou dost hrozný..:-(

Ahojky,vítám tě tady :kytka: mě to těhu ani nějak hrozný nepřijde,jediným nepřítelem jsou mi poslíčci a vedra,jinak nebýt toho,tak o tom že jsem těhotná skoro nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 09:05

Jani, ty jsi zjistila, že jsi těhu až tak dlouho???

hani, jasný :palec:

Beru, držím pěsti k dr. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 09:05

ivet no co, tak dcerka chtela rybicky nakrmit, mamince tim pomoct a ty se na ni jeste zlob :-)
my jsme kdysi doma meli zelvicky, taky jsme jim prej s brachou pomohli na onen svet.

berus a jak se uci mimco aby dlouho spalo? :mrgreen:
drzim palce na kontrolu, ale o paraku mi radsi ani nemluv :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 09:10

jitu neee, my jsme byli tak nateseny od zacatku, jestli to vyslo, ze jsme to vedeli rychle. i kdyz tuhle vtipne jsem si cetla smsky co jsme si psali par dni pred tim, nez jsem si delala test a myslim ze jsme museli byt oba uplne blby, ze nam to nedoslo hned, ale az s testem :lol:

ja se na to uprimne tesim az mala jednou prijde a bude se dozadovat zviratka :-) hned ji koupim krecka :-) jen doufam, aby nebyla po mne, ja jsem se zasadne nikdy na nic neptala a vsechno jsem si rovnou nosila domu.
kreckem pocinaje, pres psa az ted po malou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
7.7.11 09:13
janiii;-) píše:
ivet no co, tak dcerka chtela rybicky nakrmit, mamince tim pomoct a ty se na ni jeste zlob :-)
my jsme kdysi doma meli zelvicky, taky jsme jim prej s brachou pomohli na onen svet.berus a jak se uci mimco aby dlouho spalo? :mrgreen:
drzim palce na kontrolu, ale o paraku mi radsi ani nemluv :-?

Jani to je to trochu běh na delší trať,ale jde to :lol: ale ono je fakt,že malej byl šípková růženka už od miminka,ale ono přeci jen kolem toho roku,když se vzbudí tak vyžadují pozornost a to je právě podle mě čas,jít na to,když se vzbudil a halekal jak na lesy,tak dostal mlíčko a řeklo se mu,že je ještě brzo,že se ještě spinká,dali se mu hračky do postýlky a on si buď hrál,nebo spal znou taky-ale je fakt,že asi to jde jen u klidnějších dětí,nevím jak bych tohle učila nějaké hyper.dítě :lol: leda přivázat k posteli :lol: :lol:

když jste u těch zvířátek,my od malička měli doma křečky :srdce: až bude mít prcek víc rozumu tak sem u ho taky chystám pořídit :mrgreen: ale pár sem taky pomohla do nebíčka :oops: jednomu jsem chtěla dopřát a dala jsem mu bombon-byli mi asi 4roky a on se chudáček celej zalepil :-( mno a asi dva jsem učila v umyvadle plavat :roll: samo křečci nastydli a umřeli.mno a vysáté křečky ani nepočítám-ty totiž přežili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
7.7.11 09:14

ahojky holky tak jsem vás konečně dočetla :palec:

U nás je konečně hezky tak si dneska půjdem užívat na zahradu dokud neprší :-)

Vítám nově příchozí Evču :kytka:

Jinak si taky nedovadu představit až tady malá bude bude to obrat o 360 st bude to pěknej chaos oproti klidečku co máme ted :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 09:15

Jani, tak to asi jako většina z nás testovala už 12 dní po ovulce :lol:
Tak nějakou vtipnou sms hoď :dance:

No, to doufám, že naše taková nebude…Já opravdu na zvířata moc nejsem. Nevadí mi pejskové, ale na zahradě. Ale mm babi má králíky, slepice, …A vždy když k ní přijedu, tak se jdu podívat na mláďata a jsem z nich vyřízená :lol: Ale doma bych to prostě nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 09:18

berus mno a asi dva jsem učila v umyvadle plavat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
my meli krecky az kdyz mi bylo asi 13, jsem si pritahla domu jednoho dzungaraka, pak druhyho a najednou jich bylo 21 :lol:

no ja jsem zvedava co ta nase treperenda a spani, protoze zatim se tvari ze je cela po mne, tema jejima boxovacima a kopacima naladama. a mamka rikala, ze ja jsem ji za boha nechtela spat a furt jsem jen rvala a rvala :roll:

nam uz to tady zacina slusne pripalovat, sedla jsem si na terasu se snidani a mliko-kafem a nejdriv jsem musela odlozit zupan a ted jsem uz z terasy radsi odesla, uz mi to zacalo moc palit do zad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 09:21

No, tak jestli bude po mě i ve spaní, tak já prý spala výborně :mrgreen:
No, holky, myslím, že se necháme překvapit …

Jani, závidím…U nás se teď pěkně zatáhlo a zatím to na ty slíbené tropy moc nevypadá :cert:

Koukám, že malé děti zvířátka tak zbožňují až k smrti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 09:22

jitu radsi ne :lol:
ja uz mam jedno neuspesny tehotenstvi za sebou, tenkrat to trvalo jen 9 tydnu, ale uz behem tech 9 tydnu mi bylo neskutecne zle, bolesti prsou v noci a tak ruzne… takze bych byla mohla poznat, ze jsem tehotna a ne se jak tele divit a stezovat si, ze kolegyne si pritahla do prace spagety s omackou a ze mi to smrdi a chce se mi z toho zvracet, divit se ze mi nejak nesmakuje kafe, divit se ze jsem takova cela nejaka unavena a chodim spat v 6 vecer… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 09:24

Jani, tak to mě mrzí, takový zážitek…O to víc, jsi se asi šetřila. No, tak to jsou fakt viditelné příznaky :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
7.7.11 09:26
janiii;-) píše:
berus mno a asi dva jsem učila v umyvadle plavat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
my meli krecky az kdyz mi bylo asi 13, jsem si pritahla domu jednoho dzungaraka, pak druhyho a najednou jich bylo 21 :lol:

no ja jsem zvedava co ta nase treperenda a spani, protoze zatim se tvari ze je cela po mne, tema jejima boxovacima a kopacima naladama. a mamka rikala, ze ja jsem ji za boha nechtela spat a furt jsem jen rvala a rvala :roll:

nam uz to tady zacina slusne pripalovat, sedla jsem si na terasu se snidani a mliko-kafem a nejdriv jsem musela odlozit zupan a ted jsem uz z terasy radsi odesla, uz mi to zacalo moc palit do zad

jojo džungaráčci u nás taky vedli :pankac: a měli jsme celý rod Bobíku-to byl vždycky Bobík 1,2 a tak dále :lol: ale jednoho jsem měla úctihodných 6 let,to byl můj miláček,byl tak ochočenej :srdce: ale já jsem taková,že bych domů taky tahala všechno,co můžu tak venku hladím,beru do rukou,přítel je ze mě kolikrát neštastnej,protože j ásep ak divím,že to malej dělá taky a já ho pak okřikuju :roll: tuhle sme našli krtečka a já si ho musela prostě vzít do ruky :roll: :lol: ale náhodou,prcek aspon viděl jak krteček vypadá,když není v kreslený pohádce :lol:

no přítel se všude dušuje,že umí jen hodné děti,tak uvidíme jestli pak nebude nějaká reklamace :lol: :lol: ale zatím to vypadá že ne,já o malém skoro vůbec nevím :nevim:

jinak holky moc díky za držení pěstiček ke kontrole :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
7.7.11 09:29

Holky u nás je taky pod mrakem,ale mě to vůůůůůbec nevadí :dance: :dance: aspon,to tak nežhne,ikdyž dusno tu je :roll:

Jani jejda,to je zážitek :cry: jo nevolnosti ty jsem měla taky slušný,já poznala že jsem těhu vždycky tak,že jsem něco jedla a ono to mělo chut po něčem jiným :lol: např.když sme měli sedánek s příteloo a mojí mamčou u nás doma,tak moje mamka udělala chlebíčky a já na ní,že udělala výbornou rybí pomazánku a oni na mě koukali jak na trotla,že to je nivovka :lol: a ted jsem měla to samé,taky jsem něco jedla a cítila jsem tom rybu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 09:30

jitu ja jsem se hlavne bala, aby tak nedopadlo dalsi tehotenstvi a byla jsem pripravena na problemy.
proto jsme oba byli paradoxne nejdriv trochu rozhozeny, ze to vyslo hned na poprve, co jsme to zacali zkouset.
taky jsme ze zacatku v jednom kuse jezdili na pohotovosti a po doktorech, brrr jsem rada, ze uz je to za nama

slibene tropy ti klidne poslu, jestli prijdou i k nam. vubec o ne nestojim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí