TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3362
6.7.11 12:36

tak jsem zpátky z focení, manžel v práci… no bylo to trošku jiný než jsem si představovala, jenže holt manžel nějak nechtěl vydejchat, že tam ukazuju v parku břicho (fotilo se venku v přírodě), takže můj plán svléci se do půl těla naprosto nepřicházel v úvahu, když jsem manžela viděla, tak jsem radši držela pusu a byla ráda, že mě nechal aspoň vyhrnout tričko a aby byl vidět pupík…možná kdybysme byli někde uplně na samotě, kde nikdo není, tka mu to nevadilo. No docela jsem byla překvapená jak mě hlídal :-D :mrgreen: přitom nás fotila holka, taková mladá…
Holky mám dotaz, od včera mám nahnědlý výtok, to jako už muže být ta hlenová zátka? celý těhu když jsem měla nějaky výtok tak byl průhledný nebo bílý, a spíš jsem ani žádný neměla. a ted fakt takový nahnědlý jako se starou krví, tak tu jdu hledat nějaký diskuze o tom… :nevim: zítra jdu na poslední kontrolu k doktorc, tak snad mi řekne co to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.7.11 12:59

Hani, to by mohla být hlenová zátka :wink: může odejít klidně měsíc před porodem a to máš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
6.7.11 13:01

zviz - jo fakt až takhle jo, no koukala jsme na nějaký diskuze, jsou samý stary, ale je to fakt individuální, někomu odejde měsíc před porodem někomu týden před porodem…tak uvidíme :-) trochu mě to překvapilo a připadám si, jak když mám menses…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
6.7.11 13:02
Hannah84 píše:
tak jsem zpátky z focení, manžel v práci… no bylo to trošku jiný než jsem si představovala, jenže holt manžel nějak nechtěl vydejchat, že tam ukazuju v parku břicho (fotilo se venku v přírodě), takže můj plán svléci se do půl těla naprosto nepřicházel v úvahu, když jsem manžela viděla, tak jsem radši držela pusu a byla ráda, že mě nechal aspoň vyhrnout tričko a aby byl vidět pupík…možná kdybysme byli někde uplně na samotě, kde nikdo není, tka mu to nevadilo. No docela jsem byla překvapená jak mě hlídal :-D :mrgreen: přitom nás fotila holka, taková mladá…
Holky mám dotaz, od včera mám nahnědlý výtok, to jako už muže být ta hlenová zátka? celý těhu když jsem měla nějaky výtok tak byl průhledný nebo bílý, a spíš jsem ani žádný neměla. a ted fakt takový nahnědlý jako se starou krví, tak tu jdu hledat nějaký diskuze o tom… :nevim: zítra jdu na poslední kontrolu k doktorc, tak snad mi řekne co to je…

no mi odešla hlenová zátka den před porodem :nevim: možná by bylo dobré zavolat do porodky a zeptat se a nebo počkat do zítra jak se to vyvrbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
6.7.11 13:07

koliska - no počkám do zítra když jdu k Dr., není to nic silného, spíše slabý…a nestraš, já určitě budu případ, že to potrvá ještě dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.7.11 13:12

Hani, já bych neplašila. U každýho je to jinak :wink: když jdeš zítra, tak buď v klidu. Dr. na Tebe koukne a uvidíš… Mně hlenovka odešla asi taky tak nějak - ale přesně to nevím, protože jsem tenkrát byla po kontrole u dr. a dělal mi stěry, pak jsem měla taky hnědej výtok, ale nevím, jestli to byla zátka nebo to bylo z toho vyš. Ale spíš se přikláním k té zátce. Takže tak :)

Holky, mě dnes jak na potvoru štípla včela do nohy - vlezla mi do boty, mrcha jedna a bolelo to jako prase :zed: proč mě štípají jen když jsem těhule :?: S Anetkou mě štípla zase vosa :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.7.11 13:14

Hani až budou fotky, dáš nám sem malou ochutnávečku? :hug: My jdem s Beruš v pondělí, tak jsem zvědavá. Ještě nevíme, jestli budem venku nebo v ateliéru - obojí má své :think: bude to zajímavý - ještě necháme vyfotit prcky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
6.7.11 13:23

Tak mě hlenová zátka odešla najednou až v den porodu, ale prý může odcházet i postupně a delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
6.7.11 13:27

zviz - to je jasný, teda když budou fotky stát za to, tak určitě dám, říkala, že mi je pošle příští týden, sama jsem zvědavá, nafotila asi 200 fotek a prý z toho bude tak 10-15 kousků, tak uvidíme…
no mám to slabé, takže to asi půjde postupně pomalu, tak nebudu dělat nervy, mě právě nemá po čem to krvácet, kdybych byla po vyšetření tak to chápu, nebo po sexu, ale ani jedno nebylo, ani jsme se nikde nerejpla nebo tak, navíc ráno jsem se dlouho i sprchovala, tak mě to hrozně překvapilo…no uvidíme, zítra budeme moudřejší…každopádně si jdu lehnout, trošku jsem se přecpala obědem, květákem ze včera, ho miluju… tak zatím páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.7.11 13:33

Pa! Hezky odpočívej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
6.7.11 17:27

Krmar, děkuji :hug:

Hani, teda, hlenová zátka, jo??? No, snad se nic neděje a mimčo se bude ještě péct :palec:
Na fotečky se také těším :dance:
Jo, my jsem také fotili, ale doma. Můžete se mrknout do mého alba :-D

Tak nakonec jsem jeli jen k babi na zahradu. Za prvé se zatáhlo a za druhé mi není ani jedna podprda od plavek :cert: To jim mám asi šestery a všechny mi zakryly jen bradavky :mrgreen: Fakt paráda :pankac: Že mi prsa vyrostly, ale tolik, to mi došlo až dnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
6.7.11 17:39

Ahoj holky, to je dneska pařák :pankac:
Já jsem naježená už od včerejška, je tu něco jako „hudební tábor“ - ale v metalo - rockovým složení, jsou ubytovaní vedle našeho baráčku a já už toho mám opravdu plný zuby. To je furt řev od rána do večera a mezitím si „páni zpěváci“ zkouší zvůj zpěv nebo jak zní kytara, na dětském hřišti, což mám naproti baráku, no hrůza :zed: :zed: Doufala jsem, že si dneska zbalí saky paky a vypadnou, jenže oni tu asi budou až do nedělě :nevim: Takže kdybych někam zmizela, nebude to porodnice, ale blázinec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
6.7.11 17:48

Ahojky těhulínky :kytka:

Zdravím vás po krátké odmlce-byli jsme na chaloupce,sice nám nevyšlo slunečný počasí,ale občas nám i nepršelo tak sme i grilovali :pankac:

včera k večeru sme dorazili domů a já se vyzula a koukám proč mě tak bolí kotník a já místo kotníku famózní bambuli!!!já si ho totiž asi 14dní zpět trochu podvrkla,bolelo mě to pár dní a pak klid a najednou to nateklo 8-o dneska už lepší,mám jen u kotníku nějakou menší bouli,tak kdo ví čím to je-třeba mi už vedrem natékají nohy nebo nevím :nevim: ale druhou mám úplně normální

jinak mě furt zlobí tvrdnutí,už to beru jako součást těhu,ale dneska se přidala bolest zad v kříži :poblion: ale jelikož jsem uklízela a do ted jsem vařila,trochu to povolilo,ale bolí furt-přijdu si už jak stará bába :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
6.7.11 17:54

Pájo tak to nezávidím. Sice máš fesťák zadarmo, ale momentálně fakt není o co stát.

Beru po 14ti dnech to je teda dobrý, tak ledovat a uvidíš, co se z toho vyklube.
Jinak si z toho nic nedělej, já se cítím podobně, i když já si to mohu vzhledem k věku víc dovolit :mrgreen: . Vstávání z postele to je fakt pohled - doslova jak na stařenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.7.11 18:02

Ahoj holky, tady zase pařák :nevim:
Pájo- tak tom áš hudbičku zadarmo :palec:
Jitu- hezký fotečky, jsi opálená jako já, taky mi bříško svítí :-D
Beru- tak leduj a snad to bude dobrý :palec:
Jinak já když lezu z postele, tak si připadám jak velryba :-P

• načítám...
  • Citovat