TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5135
6.7.11 23:22

Mne to Epi-no pomaha psychicky i fyzicky.

Holky, taky preji krasnou noc, pritel jde k PC… :mavam: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
6.7.11 23:23
janiii;-) píše:
krmar jezis jestli tady pusobim ze si permanente stezuju na neco a na nekoho, tak potes teda :lol: ale ne, tohle bylo jen proste chvilkovy, jinak je tady fakt klid :-)
holt kdyz je nekdo zakomplexovanej blbec, kterej musi hned zacit tykat a nadavat az do nevim ceho…proste srazka s blbcem no :roll:

Jéé Jani to neee. Ale, že když konečně dala pokoj tchýně, musí zase začít prudit někdo další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
6.7.11 23:24

mondi tchyne se neumoudrila, tchyne byla umoudrena proti sve vuli :lol:
no tady je to nekdy pomalu taky jak na vesnici :lol: ale my jsme vzdycky sousedy nejak tak ignorovali, bavili jsme se - a to jen ze slusnosti, protoze je mame za plotem - prave s tema hrablejma a jinak ani nezdravime.
ale zase v ulici pod nama bydli dva moji strejdove a prateta, tak to je zas fajn mit hned pod sebou tri baraky s pribuzenstvem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
6.7.11 23:25

taky dobrou mondi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
6.7.11 23:37

my teda bydlíme uprostřed Budějovic v baráku,kde je 6 bytů a bydlí tu sousedka,která si myslí,že jí patří celý barák a ta ví i co vyhazujem do popelnice a to prosím za celý týden…a její manžel zase kontroluje v celé ulici,jak kdo parkuje a když parkuje špatně,tak na něj volá policajty…snažím se jim vyhýbat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
6.7.11 23:40

ono asi je nejlepsi se jim vyhybat, ale vzdycky to nejde, kor kdyz jeden bydli v byte, co?
ale tady to diky bohu zatim nezaslo tak daleko, ze by nekdo na nekoho volal policajty, jeste toho trochu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 06:47

Dobré ránko :mavam:

Také koukám, že je tady poslední dobou mrtvo. Já jsem na netu celé dopoledne, jenže to všichni většinou chrní. Já zase chrním večír :lol:

Holky, děkuji za pochvalu na bříško :hug:

Krmar, teda to je opravdu poklona, že mi to těhu svědčí. Je pravda, že většina lidí to říká také, protože jsem konečně přibrala a získala ženské tvary :palec:

Jani, sousedi jsou na palici. To je normální. Nebudu ti ani vyoprávět, jaké čuňataa taby v paneláku máme my. Zrovna včera mm říkal, že už se těší, až se přesťujeme do baráčku :lol:

Hani, krásné fotečky a moc Vám to sluší :andel: Nevím, nevím, ale na těch fotečkách máš takové roztomilé bříško…Jo, jen mi řekni, ty se nasoukáš do normálních džín??? Ty já měla naposledy někdy v březnu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
7.7.11 08:01

ahoj holky, díky za pochvalu za fotky…
jinak manžel je asi jen na 5 fotkách ze 100, jinak všude já a břicho, taky nechtěl, já taky nejsem ten typ co se rád fotí ale chtěla jsem památku a hlavně je to zadarmo…uvidíme ještě jak to upraví…
Jitu - jo mě džíny jsou jen je nezapnu, jen první dva knoflíky a dál už ne :-D přece jen ty boky a břicho jsou opravdu velké…
mondi - tak to máš dobrý že máš to epi-no, docela závidím, já tak možná vyzkouším tu masáž hráze, ale spíš myslím, že to nezvládnem…
jinak jsme včera skoro jeli, ale jak rychle bolesti přišly, tak rychle zas odešly, takže jsme šli spát, akorát ty debilní kyčle mě děsně bolejí, dnes jdu k Dr., tak dám vědět, co mi řekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 08:10

Hani, tak to držím pěsti, ať to u dr. dopadne dobře :andel:
Jinak už mám hotové čepičky a chybí mi jen pejsek…Vyfotím ti je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 08:16

dobre rano :mavam:
jitu ty jses tu vzdycky rano tak osamela, vid? :-)
koukala jsem na fotky, mas takovy pekny brisko, ani se mi nechce verit, ze bys pres nej mela tolik, kolik jsi psala :-)

hani taky jsem ted mrkla na tvoje fotky, jsou moc pekny :palec:
drzim palce na kontrolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 08:17

Dobre rano holky :mavam: ja tu take byvam cely den,tedy nakukuji, ale to je zrovna klid a kdyz nemam cas tak jedete :mrgreen: :mrgreen: ale pockejte az se vam to narodi :lol: ja mela vecer divne bolesti :-? ale uz se tomu clovek nezabrani ma pred porodem :-) MY na foceni jedem 18 tak se tesim :lol: MONDI- EPI no je u nas desne drahy, ale da se sehnat starsi nebo na aukru :-) ja chci dnes nachystat tasku do porodnice :lol: jinak sem vcera vecir na facebooku popsala s tchanovcema :-) tak mam radost, dnes uz se vraci z dovci a nevim jestli rovnou nepojedou :cry: oba ridici kamionu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 08:22

Jani, no, jo, já jsem ranní ptáče :mrgreen: Teď jsem to měřila a mám 88cm, ale večer 89cm :lol:

Ivet, :mavam: Co je to to MONDI-EPI???
Jo, jo souhlas, myslím, že teď už tady budeme všchny jen hekat a podporovat se , aby jsme odpočívaly a vydržely co nejdýl, než pojedeme do porodnice :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 08:25

Samozrejme :palec: jinak Jani Epi-no je balonek ktery te pripravi k porodu http://www.branakdetem.cz/…-porodem.htm jen ty ceny jsou luxus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 08:30

Ivet, díky…No, myslím, že je to zbytečné :think: A ještě za ty peníze :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 08:30

jitu ja bejvala ranni ptace celej zivot, nejak jsme to meli v rodine ze se u nas vstavalo desne brzo i o vikendu, kdyz nebyl duvod.
ted bych ale spala v jednom kuse. tata na me vzdycky at si to uzivam, dokud jeste muzu :mrgreen:
ty podle fotky bych to fakt nerekla :-) ale brisko mas fakt hezky :-)

ivi ta veta pockejte az se vam to narodi…to se mi teda nelibilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital