Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak se hlásím a jsem malinko vytočenááá
![]()
Neschopenka mi samozřejmě nepřišla
Pak jsem si byla u doktorky pro ukončení neschopenky a papír na MD a potřebovala jsem do města, samozřejmě ani jedno blbý místo na zaprkování a to jsem to několikrát objížděla, takže jsem se nedostala do lékárny a celkově nikam. Pak jsem potřebovala v jednom obchodě na konci města manželovi vyměnit montérky a tam stálo ve frontě asi 20 lidí a čekali na paní pokladní a navíc tam byl strašný vzdch, takže jsem to vzdala a odjela domů
![]()
janiii;-) píše:
koli a je tam schovanej nebo neni?![]()
jitu ty jsi blazen s tim vytiranim… ale chapu te maximalne
Jani není hledali jsme ho celých 8 měsíců a nic
![]()
Jitu..já někde četla že je kolikrát lepší si vytřít takle než se ohýbat s mopem v ruce a já třeba vysávám dětem v pokoji jedině klečmo..mají tam totiš plyšák a ten nejde ani za boha vysát ![]()
Flooa píše:
Ahoj holky, tak se hlásím a jsem malinko vytočenááá![]()
Neschopenka mi samozřejmě nepřišlaPak jsem si byla u doktorky pro ukončení neschopenky a papír na MD a potřebovala jsem do města, samozřejmě ani jedno blbý místo na zaprkování a to jsem to několikrát objížděla, takže jsem se nedostala do lékárny a celkově nikam. Pak jsem potřebovala v jednom obchodě na konci města manželovi vyměnit montérky a tam stálo ve frontě asi 20 lidí a čekali na paní pokladní a navíc tam byl strašný vzdch, takže jsem to vzdala a odjela domů
![]()
tak to tě bobku lituju ještě že já dnes nikam nemusím ale taky se mi stávají takový situace..to is pak říkám že lidi si stěžujou že nemají peníze ale je jich všude jak mravenců..hlavně se uklidni dej nohy na stůl a kašli na to ![]()
Ivet23 píše:Ivet23 píše:Tak fotky mi sem stale nejdou![]()
![]()
asi máš ty fotky ve špatným rozlišení a nebo formátu skus si to nastavit jinak ve fotáku
Floa, to mě teda mrzí, že máš blbý den. Tak si hoď nožky nahoru, uvař si kafčo a dej si něco sladkého ![]()
Jani, vždyť ot znáš, pořádek musí být ![]()
Kolis, souhlas, radši po kolenou, než se ohýbat. Ale je to tedy zabíračka…No, já jedninou práci předala mm a to je luxování. To jse řekla, že fakt dělat nebudu ![]()
koliska píše:Ivet23 píše:asi máš ty fotky ve špatným rozlišení a nebo formátu skus si to nastavit jinak ve fotákuIvet23 píše:Tak fotky mi sem stale nejdou![]()
![]()
Aha tim by to mohlo bejt?? mam nastavenou samozrejme nejlepsi kvalitu ![]()
floo koukam ze ty nejses jen malinko vytocena…
hlavne klid, jak psala koli - pekne nohy na stul… ![]()
ivi nevim proc ti to v jednom kuse nejde? mas to nejaky rozbity ![]()
Flooa píše:
Neschopenka mi samozřejmě nepřišlaPak jsem si byla u doktorky pro ukončení neschopenky a papír na MD a potřebovala jsem do města, samozřejmě ani jedno blbý místo na zaprkování a to jsem to několikrát objížděla, takže jsem se nedostala do lékárny a celkově nikam. Pak jsem potřebovala v jednom obchodě na konci města manželovi vyměnit montérky a tam stálo ve frontě asi 20 lidí a čekali na paní pokladní a navíc tam byl strašný vzdch, takže jsem to vzdala a odjela domů
![]()
Ahoj
to chce klid i kdyz to nejde coz chapu
tobe jeste neprisla neschopenka?? tak to je teda divny
me to vzdy chodilo presne 22 den a ted uz druhy mesic 14 nebo tak nejak. to bych je tedy hnala
![]()
janiii;-) píše:
floo koukam ze ty nejses jen malinko vytocena…
hlavne klid, jak psala koli - pekne nohy na stul…ivi nevim proc ti to v jednom kuse nejde? mas to nejaky rozbity
A na facebook ta fotka sla ![]()
Ivet23 píše:Flooa píše:Ahoj
![]()
to chce klid i kdyz to nejde coz chapu
tobe jeste neprisla neschopenka?? tak to je teda divny
me to vzdy chodilo presne 22 den a ted uz druhy mesic 14 nebo tak nejak. to bych je tedy hnala
![]()
![]()
![]()
Minulou středu to od nich odešlo a mně to stále nedošlo
![]()
ivi to je divny… a mas to fakt ve spravnym formatu?
ale vzdyt uz jsi sem nejaky fotky v pohode vkladala…? ![]()
janiii;-) píše:
ivi to je divny… a mas to fakt ve spravnym formatu?
ale vzdyt uz jsi sem nejaky fotky v pohode vkladala…?
No prave, ze sem nic nemenila zadne nastaveni nic a nejde to. fotim stale stejne
a sem sem fotky vkladala ![]()