Poradna duly
Jana Čurdová
wow hani, tak to jsou samy hezky zpravicky! ![]()
no, koukam ze uz se to vazne rychle blizi ![]()
poslys a nerekla ti, jak dlouho pak bude trvat jeste nez se ty kycle zase nejak daji dohromady? nepredpokladam ze to bude okamzite hned po porodu…
jitu ja bych do ni sla, neni to nejaka drahota, aby ti pak muselo byt lito penez
holky a vy už máte všechny miminka otočený hlavou dolů??my jsme pořád KP…vím,že máme času dost…snad se mimi umoudří a otočí
Hani, no tak to jsou super zprávičky
takže třeba za týden už tady můžeme mít první mimčo ![]()
A ty už byla dřív nastevřená nebo jsi měla zkrácený čípek???
Už na to jdu ![]()
Jani, také si myslím, za ty peníze to risknu. I kdybych si tím měla svítit jen na záchodě ![]()
Peggy, my už se tlačíme hlavičkou dolů od 32. týdne. No, já mám pocit, že jestli se ti neotočí do 36. týdne, tak už zůstane prdkou ![]()
já nevím…my se mamce otáčeli až těsně před porodem,tak třeba to budu mít stejný…ale doufám,že nebudu mít stejný vše jako mamka,dva týdny přenášela a pak jsme se u porodu zasekli všichni v tý samý poloze a bráchu mamka odrodila v bezvědomí,prý ani neví,jak se dostal ven a mě tahali na poslední chvíli kleštěma a museli mě rozdýchávat…a u segry už věděli o tý poloze,tak musela několik hodin jen ležet na jednom boku,ale ségry byla za chvíli venku a prý i bez nástřihu
Peggy, teda s tím otočením nevím, říkal mi to doktor…
Ale máte tedy v rodině pěkně hororové porody
Tak hlavně aby ty jsi měla normální a v klidu ![]()
snad se prdík otočí…ale tak na začátku srpna mám jít ještě na vyšetření s očima a když mi tam řeknou,že rodit musím císařem,tak nějakou polohu řešit nemusím…ale radši bych rodila přirozeně…
Ahojky těhulínky,tak jsem zpět z kontroly ![]()
takže vše ok,jen se začínáme lehce otevírat a na monitoru byli znatelné malé kontrakce-no tvrdlo mi tam břicho z toho jak jsem musela blbě sedět,aby vůbec malého našla.jinak jsme přibrali jen 1kg tak mám radost a dopřáám si teď šišky s mákem co mi dala tchýňulka
malej je ted s ní,tak mám chvilku klidu do večera.no jinak kontrola zase příští středu,ted už to bude furt po týdnu
jani - kyčle bolí, protože na nich neseš to miminko, takže prý po porodu se prý velmi znatelně uleví hned a během pár dní to přejde prý uplně, takže dá se říct že hned…
jitu - ne neměla jsem celý těhu žádný problém s čípkem ani s otvíráním, ale prostě včera už to pomalu začlo, říkala, že jak se otevírá postupně to hrdlo, tak tím odchází ty hleny, někomu to odejde najednou třeba až při porodu a mě to jde pomalu postupně, mám jen slipovky a musím zatím pokaždý měnit když jdu na wc, jak slabší menses…všechno se mi tam prý krásně připravuje
pegyys - tak uvidíš třeba se otočí, my už jsme tak, že má prý hlavičku narvanou uplně dole v těch cestách porodních, takže prý už nehrozí, že by byla při porodu nějak jinak…jinak někde nechávají rodit přirozeně oi když je koncem pánevním, záleží na porodnici…
jitu - my máme lampičku z Ikey, tam mají hezké, měsíček, berušku, hvězdičku…, ale ty vlastně nemáš nikde blízko ikeu nebo ti ji mužu koupit a poslat, pokud si nevybereš na netu…
berus - super že OK, já ted už taky budu chodit po týdnu na monitor
jinak já ted taky vubec nepřibrala, asi se to už zastavilo ![]()
berusenka66 píše:
Ahojky těhulínky,tak jsem zpět z kontrolytakže vše ok,jen se začínáme lehce otevírat a na monitoru byli znatelné malé kontrakce-no tvrdlo mi tam břicho z toho jak jsem musela blbě sedět,aby vůbec malého našla.jinak jsme přibrali jen 1kg tak mám radost a dopřáám si teď šišky s mákem co mi dala tchýňulka
![]()
malej je ted s ní,tak mám chvilku klidu do večera.no jinak kontrola zase příští středu,ted už to bude furt po týdnu
Hannah84 píše:
berus - super že OK, já ted už taky budu chodit po týdnu na monitorjinak já ted taky vubec nepřibrala, asi se to už zastavilo
já jsem ráda,že nepřibírám,protože kdo by se s tím nosil
jinak super taky gratuluju k prohlídce
ty asi porodíš dřív než já
![]()
peggyska píše:berusenka66 píše:
Ahojky těhulínky,tak jsem zpět z kontrolytakže vše ok,jen se začínáme lehce otevírat a na monitoru byli znatelné malé kontrakce-no tvrdlo mi tam břicho z toho jak jsem musela blbě sedět,aby vůbec malého našla.jinak jsme přibrali jen 1kg tak mám radost a dopřáám si teď šišky s mákem co mi dala tchýňulka
![]()
to se máš…já jdu na kontrolu příští týden a pak už taky každej týden…
Peggy a ke komu chodíš??
berus - no mě už je taky těžko, když jdu, tak jsem taky ráda, že už nepřibírám
uvidíme, třeba porodíš dřív ty, přece jen prý u druhého to je rychlejší ![]()
já jsem si nechala doktora u rodičů u Lipenský přehrady,ale tam půjdu už jen 3 x a pak mě předá do porodky…nechtěla jsem měnit,když tam stejně jezdíme na rodičema,tak mě sestřička objednává vždy na pátek,protože ví,že tam zůstáváme na víkend…
holky,vy se máte,že nepřibíráte…