Poradna duly
Jana Čurdová
janiii;-) píše:
holky nereste tady tu vahuja mam asi 81 kilo a jsem z toho uplne hotova…
Janii vsak si to musem ted dovolit, dulezite je, ze mimco je spokojene
ja uz mam pomalu taky 80kg a jak se doma zminim,ze jsem tlusta tak uz mi je nadano
holky nebojte az budou mimika venku pujde to dolu
![]()
![]()
mondi ja zas jednou lezla za brachou a jeho kamosema, asi uz jsem je stvala, tak nekdo z nich vzal sutr a trefil me primo do cela…dodnes nevim, kdo to byl. ale asi uz me fakt meli plny zuby ![]()
ivi ja kdyz doma zacnu s tim ze si pripadam jak vorvan tak taky dostanu, ze mam mlcet, ze cekam miminko a ze to pak zhubnu.
nicmene to neznamena, ze si ani pak neprestavam pripadat jak vorvan ![]()
ivi ja kdyz doma zacnu s tim ze si pripadam jak vorvan tak taky dostanu, ze mam mlcet, ze cekam miminko a ze to pak zhubnu.
nicmene to neznamena, ze si ani pak neprestavam pripadat jak vorvan
asi tak…navíc mám dneska strašně nafouklé břicho ![]()
JANI to chapu. taky si tak pripadam
jeste kdyz sotva funim
ale uz to nikde nerikam na hlas
vsude mi za to nadavaji a tukaji si na celo, nebot mam bejt rada, ze ditko cekam a proste ty kila hahore k tomu patri
ja po prvnim porodu taky zhubla zpet na puvodni vahu. Holky vazne je zbytecne to resit
jestli ma nekdo chut at si da
a nebojte zas z nas budou kocky ![]()
tak já byla kočka naposled před třema rokama než jsem nastoupila do práce a začala makat a jíst ve stresu,ale po porodu mám v plánu ne se dostat na původní váhu,ale dát dolů ještě aspoň 15 kg spíš 20 kg ![]()
ivi, to rikaj snad vsichni - neboj, po porodu zhubnes jako nic.
tak doufam, ze kdyz to slysim z kazdy strany, ze na tom neco bude…
peggyska píše:
tak já byla kočka naposled před třema rokama než jsem nastoupila do práce a začala makat a jíst ve stresu,ale po porodu mám v plánu ne se dostat na původní váhu,ale dát dolů ještě aspoň 15 kg spíš 20 kg
Tak to nase tela reaguji opacne
ja ve stresu a v nervech hubla
co je dulezitejsi spokojena rodina nebo super postava? kocka jsi i ted
ja si dala balik susenek a pujdu spinkat
Peggys a ty se netrap ![]()
ja uz asi tez povalim spat, nejak mi neni uplne nejlip od zaludku.
tak dobrou maminy ![]()
Jani, asi se dobre trefili, ze to nezanechalo nasledky
.
Tak ja se taky loucim, dobrou noc
.
Ivet23 píše:peggyska píše:Tak to nase tela reaguji opacne
tak já byla kočka naposled před třema rokama než jsem nastoupila do práce a začala makat a jíst ve stresu,ale po porodu mám v plánu ne se dostat na původní váhu,ale dát dolů ještě aspoň 15 kg spíš 20 kgja ve stresu a v nervech hubla
co je dulezitejsi spokojena rodina nebo super postava? kocka jsi i ted
ja si dala balik susenek a pujdu spinkat
Peggys a ty se netrap
děkuji
![]()
Dobré ránko ![]()
Mondi, jasný v pohodě, nebuj, neberu to jako něco proti sobě. Ten maliník jsem pochopila tak, že ty co jsou už otevřený a mají zkrácený čípek, ža mají začít až 36tt, nebo to uspíší předčasný porod. ![]()
Jinak je samozřejmé, že nic není 100% a není zaručeno, že to zabere. ![]()
Já myslím, že až budete běhat kolem mimča, tak ty kila půjdou sami a nebudete to muset řešit. A jestli budete kojit, tak úplně
Ale jinak dělejte tak, aby jse se ty cítily dobře. A je jedno, jestli je to s 10kily navíc ![]()
Holky, opravdu hezké zážitky. Byly jste pěkné raubířky ![]()
dobre rano ![]()
jitu ja to s tim malinikem taky pocapla tak, jak tak to pises ty ![]()
holky mne se vam dneska tak dobre spalo…akorat jsem se v noci vzbudila a mela jsem dve mokry kola na tricku ![]()
jsem se tu nejdriv podivovala jestli mam mlezivo, kdyz mi nic netece a ted uz mi tece taky ![]()
Jani, no vidíš, tak gratuluji
Takže vložky to jistí ![]()
No, mě ve dvanáct hodin vzbudila šílená bouřka a nemohla jsem spát, protože ozařovala celou oblohu a ještě byla někde u nás, protože takový perdy už jsem dlouho nezažila. Normálně jsem se bála ![]()