Poradna duly
Jana Čurdová
Hani, super fotečka ![]()
Teda holky, já to vidím tak, že spousta miminek budou červenčátka ![]()
Jinak já tedy taky nepřibírám, myslím, že naberu ještě tak kilčo a tím to hasne…
Teda holky
vy jedete
ja ted kolem dvou hodin uklizela auto ze vnitr, luxovala a lestila
jinak nekdo se tu ptal na pretoceni mimca, no myslim co doktor to nazor. nas doktor na UTZ primar porodnice tvrdi, ze by se melo otocit do 32tt pak je jeste trocha sance do 36tt pak uz se otoci treba v kontrakci
ale nevim!! nekdo tu psal sisky z makem
delate mi chute
Hani- tak to za chvilku porodis
jinak gratuluji, ze vam dopadli poradny tak dobre ![]()
Jinak Jitul takove svetlo jsem mela a bylo funkcni asi tyden
ted jsme koupily otocnou lampicku do toho tu nejslabsi zarovku a super ![]()
Jitule84 píše:
Ivet, no to mi neříkej…Jak to???
Na zavadu jsme neprisli a baterkama to nebylo a jet to reklamovat do HK se nam nechtelo nebot by to vyslo draz jen cesta ![]()
Ivet, a bylo to přesně to, co jsem si našla???
Já jsem na taková světla četla pěkné recenze… ![]()
Peggy, teď mám přesně 6kilo nahoře, takže mám 51kg
To víš, na tvoje 3 kila nemám ![]()
už 3,5 kg…a to jedem na víkend k rodičům,takže budu zase tak o tři kila těžší…já zase zdaleka nemám na tvých 51 kg…
Peggy, já jsem čekala, že přiberu tak těch 12kilo určitě. Vůbec jsem nečekala, že budu mít tak málo…
Na začátku května jsem měla 5kilo a říkala jsem, že těch 10kilo dám, ale když jsem za 2 měsíce přibrala jen kilo, tak čekám tak ještě max jedno a víc ani ťuk ![]()
No, každý jsem nějaký. Nejdůležitější je ale zdraví těch mrňousků v nás ![]()
Jitule84 píše:
Ivet, a bylo to přesně to, co jsem si našla???Já jsem na taková světla četla pěkné recenze…
Tak to asi ne. zadne recenze jsem necetla ale po zkusenosti par kamaradek nic moc
ale tobe budu drzet palce at funguje jak ma a hlavne dlouho
![]()
Tak jsem doma, holky. Místo na zaparkování jsem kupodivu našla, recept jsem měla starý-zítra týden, ale magnézium neměli, tak jsem zase šupajdila jinam
Koupila jsem si Rennie na pálení žáhy a taky ten Fructolax na zácpu, jsem zvědavá
A samozřejmě že na semínko a maliník jsem zapomněla ![]()
Hannah- téda, to tady budeme mít za chviličku přírůstek, no jo, už se to tady některým začíná hodně přibližovat. Takže kdyby něco, koukejte poslat SMS, budu pryč až do příští soboty.
Já běžím ještě balit a trochu poklidit, dopol vyrážíme! Tak se tu mějte pěkně a ještě neroďte a hlavně kdybyste náhodou už některá porodila, tak koukejte poslat SMS, na chaloupce net není, takže nebudu k dispozici. Papapa, berušky
![]()
Ahoj holky ![]()
Vítám Evču - koukám, že jsi ode mě kousek, 20km ![]()
Taky se na naši malou moc těšíme a jelikož jsem prvorodička, tak mám trošku strach - ale šlo to dovnitř, tak ven to půjde taky ![]()
Tak kontroly dopadly dobře - to je fajn.
Jitul - to je super s těma radama, snad mi aspoň něco pak pomůže
Jo a já mám noční světlo od Chicca - má ho i Elis v albu, tak se mrkni. Ještě jsme pak jedno dostaly od Emosu, takový bílý a taky svítí jen v noci na buňku, tak jedno si dám k mamce, 2 doma nepotřebuju ![]()
Flooa - to je dobře, že ti konečně dorazily penízky. Na chatě si to užij, ještě 2v1 ![]()
Přítel měl jít dělat ke kámošovi jen v poledně něco s Ytongem a ještě se mi neráčil vrátit. A to dneska máme jet na véču do takovýho roztomilýho penzionku - jmenuje se to Pohádka, tak snad to stihneme a nezavřou nám. Přinejhorším zajedeme na pizzu - Beruš mě na FB pěkně naladila s tou chutí pizzy ![]()