TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5135
7.7.11 21:51
Jitule84 píše:
No, tak vidíš, normální recept 14dní…Měla jen blbou náladu sestřička :zed:Holky, kupovaly jste dotykovou lampičku pro mimčo na noční kojení???

Jitus, my mame normalni lampicku, ale ta dotykova by byla dobra :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
7.7.11 21:56

Hani, tak to je super, prcek si rikal, ze je nafoceny v brisku, tak uz by mohl ven :-). Ja si myslim, ze se nemusis bat, mimco uz by melo byt skoro dopecene :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
7.7.11 21:57
peggyska píše:
holky a vy už máte všechny miminka otočený hlavou dolů??my jsme pořád KP…vím,že máme času dost…snad se mimi umoudří a otočí

Peggysko, nas drobecek je hlavickou dolu uz takovych 10 tydnu, coz se docela divim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 21:58
janiii;-) píše:
ivi a neni to fakt tim tlakem, jak rikala kolis? ted se to pocasi furt tak meni, jednou jde studena fronta, pak jde tepla fronta…s clovekem to muze dost dobre zamavat :nevim:
kde se vsude tou tuzkou zmalovala? :mrgreen: ja se pamatuju jak jsem si onehda rvave rudou rtenkou zmalovala nejen pusu, ale i ocni vicka jako misto stinu :mrgreen:

No janii prave, ze uplne cely oblicej :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 21:59

ivi to chce fotkuuu :lol:
asi se chtela libit, no :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 22:01

Jinak tlakem nevim, nejak sem na tlak nikdy netrpela :nevim: pritel nadaval, ze sem se zas pretahla, ale ja skoro nic nedelala :nevim: jen tedy cistila auto odpolko :-) davam si ted florian Stracciatella tak treba bude lip :mrgreen: :mrgreen: nedko tu resil zacpu ze? tak ja beru zelezo a stale mam hridkou stolici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
7.7.11 22:02
peggyska píše:
já jsem si nechala doktora u rodičů u Lipenský přehrady,ale tam půjdu už jen 3 x a pak mě předá do porodky…nechtěla jsem měnit,když tam stejně jezdíme na rodičema,tak mě sestřička objednává vždy na pátek,protože ví,že tam zůstáváme na víkend…
holky,vy se máte,že nepřibíráte…

Peggysko a kolik kilo mas celkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 22:03
janiii;-) píše:
ivi to chce fotkuuu :lol:
asi se chtela libit, no :wink:

Janii bohuzel to me nenapadlo a uz sem ji to byla umyt, ted vpada jako by ji bylo zle jak je do zelena :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 22:07

ivi ty jses teda mama :lol: takovou holku doma mas - rano jsi psala jak ti nakrmila rybicky a to se ti nelibilo, ted se chtela vyfiknout a libit se ti a to se ti taky nelibilo… :lol:

jinak k zacpe, zrovna pred chvili jsem nadavala… mela jsem ted peknych par dni zacpu, mozna i par tydnu a dneska se to nejak otocilo a uz jsem byla trikrat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
7.7.11 22:09
Ivet23 píše:
Mondík píše:
Jitule84 píše:
Ivet, díky…No, myslím, že je to zbytečné :think: A ještě za ty peníze :cert:
Jitus, v CR to asi zbytecne je, protoze tam, co jsem slysela, te stejne ve vetsine porodnic nastrihnou, i kdyz to nepotrebujes… Promin, tim nemyslim nic spatneho, jen co tak slysim od ostatnich a ctu. Tim nechci rict, ze ja budu 100% bez nastrihu, treba ne, ale dost mi to pomaha a jak rikam, ja kdyz koukam, kolik v CR stoji veci pro mimco, tak tolik bych za to nedala, ale chapu, ze clovek proste nema jinou moznost. Doufam, ze to ted nevyznelo jako nejaka negace nebo tak neco, to bych nechtela…
A ja si rikam proc jezdi s cele ceske republiky rodit k nam, nase porodnice si potrpi na prirodni porody tu nastrih delaji jen fakt vyjimecne.

Ivet, ted nevim, jak jsi to myslela - promin, pokrocila tehotenska demence :mrgreen:. V CR prirodni porody? Ja jsem tam teda nerodila, ale co jsem slysela od kamosek, sestrenky a co si precetla stovky clanku tady na e-miminu, tak mi to tam nekdy prijde stale jak za minuleho rezimu. Ale jak rikam, hodne zalezi na porodnici a doktorech, hrozne se to lisi. Ja netvrdim, ze je to v CR spatne a tady jsem teda o nekterych porodnicich taky toho dost slysela a nesla bych tam rodit ani za nic, i tady to je teda nekdy katastrofa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 22:13
janiii;-) píše:
ivi ty jses teda mama :lol: takovou holku doma mas - rano jsi psala jak ti nakrmila rybicky a to se ti nelibilo, ted se chtela vyfiknout a libit se ti a to se ti taky nelibilo… :lol:jinak k zacpe, zrovna pred chvili jsem nadavala… mela jsem ted peknych par dni zacpu, mozna i par tydnu a dneska se to nejak otocilo a uz jsem byla trikrat :cert:

Jo JANI pockej az ti ditko doma zacne tropit neplechu :mrgreen: :mrgreen: Rybicky jsem obrecela :cry: jednou na sebe vystrikala moji oblibenou vonavku od K.M. a to je furt neco :-) kdyz byla mensi a my meli navstevu tak pribehla z pokoje a mela na sobe snad vsechny moje tanga :oops: no je toho fakt spousty :mrgreen: ale neboj taky te to ceka :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
7.7.11 22:16

Ivetko, uz jsem to pochopila, trosku to trvalo, no :mrgreen: :mrgreen:. Vsak presne, jak ktera porodnice. Tady v teto zemi si prave hodne potrpi na prirozene porody a nedelaji nic, co si neprejes. A s tim zelezem, mne trvalo nekolik tydnu, nez jsem prestala mit prujem, takze to mozna bude tim? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 22:16

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tanga dobryyyyy!!!!!! :palec: tim jsi me teda dostala nejvic!!! :lol:

no jestli bude po mne, tak tu jen otrha jedovaty kytky a povezem ji na vypumpovani zaludku. ale prej jsem byla mimoradne vynalezava a nanosila jsem si pod okno veci a postavila si z nich pyramidu, abych se k tem zelenejm bobulkam dostala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 22:17
Mondík píše:
Ivet23 píše:
Mondík píše:
Jitule84 píše:
Ivet, díky…No, myslím, že je to zbytečné :think: A ještě za ty peníze :cert:
Jitus, v CR to asi zbytecne je, protoze tam, co jsem slysela, te stejne ve vetsine porodnic nastrihnou, i kdyz to nepotrebujes… Promin, tim nemyslim nic spatneho, jen co tak slysim od ostatnich a ctu. Tim nechci rict, ze ja budu 100% bez nastrihu, treba ne, ale dost mi to pomaha a jak rikam, ja kdyz koukam, kolik v CR stoji veci pro mimco, tak tolik bych za to nedala, ale chapu, ze clovek proste nema jinou moznost. Doufam, ze to ted nevyznelo jako nejaka negace nebo tak neco, to bych nechtela…
A ja si rikam proc jezdi s cele ceske republiky rodit k nam, nase porodnice si potrpi na prirodni porody tu nastrih delaji jen fakt vyjimecne.
Ivet, ted nevim, jak jsi to myslela - promin, pokrocila tehotenska demence :mrgreen:. V CR prirodni porody? Ja jsem tam teda nerodila, ale co jsem slysela od kamosek, sestrenky a co si precetla stovky clanku tady na e-miminu, tak mi to tam nekdy prijde stale jak za minuleho rezimu. Ale jak rikam, hodne zalezi na porodnici a doktorech, hrozne se to lisi. Ja netvrdim, ze je to v CR spatne a tady jsem teda o nekterych porodnicich taky toho dost slysela a nesla bych tam rodit ani za nic, i tady to je teda nekdy katastrofa…

Mondi k nam do porodnice jezdi i zenskyy ze strasny dalky a to i 200km je hrozne vyhlasena na prirozene porody. prvni porod sem tam mela a super, ted asi pujdu jinam nebot uz vimm do ceho jdu a bojim se bolesti a chci epidural :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
7.7.11 22:19

Ivet, jo, tak tady ti zase epidural daji, to jo.

Holky, ja jsem vareckou rozbijela banky na vanocnim stromecku, kdyz jsem byla mala :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí