Poradna duly
Jana Čurdová
janiii;-) píše:
ja jsem si nechala asi pred peti rokama vylozit karty od jednoho typa, pracovala jsem tenkrat na sezone na jednom penzionu a on tam pracoval taky, takze mi to vylozil z kamaradstvi a jen tak proste kdyz nebylo zrovna co delat a co mi rikal se mi vubec nelibilo.
se pamatuju jak jsem od nej odchazela a rikala si - to vis ze jo, ty blbce, ty mi neprejes ze jsem ted stastna a beztak sis to vymyslel.
jenze jak jsem pak o par mesicu valila oci, kdyz se to zacalo plnit, presne jedno po druhym.
ale v jedny veci se seknul, jedna jedina vec se z toho nikdy nevyplnila. diky bohu.od ty veci z toho mam vitr a nehodlam to pokouset, protoze se bojim ze bych se mohla dozvedet veci, co by se mi nelibily.
no je fakt že jak jsem byla u kartářky než jsem se rozváděla tak mi taky říkala že budu mít hnusnej rozvod a já ji nechtěla věřit a taky jsem se spletla ale to byla cizí paní co mě neznala ale tchýně mě přece jen zná a to je něco jiného
no, ja kdyz to shrnu, ja uz bych to proste nepokousela.
pred dvema rokama mi byvala zamestnavatelka taky vykladala karty, ale to byly zas nejaky andelsky karty. ta mi rekla presne co jsem chtela slyset
to mi bylo uz v tu chvili jasny ze to rika ucelove, protoze vedela, ze presne tohle bych chtela slyset a tohle bych chtela aby se stalo ![]()
ale treba moji bejvaly spolubydlici z karet nejaka zenska za silenej peniz vyvestila, jak prej se odstehuje na tenerife za praci a kdesi cosi.
a ta trubka se k tomu upnula uplne az nezdrave, to furt bylo az ja budu na tenerife a blablabla, akorat nadavala na ceskej stat jak to tu stoji za ho… a ze pro ni jina sance nez to tenerife neni a ze tam to bude uplne o necem jinym… no a co si myslite, z prahy sla misto na tenerife do chomutova ![]()
jsem mela sto chuti si do ni malicko rejpnout, kdyz jsem se o par mesicu pozdejs dozvedela ze je v chomutove, ale radsi jsem drzela pusu ![]()
no někteří se k tomu upnou až neuvěřitelně ![]()
mi tak yta kartářka řekl aže jsem strašně plodná že si mám dát poroz at neotěhotním a jak jsem chtěl atak jsme přes rok nemohli počít
no tak co si o tom pak máš myslet že..ono jde hodně o to jestli tomu věříš nebo ne
mne uz tenkrat rikal ten typek na tom penzionu, ze clovek se musi naucit vyhledavat souvislosti, aby pochopil, jak si ten vyklad ma sam pro sebe vylozit.
jenze kdybych mela hledat souvislosti, tak mi pak bude sedet kazdej vyklad a kazdej horoskop. tak nevim… ![]()
normálně se mi asi srazila ryflová šatovka nějak mě tlačí přes pupík
![]()
janiii;-) píše:
koli a nebo ti vyrostl pupik…?![]()
a nebo mám nějakou pokaženou pračku ![]()
peggyska píše:
holky a vy už máte všechny miminka otočený hlavou dolů??my jsme pořád KP…vím,že máme času dost…snad se mimi umoudří a otočí
Peggy já mám tak KP a už končím 35tt, takže ten čas už pmalu ubývá.
janiii;-) píše:na co vsechno se to da jeste svest?
určitě by se ještě něco našlo ![]()
tak já vás holky opouštím a jedu s těma dáblíkama na kontrolu na alergologii to zase bude
přeji hezký den my tady máme zatím krásně tak si zajdem na zmrzku ![]()
ahoj holky, tak jsem vás při snídani dočetla ![]()
My si včera udělali jakože výroční večeři (výročí je tedy v neděli) a šli jsme na večeři do Imperialu k Pohlreichovi. Volno tedy měli až v 9, tak předtím jsme šli procházku prahou, jsem skoro nedošla, taky mám dnes nohy jak báně…no ale večeře, ty jo v životě jsem nic takovýho nejedla, fakt jako super jídlo, obsluha, která se věnuje a nebylo to ani zas tak drahé, jídla kolem tří set, ale fakt to stálo za to, kdo pojedete do prahy tak doporučuju! Já měla telecí líčka a bylo to úžasný, manžel měl křepelku…no fakt moc dobrý a ještě jsme měli pedtím polívku a pak desert, takže jsme se přejedli…v kuřecím vývaru bylo normálně celý stehýnko kuřete…moc pěkný zážitek ![]()
jinak mě dnes přestal ten výtok, tak nevím co si myslet, jestli to tedy už odešlo všechno nebo co ![]()
Teda ty zážitky z dětství, to je něco, jsem zvědavá na naši cácorku taky. Já prý když mi byly asi 3, tak jsem sbírala černý slimáky, prej jsem je měla všude po kapsách a na rukách ten sliz, který nešel umýt. Já si to tedy nepamatuju, ale výdy mi to naši vypráví, fuj a já slimáky nesnáším
jinak jsem byla celkem vždy hodná holčička, akorát co si pamatuju, že když jsem byla větší, tak jsem vždycky chtěla jít ke kamarádům domů nebo být déle venku a naši mě třeba nepustili a já rodičům kamarádů tvrdila, že mě pustili a že tam můžu být…no a pak přijel táta, utrh proutek a dostala jsem před všema na prdel, jenže já to třeba druhý den udělala zas
no taky si naši užili…
Jinak já si nikdy nedala vykládat karty ani věštit, já bych se bála, že mi řeknou něco, co se mi nebude líbit ![]()
hani tak to je super, ze jste si to takhle pekne uzili ![]()
my jsme byli naposled nekde takhle na veceri…no uz si to ani nepamatuju ![]()
koukam, ze jsme vsechny tady byly spravny cisla, jako maly… ![]()
Ahoj holky. Tak jsem začala dočítat, ale vzdala jsem to. Chtěla jsem hlavně vědět jak holky v poradně a to jsem se dočetla, až jsem z Hanči dojatá - už se těším až tu začnou chodit ty zprávičky z porodnice. Ale většina z nás si raději ještě chvíli počkáme že?
U kartářky jsem taky nikdy nebyla, ale můj taťka se tam náhodou dostal loni ma podzim. Spousta věcí, co mu řekla už vyšla. Jen mu teda řekla, že já budu mít 3 děti - v té době mi zrovna vyšel těhotenský test a ty nervy, že to budou dvojčata…, ptž. to 3. už rozhodně neplánuju. Ale je fakt, že v září jsem měla chemické těhotenství, tak je možné, že se do toho počítá i to těhotenství co nedopadlo.
Hani dobře, že jste na tu večeři šli raději s předstihem - kdoví kde budeš v neděli…