TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
8.7.11 10:39
krmar píše:
Hani dobře, že jste na tu večeři šli raději s předstihem - kdoví kde budeš v neděli…

hihi, to je pekne receno :-) ale taky to na me dela dojem, ze hanka ma uz pekne nakroceno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
8.7.11 10:43

Dobre rano devcata :mavam: ja dnes vstaval kolem 9h :lol: a vezla jsem tatu na ryby, ale uz fakt naposled, nejak uz nedam vozik do auta :-? je tezkej jako svin :cert: :cert: dnes sem se rozhodla, ze vyzehlim na mimi tak sem zvedava :mrgreen: a chci si zbalit tasku :lol: jinak moje tchyne neni carodejka ale dost temto vecem veri, ma svoji kartarku u ktere ji zaatim vse vyslo a jii bych verila asi taky. kdyz sem byla po odberu vody tak rekla tchyni, ze budem mit zdravou holcicku a ono faktt 8-o jeste rekla, ze se bude jmenovat anicka a to sem zjistila teprve vcera nebot jsem psala tchyni, ze se mi zacina libit anicka a ze to mozna Nella nebude :lol: pani je fakt dobra. strasne bych k ni chtela jit a mohla bych prednostne ale bojim se, co by mi rekla :roll: kamaradce sem to tam domluvila a nic ji o sobe nerekla a vse vedela 8-o a zatim ji vse vychazi :palec: takze klobouk dolu :-) jani horoskop docela ujde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
8.7.11 10:45

tak jsem objednala autosedačku, tak teď už snad mužeme být uplně v klidu a klidně porodit :-D
jo holky, třeba ještě budu přenášet, no uvidí se…
jdu kouknout na ten horoskop, jen tak ze zvědavosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.7.11 10:49

ivi to tvuj tatka jezdi na ryby tak pozde? my jsme vzdycky jezdili uz kolem 4 rano treba :roll:
ja bych taky potrebovala dneska neco jeste vyzehlit a taky uklidit, zitra tu budeme mit cely den pritelovo kamarada, ma se tu stourat v elektrice a pak tu i prespat.
no cela zhava na to jsem :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
8.7.11 10:52

Jani, teď ještě koukám na stránky zpětně a crl znamená délka plodu měřená od hlavičky k zadečku - miminko se tak měří do nějakého? tt. Pak už se udává celková délka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
8.7.11 10:52

Hani, Krmar, Ivi, :mavam:

Hani, to je super taková večeře :palec:

Holky, já už se také těším, až sem budeme vkládat fotky těch našich mrňousů :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.7.11 10:56

krmar me to jen tak napadlo… protoze jsem cetla ze nektery holky maji dva ty terminy, ja mam furt od doktora vypsanej jen ten jeden, na toho 8.8. a prave jsem na tom papire koukala ze tenkrat tam bylo napsany tohle.
ale jak rikam, od ty doby uz se mi zadnej papir takhle do ruky nedostal a doktor o zadnym jinym terminu nikdy nemluvil.
jsem si tak delala plany nadeje, ze treba by mala mohla prijit driv :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
8.7.11 11:00
janiii;-) píše:
ivi to tvuj tatka jezdi na ryby tak pozde? my jsme vzdycky jezdili uz kolem 4 rano treba :roll:
ja bych taky potrebovala dneska neco jeste vyzehlit a taky uklidit, zitra tu budeme mit cely den pritelovo kamarada, ma se tu stourat v elektrice a pak tu i prespat.
no cela zhava na to jsem :-?

Janni od te doby co je na invalidnim voziku brzy rano nechodi.ono bez ty nohy to neni jednoduchy, hlavne uz vidim jak budim sebe a Tynu aby jsme ho odvezli. on to ma ted uz spise jak relax, chyta to jo ale hlavne je venku, pokeca s chlapama a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
8.7.11 11:05

Jani já mám taky jen jeden termín. Ten druhý bývá podle utz ve 12tt a mě seděl zase přesně k MS. Jiné utz se lišili jen o +- 2 dny.

Ten horoskop jsem ani neměla číst, jsem se u toho úplně opotila. Naštěstí na mě blíženci vůbec nesedí - nikdy v žádném horoskopu, tak budu doufat, že to, co tam je psáno na srpen se nevyplní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
8.7.11 11:08

Holky, já mám pořád jeden termín podle MS. Ale stejně je rezerva 4 týdny, takže bůh ví, jak to bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
8.7.11 11:09

Tohleto mám na srpen.

Srpen – Desítka mečů

Klíčové slovo je zkáza. Toto je nejnegativnější karta Malých arkán. Podvod, ztráta, chlad a bezcitnost – tísnivé poměry se stále ještě mohou obrátit k lepšímu. Brzy zase bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.7.11 11:12

jeee holky, nechodte na ty horoskopy. ja pak z toho mam blbej pocit, ze jsem tu neco placla a vy jste z toho cely spatny…

ivi promin, doufam ze to neberes jako nejaky rejpnuti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
8.7.11 11:12

Ahoj holky, já už myslela, že budeme na cestě, ale manžel chtěl ještě umýt octávečku, takže vyrazíme tak za hodinku a stavíme se na oběd a na nákup. Tady trochu sprchlo a já myslela, jaký nebudeme mít krásný počasíčko :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
8.7.11 11:15

Flooa tak hlavně, aby bylo hezky na chaloupce. Užijte si to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
8.7.11 11:15

Krmar, já mám také kravinu, radši to ani nebudu vkládat… :zed:

Floa, tak jeďte opatrně a pekně si to na chaloupce užijte :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...