Poradna duly
Jana Čurdová
Koli, děkuji, jdu si to stáhnout z netu ![]()
Jani, fakt? Tak uvidíme, zda horoskopy nelžou
A co to je za horoskop?
Jani ..jen se pochlub ![]()
Jitu..fakt to bylo zajímavý až mě štvalo že tam nejsou reklamy málem jsem se počurala
nějak jsem se od toho nemohla odtrhnout
akorád je to s titulkama ale to mi třeba vůbec nevadilo
jitu je to http://www.my-horoscope.eu
jsou tam mesicni i na celej rok.
vsichni si vzdycky pochvalovali, ze zrovna tyhlety fakt sedej, tak to prubnem ![]()
janiii;-) píše:
koli to vis a budu tady za nejvetsi cune, vid
jsem koukala na ten odkaz těch horoskopů a doufám teda že u mě to neplatí..samé negativní zprávy ![]()
Koli, no ještě že jsi to vydržela, bys musela ráno uklízet ![]()
Jani, teda , já tam mám nějaké kraviny ![]()
já když budu chtít vědět co mě čeká tak se zeptám tchýně vykládá karty je to taková čarodějnice ![]()
holky ja se priznam, ze jsem tam x mesicu nelezla. naposled nekdy fakt z kraje roku, kdyz mi bylo receno ze v tom celorocnim mam napsano to s tou nemocnici.
nejak jsem uplne prestala mit cas na ty horoskopy celkove chodit.
Jitule84 píše:
Koli, no ještě že jsi to vydržela, bys musela ráno uklízetJani, teda , já tam mám nějaké kraviny
právě že nevydržela musel ajsem rychle běžet na záchod a utekly mi asi 3 minuty ![]()
Koli, to je dobrý
A vykládala ti už někdy něco a pak to opravdu vyšlo????
janiii;-) píše:
holky ja se priznam, ze jsem tam x mesicu nelezla. naposled nekdy fakt z kraje roku, kdyz mi bylo receno ze v tom celorocnim mam napsano to s tou nemocnici.
nejak jsem uplne prestala mit cas na ty horoskopy celkove chodit.
já jsem tam našla akorád výklad z karet ![]()
Jitule84 píše:
Koli, to je dobrýA vykládala ti už někdy něco a pak to opravdu vyšlo????
jj vykládala mi ale já takovým věcem moc nevěřím a pořád mi tvrdila že budu mít chlapečka že se jí tam ukazuje no a čekáme holku ale moje neteř byla taky těhotná ale umřelo ji ve 12tt a tak si myslíme že to byl chlapeček,ale třeba jak vykládala mojí máti tak ji vyšlo vše ![]()
ja jsem si nechala asi pred peti rokama vylozit karty od jednoho typa, pracovala jsem tenkrat na sezone na jednom penzionu a on tam pracoval taky, takze mi to vylozil z kamaradstvi a jen tak proste kdyz nebylo zrovna co delat a co mi rikal se mi vubec nelibilo.
se pamatuju jak jsem od nej odchazela a rikala si - to vis ze jo, ty blbce, ty mi neprejes ze jsem ted stastna a beztak sis to vymyslel.
jenze jak jsem pak o par mesicu valila oci, kdyz se to zacalo plnit, presne jedno po druhym.
ale v jedny veci se seknul, jedna jedina vec se z toho nikdy nevyplnila. diky bohu.
od ty veci z toho mam vitr a nehodlam to pokouset, protoze se bojim ze bych se mohla dozvedet veci, co by se mi nelibily.
Koli, ono je to spíš někdy jen náhoda…Nevím.
Kartářka vyložila na začátku těhu známé, že budou mít konečně po 2 klukách holčičku, atk ona celá natěšná už kupovala hadříky na holčičku a z plodovky a utz jí vyšel chlapeček…
No, tak jani, je ten případ, kdy to opravdu vyšlo…
Já si myslím, že někdy to dělají lidi, kteří mna to nemají…Podle mě se stím člověk už musí narodit