TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
8.7.11 09:27

Koli, děkuji, jdu si to stáhnout z netu :palec:

Jani, fakt? Tak uvidíme, zda horoskopy nelžou :lol: A co to je za horoskop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.7.11 09:29

Jani ..jen se pochlub :palec:

Jitu..fakt to bylo zajímavý až mě štvalo že tam nejsou reklamy málem jsem se počurala :-D nějak jsem se od toho nemohla odtrhnout :palec: akorád je to s titulkama ale to mi třeba vůbec nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.7.11 09:31

jitu je to http://www.my-horoscope.eu
jsou tam mesicni i na celej rok.
vsichni si vzdycky pochvalovali, ze zrovna tyhlety fakt sedej, tak to prubnem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.7.11 09:31

koli to vis a budu tady za nejvetsi cune, vid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.7.11 09:34
janiii;-) píše:
koli to vis a budu tady za nejvetsi cune, vid :lol:

jsem koukala na ten odkaz těch horoskopů a doufám teda že u mě to neplatí..samé negativní zprávy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
8.7.11 09:34

Koli, no ještě že jsi to vydržela, bys musela ráno uklízet :lol:

Jani, teda , já tam mám nějaké kraviny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.7.11 09:35

já když budu chtít vědět co mě čeká tak se zeptám tchýně vykládá karty je to taková čarodějnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.7.11 09:36

holky ja se priznam, ze jsem tam x mesicu nelezla. naposled nekdy fakt z kraje roku, kdyz mi bylo receno ze v tom celorocnim mam napsano to s tou nemocnici.
nejak jsem uplne prestala mit cas na ty horoskopy celkove chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.7.11 09:36
Jitule84 píše:
Koli, no ještě že jsi to vydržela, bys musela ráno uklízet :lol:Jani, teda , já tam mám nějaké kraviny :zed:

právě že nevydržela musel ajsem rychle běžet na záchod a utekly mi asi 3 minuty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
8.7.11 09:37

Koli, to je dobrý :lol: A vykládala ti už někdy něco a pak to opravdu vyšlo????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.7.11 09:37
janiii;-) píše:
holky ja se priznam, ze jsem tam x mesicu nelezla. naposled nekdy fakt z kraje roku, kdyz mi bylo receno ze v tom celorocnim mam napsano to s tou nemocnici.
nejak jsem uplne prestala mit cas na ty horoskopy celkove chodit.

já jsem tam našla akorád výklad z karet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.7.11 09:38
Jitule84 píše:
Koli, to je dobrý :lol: A vykládala ti už někdy něco a pak to opravdu vyšlo????

jj vykládala mi ale já takovým věcem moc nevěřím a pořád mi tvrdila že budu mít chlapečka že se jí tam ukazuje no a čekáme holku ale moje neteř byla taky těhotná ale umřelo ji ve 12tt a tak si myslíme že to byl chlapeček,ale třeba jak vykládala mojí máti tak ji vyšlo vše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.7.11 09:40

ja jsem si nechala asi pred peti rokama vylozit karty od jednoho typa, pracovala jsem tenkrat na sezone na jednom penzionu a on tam pracoval taky, takze mi to vylozil z kamaradstvi a jen tak proste kdyz nebylo zrovna co delat a co mi rikal se mi vubec nelibilo.
se pamatuju jak jsem od nej odchazela a rikala si - to vis ze jo, ty blbce, ty mi neprejes ze jsem ted stastna a beztak sis to vymyslel.
jenze jak jsem pak o par mesicu valila oci, kdyz se to zacalo plnit, presne jedno po druhym.
ale v jedny veci se seknul, jedna jedina vec se z toho nikdy nevyplnila. diky bohu.

od ty veci z toho mam vitr a nehodlam to pokouset, protoze se bojim ze bych se mohla dozvedet veci, co by se mi nelibily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
8.7.11 09:42

Koli, ono je to spíš někdy jen náhoda…Nevím.
Kartářka vyložila na začátku těhu známé, že budou mít konečně po 2 klukách holčičku, atk ona celá natěšná už kupovala hadříky na holčičku a z plodovky a utz jí vyšel chlapeček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
8.7.11 09:43

No, tak jani, je ten případ, kdy to opravdu vyšlo…
Já si myslím, že někdy to dělají lidi, kteří mna to nemají…Podle mě se stím člověk už musí narodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí