Poradna duly
Jana Čurdová
Jani ty za to přeci vůbec nemůžeš, navíc na mě ty horoskopy opravdu moc nesedí, ani ty celkové.
Jity tím líp, když máme kravinu už 2, tak to třeba je kravina celé ![]()
krmar píše:
Jity tím líp, když máme kravinu už 2, tak to třeba je kravina celé
Asi jo
![]()
janiii;-) píše:
jeee holky, nechodte na ty horoskopy. ja pak z toho mam blbej pocit, ze jsem tu neco placla a vy jste z toho cely spatny…ivi promin, doufam ze to neberes jako nejaky rejpnuti
Jani to vubec
jen sem chtela vyjastnit situaci proc tata jde na ryby treba az odpoledne
on si tam necha koupit dve kuzelky
nahodi pruty a vykecava s chlapama
nebo on se vubec nikam nedostane tak aspon na ten rybnik
![]()
To já doufám, že se nám tam počasí povede, protože jestli bude pršet, tak to tam bude rozmáčený a samý bláto
![]()
Nevíte, jestli nějak dostanu bezbarvý lak na nehty z šatů??? Lakovala jsem si nehty a upadl mi štěteček na šaty
![]()
floo hezky si to uzijte na chalupe ![]()
ivi tak to jo
ja jen nechtela, aby to vyznelo nejak blbe…
krmar a jitu ja vam dam blbosti! ja tam mam v cervenci nemocnici, takze zadna blbost, ja chci rodit na konci cervence, je vam to jasny?! ![]()
Floa, tak to nevím ![]()
Jani, to mi říkáme proto, že se nám nelíbí ten obsah ![]()
Tak já začínám být aktivní…Utřela jsem si všude prach, ale opravdu poctivě, poklidila a umyla nádobí ![]()
jitu tez jsem aktivni, neco jsem vyzehlila, ted jsem dala prat povleceni a nebesa z postylky a jdu poklizet ![]()
Jani, tak to mám být, musíme být taky trochu akční a ne se jenom válet ![]()
A budeš už povlékat???
Holky, u nás je zítra pouť, tak se na ní chystám. Sice jen na chvilku, ale už se moc těším, že vypadnu mezi lidi
![]()
já dneska nebudu nic dělat… jednak mám pěkně nateklý nohy z té včerejší „procházky“ a ani se mi nic nechce…žehlit budu až zítra…:-)
doted jsem tu upravóvala fotky ale ted si jdu dáchnout ![]()
mě ten horoskop nešel zobrazit nevím proč, ale koukám, že to je ais jako všechny horoskopy, tak mi to ani nevadí ![]()
Hani, to je jasné, když se na nic necítíš, tak odpočívej…
Já mám poslední dobou energie dost, ale všechnu zatím nevydávám, ale to začne ![]()
Tak, čepičky hotové
Snad se budou líbit
Jity určitě budou jsou nádherný.
Taky se jdu pustit do žehlení, už tu začíná zase vylézat sluníčko, tak raději hned, aby mě to neodradilo.
jitu cepicky jsou uzasny. ten pejsek nema chybu ![]()
ja ted povesila ven to povleceni, tak doufam ze nezacne prset.
a pokracuju v uklidu. moooc me to bavi ![]()
tak já nakonec aspoň vyperu, když všichni tak makáte…ale jen dvě pračky tak to je ok… ![]()
Jitu - úžasný
už se na ně těším, vypadají fakt krásně
ještě jednou díky! ![]()
Tak ted jsem zjistila, že nebudeme nic doplácet za plyn, ještě nám budou vracet, tak mám radost ![]()
ahojky,
hlasim se ze stale ziju.
od stredy jsem u nasich,tak da se rict,ze odpocivam.
jen me celkem boli a tvrdne bricho,vcera vecer mi bylo i spatne,do toho me zacli bolet zada,no nic prijemnyho.
dneska me zase pro zmenu jen tvrdne bricho.
malej tlaci na spodek az to kolikrat pekne boli a picha…snad vydrzi jeste chvili.v pondeli jdu nastesti na konrolu,tak se poptam jak to teda vypada a kolik vazi..
docteno moc nemam,to nestiham…