TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
8.7.11 11:16

Jani ty za to přeci vůbec nemůžeš, navíc na mě ty horoskopy opravdu moc nesedí, ani ty celkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
8.7.11 11:17

Jity tím líp, když máme kravinu už 2, tak to třeba je kravina celé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
8.7.11 11:20
krmar píše:
Jity tím líp, když máme kravinu už 2, tak to třeba je kravina celé :mrgreen:

Asi jo :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
8.7.11 11:20
janiii;-) píše:
jeee holky, nechodte na ty horoskopy. ja pak z toho mam blbej pocit, ze jsem tu neco placla a vy jste z toho cely spatny…ivi promin, doufam ze to neberes jako nejaky rejpnuti :kytka:

Jani to vubec :mrgreen: jen sem chtela vyjastnit situaci proc tata jde na ryby treba az odpoledne :mrgreen: on si tam necha koupit dve kuzelky :mrgreen: nahodi pruty a vykecava s chlapama :-) nebo on se vubec nikam nedostane tak aspon na ten rybnik :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
8.7.11 11:27

To já doufám, že se nám tam počasí povede, protože jestli bude pršet, tak to tam bude rozmáčený a samý bláto :cert: :pocitac:
Nevíte, jestli nějak dostanu bezbarvý lak na nehty z šatů??? Lakovala jsem si nehty a upadl mi štěteček na šaty :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.7.11 11:41

floo hezky si to uzijte na chalupe :-)

ivi tak to jo :-) ja jen nechtela, aby to vyznelo nejak blbe…

krmar a jitu ja vam dam blbosti! ja tam mam v cervenci nemocnici, takze zadna blbost, ja chci rodit na konci cervence, je vam to jasny?! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
8.7.11 12:03

Floa, tak to nevím :think:

Jani, to mi říkáme proto, že se nám nelíbí ten obsah :jazyk:

Tak já začínám být aktivní…Utřela jsem si všude prach, ale opravdu poctivě, poklidila a umyla nádobí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.7.11 12:05

jitu tez jsem aktivni, neco jsem vyzehlila, ted jsem dala prat povleceni a nebesa z postylky a jdu poklizet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
8.7.11 12:09

Jani, tak to mám být, musíme být taky trochu akční a ne se jenom válet :lol:
A budeš už povlékat???

Holky, u nás je zítra pouť, tak se na ní chystám. Sice jen na chvilku, ale už se moc těším, že vypadnu mezi lidi :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
8.7.11 12:20

já dneska nebudu nic dělat… jednak mám pěkně nateklý nohy z té včerejší „procházky“ a ani se mi nic nechce…žehlit budu až zítra…:-)
doted jsem tu upravóvala fotky ale ted si jdu dáchnout :-D
mě ten horoskop nešel zobrazit nevím proč, ale koukám, že to je ais jako všechny horoskopy, tak mi to ani nevadí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
8.7.11 12:59

Hani, to je jasné, když se na nic necítíš, tak odpočívej…
Já mám poslední dobou energie dost, ale všechnu zatím nevydávám, ale to začne :pankac:
Tak, čepičky hotové :mrgreen: Snad se budou líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
8.7.11 13:36

Jity určitě budou jsou nádherný.

Taky se jdu pustit do žehlení, už tu začíná zase vylézat sluníčko, tak raději hned, aby mě to neodradilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.7.11 13:48

jitu cepicky jsou uzasny. ten pejsek nema chybu :palec:
ja ted povesila ven to povleceni, tak doufam ze nezacne prset.
a pokracuju v uklidu. moooc me to bavi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
8.7.11 14:06

tak já nakonec aspoň vyperu, když všichni tak makáte…ale jen dvě pračky tak to je ok… :-)
Jitu - úžasný :potlesk: už se na ně těším, vypadají fakt krásně :-) ještě jednou díky! :mavam:
Tak ted jsem zjistila, že nebudeme nic doplácet za plyn, ještě nám budou vracet, tak mám radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
8.7.11 14:15

ahojky,
hlasim se ze stale ziju.
od stredy jsem u nasich,tak da se rict,ze odpocivam.
jen me celkem boli a tvrdne bricho,vcera vecer mi bylo i spatne,do toho me zacli bolet zada,no nic prijemnyho.
dneska me zase pro zmenu jen tvrdne bricho.
malej tlaci na spodek az to kolikrat pekne boli a picha…snad vydrzi jeste chvili.v pondeli jdu nastesti na konrolu,tak se poptam jak to teda vypada a kolik vazi..

docteno moc nemam,to nestiham…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital