Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky tak se hlásím že jsem zpět ale uplně vyplivnutá..to počasí je děs,strašné dusno..dneska už nic nedělám ![]()
Jitul mi taky ten horoskop neseděl takže to bude nějaká kravina
čepičky jsou suprovní
taky jednu máme
Floa..užij si to na cgatě hned bych stebou měnila ![]()
Hani..pěkně jste si to užili teda
my se chystáme do Prahy asi v říjnu i s prckama ale snima jít do takové restaurace by bylo asi na ostudu ony milují McDonalda takže asi parkneme tam jako vždy,jednou se tam ale chci jít taky podívat a ochutnat ty dobroty ![]()
Holky, děkuji ![]()
Hani, vůbec si z nás nic nedělej…já už zase sedím a jelikož už nevím, co mám dělat, tak zase vytvářím interaktivní přípravy do školy ![]()
Koli, jen si odpočiň, zasloužíš si to ![]()
Jitule84 píše:
Holky, děkuji![]()
Hani, vůbec si z nás nic nedělej…já už zase sedím a jelikož už nevím, co mám dělat, tak zase vytvářím interaktivní přípravy do školy
Koli, jen si odpočiň, zasloužíš si to
to jo protože jít se třema dětma v tom hicu do města byl nadlidský úkol a vycucal ze mě všechnu energii
už jsi se koukala na ten dokument?jestli jsi ho teda na netu našla
No, tak to teda musel být výkon…Hlídat 3 děti ve městě je síla ![]()
Hledala, ale na ulož to jsem ho nenašla
Musím ještě projít program, jestli ho nebudou třeba opakovat ![]()
jitu koukala jsem ze tu byly dneska zalozeny diskuze prave o tom poradu, nekde tam nekdo psal ze to opakujou nekdy v noci, asi v 1.30. ale kdy, to uz nevim. to jsem ti pomohla, co? ![]()
jitu tady je odkaz na tu diskuzi, na konci je i nejakej odkaz, snad na to ke stazeni. a prej to opakujou v noci ze soboty na nedeli, v tech 1.30
koliska píše:
Jitu..bylo to na ČT 2 V NOCI a jmenovalo se to Orgasmický porod a tady je co jsem k tomu našla napsané…Dokument USA. Přivítat na svět nový život lze různým způsobemV dnešní době se mnoho žen na celém světě čím dál tím více vrací k co nejpřirozenějšímu způsobu porodu. Americký dokument nazvaný poněkud provokativně nazvaný Orgasmický porod nehledá žádné senzace, je naopak uceleným pohledem na porodnictví a nabízí množství názorů čerstvých rodiček a jejich partnerů. Všem zúčastněným jde především o to, aby si žena tento výjimečný okamžik mohla prožít tak, jak sama cítí, bez často zbytečných rutinních zásahů.
A presne tak to je i tady, ale zase treba ulevu od bolesti a tak ti daji a nektere ty „neprirozene“ veci kolikrat pomuzou vic, ale i tak jsem rada, ze proste neudelaji nic, co si nebudu prat, kdyz to nebude nutne, ale to urcite ani u vas ne, ze? Ja jsem tam nikdy v porodnici nebyla, takze netusim…
janiii;-) píše:krmar píše:hihi, to je pekne receno
Hani dobře, že jste na tu večeři šli raději s předstihem - kdoví kde budeš v neděli…ale taky to na me dela dojem, ze hanka ma uz pekne nakroceno
To jo a ja jsem vcera koukala, ze ma termin jen o 3 dny driv nez ja
.
Jitule84 píše:
No, tak to teda musel být výkon…Hlídat 3 děti ve městě je sílaHledala, ale na ulož to jsem ho nenašla
Musím ještě projít program, jestli ho nebudou třeba opakovat
tak naštěstí už nejsou až tak malý ale byla to síla,vzali si piškoty a krmily holub ytakže jich kolem nás bylo asi 20 ![]()
Jitule84 píše:
Jani, ty jsi zlatoDěkuji…
bylo to fakt moc zajímavý klidně bych to skoukla ještě jednou ![]()
mám dotaz holky…taky vás tak svědí bradavky??já bych je pořád škrábala kudy chodím..je to děs ![]()
koliska píše:
mám dotaz holky…taky vás tak svědí bradavky??já bych je pořád škrábala kudy chodím..je to děs
Jee koli o bradavkach mi ani nemluv
taky me svedi
jinak holky mam vse pro malou pripraveno
uz jen postavit postylku
ale to je jeste cas
holky mam blby dotaz, co vse si zbalit do porodnice???
Už to stahuji ![]()
Jo, okolí bradevek mě také svědí, ale není to nijak hrozné…
Ivet, to se ptáš nás??? Nemělo by to být spíše naopak??? Já jela podle jednoho časáku ![]()
holky prave jsem byla potrestana za svou dnesni horlivost…
nejakej blbej kus cehosi mi obarvil obleceni pri prani
zatim jeste nevim rozsah skod, jen jsem pres dvirka pracky videla, ze jedno tricko je ruzovy ![]()