TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
8.7.11 14:43

ahojky tak se hlásím že jsem zpět ale uplně vyplivnutá..to počasí je děs,strašné dusno..dneska už nic nedělám :-)

Jitul mi taky ten horoskop neseděl takže to bude nějaká kravina :-) čepičky jsou suprovní :palec: taky jednu máme

Floa..užij si to na cgatě hned bych stebou měnila :palec:

Hani..pěkně jste si to užili teda :palec: my se chystáme do Prahy asi v říjnu i s prckama ale snima jít do takové restaurace by bylo asi na ostudu ony milují McDonalda takže asi parkneme tam jako vždy,jednou se tam ale chci jít taky podívat a ochutnat ty dobroty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
8.7.11 15:03

Holky, děkuji :hug:

Hani, vůbec si z nás nic nedělej…já už zase sedím a jelikož už nevím, co mám dělat, tak zase vytvářím interaktivní přípravy do školy :pankac:

Koli, jen si odpočiň, zasloužíš si to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.7.11 15:05
Jitule84 píše:
Holky, děkuji :hug:

Hani, vůbec si z nás nic nedělej…já už zase sedím a jelikož už nevím, co mám dělat, tak zase vytvářím interaktivní přípravy do školy :pankac:

Koli, jen si odpočiň, zasloužíš si to :palec:

to jo protože jít se třema dětma v tom hicu do města byl nadlidský úkol a vycucal ze mě všechnu energii :-) už jsi se koukala na ten dokument?jestli jsi ho teda na netu našla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
8.7.11 15:10

No, tak to teda musel být výkon…Hlídat 3 děti ve městě je síla :zed:

Hledala, ale na ulož to jsem ho nenašla :cert: Musím ještě projít program, jestli ho nebudou třeba opakovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.7.11 15:11

jitu koukala jsem ze tu byly dneska zalozeny diskuze prave o tom poradu, nekde tam nekdo psal ze to opakujou nekdy v noci, asi v 1.30. ale kdy, to uz nevim. to jsem ti pomohla, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.7.11 15:13

jitu tady je odkaz na tu diskuzi, na konci je i nejakej odkaz, snad na to ke stazeni. a prej to opakujou v noci ze soboty na nedeli, v tech 1.30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
8.7.11 15:22

Jani, ty jsi zlato :hug: Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
8.7.11 15:27
koliska píše:
Jitu..bylo to na ČT 2 V NOCI a jmenovalo se to Orgasmický porod a tady je co jsem k tomu našla napsané…Dokument USA. Přivítat na svět nový život lze různým způsobemV dnešní době se mnoho žen na celém světě čím dál tím více vrací k co nejpřirozenějšímu způsobu porodu. Americký dokument nazvaný poněkud provokativně nazvaný Orgasmický porod nehledá žádné senzace, je naopak uceleným pohledem na porodnictví a nabízí množství názorů čerstvých rodiček a jejich partnerů. Všem zúčastněným jde především o to, aby si žena tento výjimečný okamžik mohla prožít tak, jak sama cítí, bez často zbytečných rutinních zásahů.

A presne tak to je i tady, ale zase treba ulevu od bolesti a tak ti daji a nektere ty „neprirozene“ veci kolikrat pomuzou vic, ale i tak jsem rada, ze proste neudelaji nic, co si nebudu prat, kdyz to nebude nutne, ale to urcite ani u vas ne, ze? Ja jsem tam nikdy v porodnici nebyla, takze netusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
8.7.11 15:42
janiii;-) píše:
krmar píše:
Hani dobře, že jste na tu večeři šli raději s předstihem - kdoví kde budeš v neděli…
hihi, to je pekne receno :-) ale taky to na me dela dojem, ze hanka ma uz pekne nakroceno :-)

To jo a ja jsem vcera koukala, ze ma termin jen o 3 dny driv nez ja :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.7.11 15:42
Jitule84 píše:
No, tak to teda musel být výkon…Hlídat 3 děti ve městě je síla :zed:Hledala, ale na ulož to jsem ho nenašla :cert: Musím ještě projít program, jestli ho nebudou třeba opakovat :think:

tak naštěstí už nejsou až tak malý ale byla to síla,vzali si piškoty a krmily holub ytakže jich kolem nás bylo asi 20 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.7.11 15:43
Jitule84 píše:
Jani, ty jsi zlato :hug: Děkuji…

bylo to fakt moc zajímavý klidně bych to skoukla ještě jednou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.7.11 15:43

mám dotaz holky…taky vás tak svědí bradavky??já bych je pořád škrábala kudy chodím..je to děs :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
8.7.11 15:50
koliska píše:
mám dotaz holky…taky vás tak svědí bradavky??já bych je pořád škrábala kudy chodím..je to děs :zed:

Jee koli o bradavkach mi ani nemluv :-) taky me svedi :-) jinak holky mam vse pro malou pripraveno :-) uz jen postavit postylku :lol: ale to je jeste cas :lol: holky mam blby dotaz, co vse si zbalit do porodnice???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
8.7.11 15:52

Už to stahuji :pankac:

Jo, okolí bradevek mě také svědí, ale není to nijak hrozné…

Ivet, to se ptáš nás??? Nemělo by to být spíše naopak??? Já jela podle jednoho časáku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.7.11 15:55

holky prave jsem byla potrestana za svou dnesni horlivost…
nejakej blbej kus cehosi mi obarvil obleceni pri prani :cert: zatim jeste nevim rozsah skod, jen jsem pres dvirka pracky videla, ze jedno tricko je ruzovy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí