Poradna duly
Jana Čurdová
paja2110 píše:
jak moooooc špatně![]()
![]()
Tak divne
nevim jak to popsat, ale dalo by se to prirovnat k opici ale je to mnohem horsi ![]()
Ahojky holky tak jsem vás konečně dočetla za celej den se to dalo…já měla dneska celej den návštěvu,tak jsme si užívali sluníčka dokud nezačlo pršet
jinak autíčka máte pěkný holky ![]()
Ivet..třeba se ti jen najednou zvedl tlak..lehni si na chvíli a dej si obklad na čelo
Hannah84 píše:
ahoj holky, díky za pochvalu za fotky…
jinak manžel je asi jen na 5 fotkách ze 100, jinak všude já a břicho, taky nechtěl, já taky nejsem ten typ co se rád fotí ale chtěla jsem památku a hlavně je to zadarmo…uvidíme ještě jak to upraví…
Jitu - jo mě džíny jsou jen je nezapnu, jen první dva knoflíky a dál už nepřece jen ty boky a břicho jsou opravdu velké…
mondi - tak to máš dobrý že máš to epi-no, docela závidím, já tak možná vyzkouším tu masáž hráze, ale spíš myslím, že to nezvládnem…
jinak jsme včera skoro jeli, ale jak rychle bolesti přišly, tak rychle zas odešly, takže jsme šli spát, akorát ty debilní kyčle mě děsně bolejí, dnes jdu k Dr., tak dám vědět, co mi řekla…
Hani, to teda koukam, ze se jeste ted vlezes do normalnich rifli! To ja jsem se do nich nevlezla uz tak ve 13. tydnu, ale mozna je to tim, ze ja kdyz nejsem tehu, tak rada nosim hodne upnute veci, takze mi to zacalo byt neprijemne, jak to tahlo a taky se mi hned na zacatku docela rozsirily boky, takze i tim to asi je. Ja uz neoblecu ani tehotenske kalhoty, co jsem oblikla pred 10 tydny. Mam nahore 17 kg, ale tak nejak porad nechapu, kde… Jako jsem o dost silnejsi nez predtim, ale neprijde mi, ze bych byla az tak silna… ![]()
S tim Epi-nem, kdyz se clovek podiva na tech 10 cm, tak si rika, ze to nikdy nezvladne. Ale ja se s tim snazim nespechat. Masaz hraze je pry taky dobra a ucinna, ale tady prave delaji nastrih, az kdyz je to opravdu nutne, takze hodne zen je bez nastrihu, i kdyz nic nepouzivaly…
Ivet23 píše:
Dobre rano holkyja tu take byvam cely den,tedy nakukuji, ale to je zrovna klid a kdyz nemam cas tak jedete
![]()
ale pockejte az se vam to narodi
ja mela vecer divne bolesti
ale uz se tomu clovek nezabrani ma pred porodem
MY na foceni jedem 18 tak se tesim
MONDI- EPI no je u nas desne drahy, ale da se sehnat starsi nebo na aukru
ja chci dnes nachystat tasku do porodnice
jinak sem vcera vecir na facebooku popsala s tchanovcema
tak mam radost, dnes uz se vraci z dovci a nevim jestli rovnou nepojedou
oba ridici kamionu
Ivet, tady je to Epi-no bohuzel jeste drazsi, ale je pravda, ze my jsme vetsinu veci poridili za minimalni ceny oproti vam vsem v CR, takze clovek si to tak nejak muze jeste dovolit. Taky jsem mela vycitky, ze do toho tolik vrazim a treba to ani nepomuze, ale pritel rikal, ze pokud mi to jakkoliv pomuze (treba jen psychicky), tak mi to koupi… Takze jsem rada
.
Jitule84 píše:
Ivet, díky…No, myslím, že je to zbytečnéA ještě za ty peníze
Jitus, v CR to asi zbytecne je, protoze tam, co jsem slysela, te stejne ve vetsine porodnic nastrihnou, i kdyz to nepotrebujes… Promin, tim nemyslim nic spatneho, jen co tak slysim od ostatnich a ctu. Tim nechci rict, ze ja budu 100% bez nastrihu, treba ne, ale dost mi to pomaha a jak rikam, ja kdyz koukam, kolik v CR stoji veci pro mimco, tak tolik bych za to nedala, ale chapu, ze clovek proste nema jinou moznost. Doufam, ze to ted nevyznelo jako nejaka negace nebo tak neco, to bych nechtela…
Evča29 píše:
Ahoj holky můžu se k Vám přidat? Také máme termin srpnu.:-)taky už čekáte na tu chvili kdy koněčně uvidíte svýho drobečka a budete si ho moc pochovat a pomazlit?Ty posledné týdni mi přidou dost hrozný..:-(
Evco, vitam te
. Mne kazdy rikal, ze posledni dva mesice budou nekonecne, ale mne to teda silene utika
.
Mondík píše:Jitule84 píše:Jitus, v CR to asi zbytecne je, protoze tam, co jsem slysela, te stejne ve vetsine porodnic nastrihnou, i kdyz to nepotrebujes… Promin, tim nemyslim nic spatneho, jen co tak slysim od ostatnich a ctu. Tim nechci rict, ze ja budu 100% bez nastrihu, treba ne, ale dost mi to pomaha a jak rikam, ja kdyz koukam, kolik v CR stoji veci pro mimco, tak tolik bych za to nedala, ale chapu, ze clovek proste nema jinou moznost. Doufam, ze to ted nevyznelo jako nejaka negace nebo tak neco, to bych nechtela…
Ivet, díky…No, myslím, že je to zbytečnéA ještě za ty peníze
A ja si rikam proc jezdi s cele ceske republiky rodit k nam, nase porodnice si potrpi na prirodni porody tu nastrih delaji jen fakt vyjimecne.
Holky, nikdo mi to nebude verit, ale ja jsem prvni priznaky tehotenstvi citila uz tak tyden po oplodneni. A to tak, ze jsem si v praci dala nejaky jablecny dezert a zacalo se mi z neho natahovat. Test jsem si udelala 4 dny na to a byl slabe pozitivni
. Tak od 6. tydne jsem mela uplne silene nevolnosti, zvracela jsem ve dne v noci, jsem se na ten zachod mohla odstehovat. Nedej boze citit avivaz, priteluv sprchovy gel nebo cokoliv jineho, uz jsem letela
. A to mi bylo spatne i z takoveho toho klasickeho pachu bytu, proste jsem mela cumak jak pes
. A do prace jsem se nedostala asi 14 dni vubec, spala jsem 16 hodin denne… Sranda to byla teda
.
ivet tos nemela rikat, ted se vsechny holky srpnovy nazenou k vam do porodnice a na tebe nezbyde misto ![]()
jak ti je? uz je ti lip?
jeee mondi, tak to mame obdobne… mne tyhle priznaky o kterejch mluvis taky zacaly hrozne zahy.
az jsem si rikala, ze to neni mozny ze jsem si to urcite zpetne nejak vsugerovala ![]()
marki77 píše:
Hlásím de po delší době.Rodinka dorazila od moře v pohodě a ještě v noci mi Adi musela říct co všechno zažila.Přijeli v sobotu ve 23:30hod.No a začal pravidelný kolotoč takže jsem se ještě nezastavila.Praní žehlení atd.Doufám že mi odpustíte že všechno co jsem prošvihla nedočítám.
Marki, tak uz nejsi sama
.
janiii;-) píše:
ivet tos nemela rikat, ted se vsechny holky srpnovy nazenou k vam do porodnice a na tebe nezbyde misto
jak ti je? uz je ti lip?
Janii nic moc
rikam jak mega opice a pritom jsem pila jenn vodu
ted mam vztek na dceru
je dnes dele vzhuru a ted sem ji poslala cistit zuby a ona se vratila zmalovana tuzkou na oci
No nevim ona ta nemocnice je plna stale
nebot spousty matek chce rodit prirozene a tu jim to umozni v plne care ![]()
Jitule84 píše:
Holky, tak jsem zase chytrá a musím se s vámi podělit. Takže názor lékařky na urychlení porodu:
maliník: ano, ale až od 36týdne, jinak vyvolané kntrakce zúůsobí předčasný porod
lěněné semínko: úplně v pohodě od 34. týdne
stimulace bradavek: od 39. týdne je metoda ověřená a opravdu účinná
pohlavní styk: ano, působí mužeské sperma a dobrý je i ženský orgasmus
horká koupel: může na vyvolání porodu účinkovat, ale není to zaručené
masáž hráze: je vhodná, ale má na ní vliv spoustu faktorů-výška hráze, velikost hlavičky, průměr, elasticita…
jedna dávka ricitinového oleje: v termínu porudu je spíše vhodný Yal gel
fyzická zátěž: od 36. týdne, mytí podlah, chůze po schodech, prostě dát tělu zabrat, ale nevhodné je zvedání horních končetin
Jitusko, jiny doktor by rekl neco jineho, docela se v tom clovek ztraci, vid? A hodne holek pilo malinik i driv nez ve 34. tydnu po litrech a prenasely… To je ale jen, co jsem se docetla, sama nemam zkusenosti. Ty uz si budes myslet, ze jsem proti tobe vysazena!
Nejsem, jen pisu svuj nazor
![]()
ivi a neni to fakt tim tlakem, jak rikala kolis? ted se to pocasi furt tak meni, jednou jde studena fronta, pak jde tepla fronta…s clovekem to muze dost dobre zamavat ![]()
kde se vsude tou tuzkou zmalovala?
ja se pamatuju jak jsem si onehda rvave rudou rtenkou zmalovala nejen pusu, ale i ocni vicka jako misto stinu ![]()
peggyska píše:
no třeba moje mamka vyzkoušela všechny babský rady na urychlení porodu a stejně přenášela s třema dětma dva týdny a nepomohlo vůbec nic…myslím,že když se miminku nechce,tak s ním nehne ani vytírání podlahy ani sex ani horká vana
Presne tak
![]()