TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
7.7.11 10:23

Ivet, a co je zmenšit??? Já je zmenšiji v malování. Je to hned :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.7.11 10:44
Jitule84 píše:
Ivet, a co je zmenšit??? Já je zmenšiji v malování. Je to hned :palec:

Jojo, to mě taky napadlo, jestli to není tím :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 10:45

zkouska :mrgreen: :mrgreen: byla jsem to znova vyfotit. ale bohuzel je to divne nebot sem nechtela brat do zaberu souseda auto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 10:46

a jeste ze zadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.7.11 10:46
Ivet23 píše:
zkouska :mrgreen: :mrgreen: byla jsem to znova vyfotit. ale bohuzel je to divne nebot sem nechtela brat do zaberu souseda auto :lol:

Hurááá :dance: :dance: Pěkná, to se jezdí, cooo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 10:50
Flooa píše:
Ivet23 píše:
zkouska :mrgreen: :mrgreen: byla jsem to znova vyfotit. ale bohuzel je to divne nebot sem nechtela brat do zaberu souseda auto :lol:

Za sebe musim rict uplne super :mrgreen: :mrgreen: hlavne ta klimoska :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.7.11 10:51
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Za sebe musim rict uplne super :mrgreen: :mrgreen: hlavne ta klimoska :palec: :palec:

Jo to jo, taky hledám někde fotečku tý naší, ale nemohu najít :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 10:57
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Za sebe musim rict uplne super :mrgreen: :mrgreen: hlavne ta klimoska :palec: :palec:
Jo to jo, taky hledám někde fotečku tý naší, ale nemohu najít :zed:

Samozrejme k tomu prijdou poradny kola az budou penizky :mrgreen: :mrgreen: ted je samozrejme obycejna tak sucha :mrgreen: ale to nemeni pojizdne vlastnosti :mrgreen: :mrgreen: ja bych si samozrejme udelala plastove blatniky, kridlo a tak :palec: :palec: jen bejt milionar :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.7.11 10:59
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Jo to jo, taky hledám někde fotečku tý naší, ale nemohu najít :zed:
Samozrejme k tomu prijdou poradny kola az budou penizky :mrgreen: :mrgreen: ted je samozrejme obycejna tak sucha :mrgreen: ale to nemeni pojizdne vlastnosti :mrgreen: :mrgreen: ja bych si samozrejme udelala plastove blatniky, kridlo a tak :palec: :palec: jen bejt milionar :mrgreen: :mrgreen:

Jo, to známe, jen vykrást banku :-P My máme tuhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.7.11 11:01

A ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 11:05
Flooa píše:
A ještě

Nadherna :palec: my bohuzel na novou nemeli :mrgreen: ono bylo tezky dat dohromady 100tisic aby jsme si nemuseli pujcit a nekde splacet. takze tahle stara ale bez zadluzeni :palec: a nema pomalu nic najeto :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 11:06

Ivet, super :palec: Co je to za rok??? Jasný, ny vylepšení je čas…

Floa, moc pěkná barvička :palec: Koukám, že tady vládne octavia combi :pankac:

MM si ji chce až postavíme také koupit…Teď máme mého vysněného broučka a asi ho nakonci roku vyměníme za Peugota 207. Škoda, já mám nějraději 206, ale mm chce kvůli malé pětidvéř :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
7.7.11 11:09

Hlásím de po delší době.Rodinka dorazila od moře v pohodě a ještě v noci mi Adi musela říct co všechno zažila.Přijeli v sobotu ve 23:30hod.No a začal pravidelný kolotoč takže jsem se ještě nezastavila.Praní žehlení atd.Doufám že mi odpustíte že všechno co jsem prošvihla nedočítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.7.11 11:10

Díky za pochvalu, holky :palec:
No stojí ti pořá spoustu peněž a to je vylepšená, předtím tam byly obyč. skla a jiný kola, prostě pořád by se do toho daly vrážet peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.7.11 11:12
marki77 píše:
Hlásím de po delší době.Rodinka dorazila od moře v pohodě a ještě v noci mi Adi musela říct co všechno zažila.Přijeli v sobotu ve 23:30hod.No a začal pravidelný kolotoč takže jsem se ještě nezastavila.Praní žehlení atd.Doufám že mi odpustíte že všechno co jsem prošvihla nedočítám.

Ahoj Marki, to je super, že dorazili v pořádku. To je jasný, děti jsou plný zážitků a hned to musí vyprávět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí