TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
7.7.11 11:13

Floa, do auta člověk vrazí spoustu pěněz - od benzínu po nenadálé opravy až po vylepšení … :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 11:16
Jitule84 píše:
Ivet, super :palec: Co je to za rok??? Jasný, ny vylepšení je čas…

Jitul- 2000. a je to 1.9.tdi :-) tu jsou jen tonovana skla komplet takze i predni je ztmavene :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.7.11 11:17
Jitule84 píše:
Floa, do auta člověk vrazí spoustu pěněz - od benzínu po nenadálé opravy až po vylepšení … :potlesk:

Jo a to nás prý čeká nová spojka 15.000 8-o 8-o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 11:18
Jitule84 píše:
Floa, do auta člověk vrazí spoustu pěněz - od benzínu po nenadálé opravy až po vylepšení … :potlesk:

A ja ted budu spokojena :-) nebot pozoruji prumernou spotrebu a je to neco kolem 5l nafty :palec: u nasi audiny to bylo 7-8 litru benzinu. a kdyz sem mela od pritelova sefa Audi A6 2.8 benzin tak spotreba 12litru na 100km :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.7.11 11:27

Jo, my to taky počítáme, manžel mě chválí, že jsem dobrá za 4,5 litru, tak mě to těší :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 11:31
Flooa píše:
Jo, my to taky počítáme, manžel mě chválí, že jsem dobrá za 4,5 litru, tak mě to těší :dance:

vcera jsem taky byla pochvalena kdyz sem jela do vedlejsiho mesta cca 17km prumernou mi to ukazovalo 3.9 :palec: jen cestou zpet jsem to trocha prohnala a hup hned 5l :lol: jinak ja nejak nemam moc moznosti, nebot jezdim jen tu po meste a to je kolem 5 litru. neni to zadna delsi trasa. ale stale je spotreba nizka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.7.11 11:37
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Jo, my to taky počítáme, manžel mě chválí, že jsem dobrá za 4,5 litru, tak mě to těší :dance:
vcera jsem taky byla pochvalena kdyz sem jela do vedlejsiho mesta cca 17km prumernou mi to ukazovalo 3.9 :palec: jen cestou zpet jsem to trocha prohnala a hup hned 5l :lol: jinak ja nejak nemam moc moznosti, nebot jezdim jen tu po meste a to je kolem 5 litru. neni to zadna delsi trasa. ale stale je spotreba nizka

No právě, že to je dobrý, na to že taky jezdím jen takový couračky :-P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 11:48
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
vcera jsem taky byla pochvalena kdyz sem jela do vedlejsiho mesta cca 17km prumernou mi to ukazovalo 3.9 :palec: jen cestou zpet jsem to trocha prohnala a hup hned 5l :lol: jinak ja nejak nemam moc moznosti, nebot jezdim jen tu po meste a to je kolem 5 litru. neni to zadna delsi trasa. ale stale je spotreba nizka
No právě, že to je dobrý, na to že taky jezdím jen takový couračky :-P :palec:

Proste super auticka :palec: :lol: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 11:52

Holky, tak jsem zase chytrá a musím se s vámi podělit. Takže názor lékařky na urychlení porodu:
maliník: ano, ale až od 36týdne, jinak vyvolané kntrakce zúůsobí předčasný porod
lěněné semínko: úplně v pohodě od 34. týdne
stimulace bradavek: od 39. týdne je metoda ověřená a opravdu účinná
pohlavní styk: ano, působí mužeské sperma a dobrý je i ženský orgasmus
horká koupel: může na vyvolání porodu účinkovat, ale není to zaručené
masáž hráze: je vhodná, ale má na ní vliv spoustu faktorů-výška hráze, velikost hlavičky, průměr, elasticita…
jedna dávka ricitinového oleje: v termínu porudu je spíše vhodný Yal gel
fyzická zátěž: od 36. týdne, mytí podlah, chůze po schodech, prostě dát tělu zabrat, ale nevhodné je zvedání horních končetin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.7.11 12:16
Jitule84 píše:
Holky, tak jsem zase chytrá a musím se s vámi podělit. Takže názor lékařky na urychlení porodu:
maliník: ano, ale až od 36týdne, jinak vyvolané kntrakce zúůsobí předčasný porod
lěněné semínko: úplně v pohodě od 34. týdne
stimulace bradavek: od 39. týdne je metoda ověřená a opravdu účinná
pohlavní styk: ano, působí mužeské sperma a dobrý je i ženský orgasmus
horká koupel: může na vyvolání porodu účinkovat, ale není to zaručené
masáž hráze: je vhodná, ale má na ní vliv spoustu faktorů-výška hráze, velikost hlavičky, průměr, elasticita…
jedna dávka ricitinového oleje: v termínu porudu je spíše vhodný Yal gel
fyzická zátěž: od 36. týdne, mytí podlah, chůze po schodech, prostě dát tělu zabrat, ale nevhodné je zvedání horních končetin

No vidíš, co všechno na to nepůsobí :-P :-P Holky, přišla mi SMS, že mi na účet dorazila neschopenka :dance:
Takže od 36.tt můžu stírat, to bude manžel rád :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 12:30

Floa, jo, jo je toho spoustu :palec:
No tak hurá :dance: :dance: :dance: Penízky konečně dorazily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.7.11 12:38
Jitule84 píše:
Floa, jo, jo je toho spoustu :palec:
No tak hurá :dance: :dance: :dance: Penízky konečně dorazily.

No aspoň že něco, Jitu. Už mě s tím fakt vytáčeli :cert: Jen kdybych to posílála takhle dlouho já, to by byly penále :pocitac: :pocitac:
Tady je normálně hrozný dusno a vypadá to na bouřku, dokonce to i na netu hlásí. Odpoledne pojedu k našim, přemýšlím, že se stavím ve městě, ale zase ty nervy, jestli zaparkuju :pocitac: A večer zabalím věci a zítra razíme na chaloupku :dance: :dance: Nevíte náhodou, jak dlouhou platnost má recept do lékárny??? Jestli se teda na to vůbec hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 12:41

floo recept platival tyden, ale jestli a jak moc se na to hraje, to netusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
7.7.11 12:58

no třeba moje mamka vyzkoušela všechny babský rady na urychlení porodu a stejně přenášela s třema dětma dva týdny a nepomohlo vůbec nic…myslím,že když se miminku nechce,tak s ním nehne ani vytírání podlahy ani sex ani horká vana :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 13:30

Floa, recept platí 14 dní a hraje se na to :palec:
Tady je pořád zataženo, atkže sedím doma a to jsem se těšila, že vypadnu zase ven..

Jééé, an chaloupku se chystám příší týden :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital