Poradna duly
Jana Čurdová
Floa, do auta člověk vrazí spoustu pěněz - od benzínu po nenadálé opravy až po vylepšení … ![]()
Jitule84 píše:
Ivet, superCo je to za rok??? Jasný, ny vylepšení je čas…
Jitul- 2000. a je to 1.9.tdi
tu jsou jen tonovana skla komplet takze i predni je ztmavene
Jitule84 píše:
Floa, do auta člověk vrazí spoustu pěněz - od benzínu po nenadálé opravy až po vylepšení …
Jo a to nás prý čeká nová spojka 15.000
![]()
Jitule84 píše:
Floa, do auta člověk vrazí spoustu pěněz - od benzínu po nenadálé opravy až po vylepšení …
A ja ted budu spokojena
nebot pozoruji prumernou spotrebu a je to neco kolem 5l nafty
u nasi audiny to bylo 7-8 litru benzinu. a kdyz sem mela od pritelova sefa Audi A6 2.8 benzin tak spotreba 12litru na 100km ![]()
Jo, my to taky počítáme, manžel mě chválí, že jsem dobrá za 4,5 litru, tak mě to těší ![]()
Flooa píše:
Jo, my to taky počítáme, manžel mě chválí, že jsem dobrá za 4,5 litru, tak mě to těší
vcera jsem taky byla pochvalena kdyz sem jela do vedlejsiho mesta cca 17km prumernou mi to ukazovalo 3.9
jen cestou zpet jsem to trocha prohnala a hup hned 5l
jinak ja nejak nemam moc moznosti, nebot jezdim jen tu po meste a to je kolem 5 litru. neni to zadna delsi trasa. ale stale je spotreba nizka
Ivet23 píše:Flooa píše:vcera jsem taky byla pochvalena kdyz sem jela do vedlejsiho mesta cca 17km prumernou mi to ukazovalo 3.9
Jo, my to taky počítáme, manžel mě chválí, že jsem dobrá za 4,5 litru, tak mě to těšíjen cestou zpet jsem to trocha prohnala a hup hned 5l
jinak ja nejak nemam moc moznosti, nebot jezdim jen tu po meste a to je kolem 5 litru. neni to zadna delsi trasa. ale stale je spotreba nizka
No právě, že to je dobrý, na to že taky jezdím jen takový couračky
![]()
Flooa píše:Ivet23 píše:No právě, že to je dobrý, na to že taky jezdím jen takový couračkyFlooa píše:vcera jsem taky byla pochvalena kdyz sem jela do vedlejsiho mesta cca 17km prumernou mi to ukazovalo 3.9
Jo, my to taky počítáme, manžel mě chválí, že jsem dobrá za 4,5 litru, tak mě to těšíjen cestou zpet jsem to trocha prohnala a hup hned 5l
![]()
Proste super auticka
![]()
Holky, tak jsem zase chytrá a musím se s vámi podělit. Takže názor lékařky na urychlení porodu:
maliník: ano, ale až od 36týdne, jinak vyvolané kntrakce zúůsobí předčasný porod
lěněné semínko: úplně v pohodě od 34. týdne
stimulace bradavek: od 39. týdne je metoda ověřená a opravdu účinná
pohlavní styk: ano, působí mužeské sperma a dobrý je i ženský orgasmus
horká koupel: může na vyvolání porodu účinkovat, ale není to zaručené
masáž hráze: je vhodná, ale má na ní vliv spoustu faktorů-výška hráze, velikost hlavičky, průměr, elasticita…
jedna dávka ricitinového oleje: v termínu porudu je spíše vhodný Yal gel
fyzická zátěž: od 36. týdne, mytí podlah, chůze po schodech, prostě dát tělu zabrat, ale nevhodné je zvedání horních končetin
Jitule84 píše:
Holky, tak jsem zase chytrá a musím se s vámi podělit. Takže názor lékařky na urychlení porodu:
maliník: ano, ale až od 36týdne, jinak vyvolané kntrakce zúůsobí předčasný porod
lěněné semínko: úplně v pohodě od 34. týdne
stimulace bradavek: od 39. týdne je metoda ověřená a opravdu účinná
pohlavní styk: ano, působí mužeské sperma a dobrý je i ženský orgasmus
horká koupel: může na vyvolání porodu účinkovat, ale není to zaručené
masáž hráze: je vhodná, ale má na ní vliv spoustu faktorů-výška hráze, velikost hlavičky, průměr, elasticita…
jedna dávka ricitinového oleje: v termínu porudu je spíše vhodný Yal gel
fyzická zátěž: od 36. týdne, mytí podlah, chůze po schodech, prostě dát tělu zabrat, ale nevhodné je zvedání horních končetin
No vidíš, co všechno na to nepůsobí
Holky, přišla mi SMS, že mi na účet dorazila neschopenka ![]()
Takže od 36.tt můžu stírat, to bude manžel rád
![]()
Floa, jo, jo je toho spoustu ![]()
No tak hurá
Penízky konečně dorazily.
Jitule84 píše:
Floa, jo, jo je toho spoustu
No tak hurá![]()
![]()
Penízky konečně dorazily.
No aspoň že něco, Jitu. Už mě s tím fakt vytáčeli
Jen kdybych to posílála takhle dlouho já, to by byly penále
![]()
Tady je normálně hrozný dusno a vypadá to na bouřku, dokonce to i na netu hlásí. Odpoledne pojedu k našim, přemýšlím, že se stavím ve městě, ale zase ty nervy, jestli zaparkuju
A večer zabalím věci a zítra razíme na chaloupku
Nevíte náhodou, jak dlouhou platnost má recept do lékárny??? Jestli se teda na to vůbec hraje.
floo recept platival tyden, ale jestli a jak moc se na to hraje, to netusim…
no třeba moje mamka vyzkoušela všechny babský rady na urychlení porodu a stejně přenášela s třema dětma dva týdny a nepomohlo vůbec nic…myslím,že když se miminku nechce,tak s ním nehne ani vytírání podlahy ani sex ani horká vana ![]()
Floa, recept platí 14 dní a hraje se na to ![]()
Tady je pořád zataženo, atkže sedím doma a to jsem se těšila, že vypadnu zase ven..
Jééé, an chaloupku se chystám příší týden ![]()