TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
5.7.11 10:09

Zvizi, když mě se tady ta nelíbí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
5.7.11 10:11

Za Tynku dekuji :hug: ale jestli tohle dite prestane zlobit mamu tak to bude zazrak. je z te skolky fakt hrozna :cert: :cert: holky bych mohla porodit dnes v noci o ve 3:30h :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
5.7.11 10:14

dobré ráno :mavam:
Ivet,tak vše nej malé a příteli… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
5.7.11 10:23

Ivet, také vše nejlepší malej :andel:
No, to by byo teda dobrý, kdyby obě slavily narozky v jeden den :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
5.7.11 10:57

ahojky,
hlasim ze jsem stale 2v1.
jen nestiham vas cist a reagovat.
v sobotu tu byli nasi na boruvkach,dovezli mi kyblik tresni na zavarku a pak si odvezli tomaska na prazdniny.
takze jsem zdelavala boruvky,mam marmeladu a pak dalsi pytlik v mrazaku.na tresne se nedostalo.
nedeli jsme stravili v ceskych budejovicich.prvne na nakupech pro mrnouse a toma a pak jsme sli do kina na lidice.
no a vcera rano kdyz jsem se dala do uklidu loznice tak mi volala babicka ze mi dovezou bedynku merunek.takze vcerejsi den jsem jen zavarovala a zavarovala.ale stihla jsem mezi tim umyt koberec v loznici pod posteli,vyprat a povesit pradlo,ktere me ve finale zmoklo a pak koberec neuschnul,takze jsme spali v obyvaku na gauci a ja jsem dneska jak prejeta.silene me bolej zada.

jo ja si koupila plavky.konecne muzu do bazenu.

taky mi kleslo pekne bricho…
a bricho mi tvrdne kazdy den i kdyz zatim dost nepravidelne.

jinac pro malyho uz mam kompletni vybavu,pristi tyden se dam do prani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
5.7.11 11:16

Ahoj Zuzlíno, no jestli se každý den honíš jako včera, tak není divu, že ti tvrdne břicho a klesá. Holka zvolni, na popohánění porodu máš ještě čas :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
5.7.11 11:26

No,Zuzi, souhlasím s Krmar, více se šetři. Ono ti to neuteče :palec:

Holky, me se dnes nechce vůbec nic dělat. Mě nebaví ani ležet a koukat na televizi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
5.7.11 11:33

ahojky holky tak jsemvás konečně dočetla,koukám že večer to bylo opět na téma sex :-)

Ivet také přeji maličké vše nej :kytka:

Hani to já měla taky takový bolesti ale ne ze zácpy ale byli to poslíčci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
5.7.11 13:45

copak se to děje holky dneska není nálada na kecálkování :-)

My tady máme konečně krásně no dle možností..není to na opalování ale na menší uklid doma to stačí já před chvílí douklízela těm mým čuníkům v pokoji a pěkně jsem se u toho zapotila :roll: takže si dám sprchu a jdu na ten rybíz už na mě volá at ho jdu obrat :-D a bude se dělat marmeláda…teda já ji budu dělat :-) a mnažel bude sekat zahradu chudák :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
5.7.11 13:49

Ahoj kočky, jenom na skok, dneska nějak nestíhám, zase budu večer skučet :zed: Nedočítám, snad zítra, poněvadž jsem dnes udělala obědu více a bude i na zítřek :dance:
Týnce, princezničce přeju všechno nejlepší :kytka: :huban:
Udělaly jste mi tu chuť na borůvky, co jsem tak letem světem prolítla vaše povídání, ale bohužel trpím strašnou zácpou, tak nevím, jak by to dopadlo :mrgreen: :zed:
Tak papa a pěkný den!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
5.7.11 14:18

Teda holky ja se ted radne prejedla :mrgreen: :mrgreen: knedlickova polevka od tatinka, mnam mnam :-P no a aby se nereklo tak na vrch mega kus melounu :mrgreen: Tyna mi beha u souseda, tak se valim jeste, ze mam ten notas :mrgreen: by jste me tu asi pak malo kdy potkali :mrgreen: Jinak bych furt nekde jezdilaa, autiii fakt super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
5.7.11 14:29

Tak já také i přes nechuť uklidila koupelnu a záchod a pustila jsem se do interaktivních příprav do školy. Musím zpracovat 96témat a jelikož jsou za to fakt hezké penízky, tak pomalu začínám, jelikož nevím, jak to budu stíhat s malou :pankac:

Kolis, závidím, že máte hezky a jdeš ven. Nám tady od rána prší a je zataženo. A to se to prý má odpoledne vytáhnou…Asi chtěli říct zatáhnout :cert:

Ivet, to je dobře, že si užíváš nového autí  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
5.7.11 14:33

tak jsme zpět, tři hodiny po obchodech a jsem uplně K.O. :zed: jako ikea naprosto narvaná, snad všichni lidi jeli tam, pak že lidi nemaj prachy… koupila jsem aspoň prostěradla, povlečení a tu přebalovací podložku, my si taky koupili povlečení. no a pak jsme byli ještě v XXXLutz, tak nakonec máme ještě koberec do obýváku a nějakou hračku pro malou a síťku na kočárek, pak jsme ještě vzali normal nákup v tescu a hned celkem jsme skoro o 3 litry lehčí, hrozný… :zed: a mě tak bolí nohy…jdu si je dát nahoru :-) a za chvilku bude upečený květáček, tak si dáme obídek, trochu později ale to nevadí :-)
zuzlína - teda ty jedeš, no abys z toho ještě neporodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
5.7.11 15:09

Holky nevim zda to bude fungovat, ale jestli jo tak se pobavite :mrgreen: :mrgreen: http://buzz-this-fun.us/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
5.7.11 15:11

holky,tak dneska jsem fakt zvolnila,doumyvala jsem koberec v loznici,oholila si nohy,setrela podlahu a pujdu zehlit,uschlo mi pradlo tak to vyzehlim u tv a pak fakt uz dneska nic nedelam.

porodit jeste fakt neee…nemam vyrizeny urady a vyprano pro malyho,postylka je ve sklepe a kocar,pliny a vanicka je jeste u nasich na pude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí