Poradna duly
Jana Čurdová
Za Tynku dekuji
ale jestli tohle dite prestane zlobit mamu tak to bude zazrak. je z te skolky fakt hrozna
holky bych mohla porodit dnes v noci o ve 3:30h
![]()
Ivet, také vše nejlepší malej ![]()
No, to by byo teda dobrý, kdyby obě slavily narozky v jeden den ![]()
ahojky,
hlasim ze jsem stale 2v1.
jen nestiham vas cist a reagovat.
v sobotu tu byli nasi na boruvkach,dovezli mi kyblik tresni na zavarku a pak si odvezli tomaska na prazdniny.
takze jsem zdelavala boruvky,mam marmeladu a pak dalsi pytlik v mrazaku.na tresne se nedostalo.
nedeli jsme stravili v ceskych budejovicich.prvne na nakupech pro mrnouse a toma a pak jsme sli do kina na lidice.
no a vcera rano kdyz jsem se dala do uklidu loznice tak mi volala babicka ze mi dovezou bedynku merunek.takze vcerejsi den jsem jen zavarovala a zavarovala.ale stihla jsem mezi tim umyt koberec v loznici pod posteli,vyprat a povesit pradlo,ktere me ve finale zmoklo a pak koberec neuschnul,takze jsme spali v obyvaku na gauci a ja jsem dneska jak prejeta.silene me bolej zada.
jo ja si koupila plavky.konecne muzu do bazenu.
taky mi kleslo pekne bricho…
a bricho mi tvrdne kazdy den i kdyz zatim dost nepravidelne.
jinac pro malyho uz mam kompletni vybavu,pristi tyden se dam do prani.
Ahoj Zuzlíno, no jestli se každý den honíš jako včera, tak není divu, že ti tvrdne břicho a klesá. Holka zvolni, na popohánění porodu máš ještě čas
.
No,Zuzi, souhlasím s Krmar, více se šetři. Ono ti to neuteče ![]()
Holky, me se dnes nechce vůbec nic dělat. Mě nebaví ani ležet a koukat na televizi ![]()
ahojky holky tak jsemvás konečně dočetla,koukám že večer to bylo opět na téma sex ![]()
Ivet také přeji maličké vše nej ![]()
Hani to já měla taky takový bolesti ale ne ze zácpy ale byli to poslíčci ![]()
copak se to děje holky dneska není nálada na kecálkování ![]()
My tady máme konečně krásně no dle možností..není to na opalování ale na menší uklid doma to stačí já před chvílí douklízela těm mým čuníkům v pokoji a pěkně jsem se u toho zapotila
takže si dám sprchu a jdu na ten rybíz už na mě volá at ho jdu obrat
a bude se dělat marmeláda…teda já ji budu dělat
a mnažel bude sekat zahradu chudák ![]()
Ahoj kočky, jenom na skok, dneska nějak nestíhám, zase budu večer skučet
Nedočítám, snad zítra, poněvadž jsem dnes udělala obědu více a bude i na zítřek ![]()
Týnce, princezničce přeju všechno nejlepší
![]()
Udělaly jste mi tu chuť na borůvky, co jsem tak letem světem prolítla vaše povídání, ale bohužel trpím strašnou zácpou, tak nevím, jak by to dopadlo
![]()
Tak papa a pěkný den!!! ![]()
Teda holky ja se ted radne prejedla
knedlickova polevka od tatinka, mnam mnam
no a aby se nereklo tak na vrch mega kus melounu
Tyna mi beha u souseda, tak se valim jeste, ze mam ten notas
by jste me tu asi pak malo kdy potkali
Jinak bych furt nekde jezdilaa, autiii fakt super ![]()
Tak já také i přes nechuť uklidila koupelnu a záchod a pustila jsem se do interaktivních příprav do školy. Musím zpracovat 96témat a jelikož jsou za to fakt hezké penízky, tak pomalu začínám, jelikož nevím, jak to budu stíhat s malou ![]()
Kolis, závidím, že máte hezky a jdeš ven. Nám tady od rána prší a je zataženo. A to se to prý má odpoledne vytáhnou…Asi chtěli říct zatáhnout ![]()
Ivet, to je dobře, že si užíváš nového autí ![]()
tak jsme zpět, tři hodiny po obchodech a jsem uplně K.O.
jako ikea naprosto narvaná, snad všichni lidi jeli tam, pak že lidi nemaj prachy… koupila jsem aspoň prostěradla, povlečení a tu přebalovací podložku, my si taky koupili povlečení. no a pak jsme byli ještě v XXXLutz, tak nakonec máme ještě koberec do obýváku a nějakou hračku pro malou a síťku na kočárek, pak jsme ještě vzali normal nákup v tescu a hned celkem jsme skoro o 3 litry lehčí, hrozný…
a mě tak bolí nohy…jdu si je dát nahoru
a za chvilku bude upečený květáček, tak si dáme obídek, trochu později ale to nevadí ![]()
zuzlína - teda ty jedeš, no abys z toho ještě neporodila…
Holky nevim zda to bude fungovat, ale jestli jo tak se pobavite
http://buzz-this-fun.us/
holky,tak dneska jsem fakt zvolnila,doumyvala jsem koberec v loznici,oholila si nohy,setrela podlahu a pujdu zehlit,uschlo mi pradlo tak to vyzehlim u tv a pak fakt uz dneska nic nedelam.
porodit jeste fakt neee…nemam vyrizeny urady a vyprano pro malyho,postylka je ve sklepe a kocar,pliny a vanicka je jeste u nasich na pude ![]()