TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
4.7.11 21:01

koli to ja asi dneska pujdu spat radsi na zahradu do skleniku, jinak nemam sanci to prezit :lol: ale zase si rikam, mohlo by to uspat malou a nebyli by poslici… :lol:

jakypak zaruceny tipy na vyvolani porodu jsi nasla? i kdyz netvrdim, ze zrovna ja bych to potrebovala, soudeje dle vcerejska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 21:04

koli liker z ricinovyho oleje… to uz mi zavani necim trochu jinym, nez zrovna porodem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 21:10
janiii;-) píše:
koli liker z ricinovyho oleje… to uz mi zavani necim trochu jinym, nez zrovna porodem :lol:

no já to pak skusím a když už nic tak se alespon pořádně vykadím :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 21:14

nechtela jsem to tu rikat tak naplno… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.7.11 21:19

ahoj holky :-)
Mám chvíli klid :mavam:

Pájo, my jsme s manžou o 10 a třičtvrtě (jako že on je starší) a nikdo s tím problém neměl - naštěstí :) já vypadám starší než jsem (bohužel :mrgreen: ) a manža zas o trochu mladší, tak jsme vyrovnaní :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 21:19
janiii;-) píše:
nechtela jsem to tu rikat tak naplno… :mrgreen:

no co víc jak polovina z nás trpí zácpou takže si myslím že bysme si alespon ulevili :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 21:23

http://www.modrykonik.cz/…rg-stadelma/?…
tady je odkaz na tu diskusi

Příspěvek upraven 04.07.11 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 21:23

koli nevim, jestli si chci ulevovat zrovna ricinovym olejem :lol: se bojim, ze by se to pak zvrhlo v opacnej problem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.7.11 21:24

holky, vy jste kecalky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 21:28

koli takze jako usporadame super party s koktejlem z ricinovyho oleje, merunkovyho dzusu a borovicky, jo? :lol:

copak zviz? :mrgreen: prijdes taky na party se super koktejlem? :mrgreen:
zviz a kolik ti vlastne je, jestli se muzu zeptat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 21:29
janiii;-) píše:
koli nevim, jestli si chci ulevovat zrovna ricinovym olejem :lol: se bojim, ze by se to pak zvrhlo v opacnej problem :lol:

no každej má na to jinej názor a já ti ho neberu..já to každopádně zkusím za to nic nedám jak říkám max.se mi dobře uleví :-) taky tam píšou že prostě pokud mimi není připravené tak se nic nestane tak uvidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.7.11 21:32
janiii;-) píše:copak zviz? :mrgreen: prijdes taky na party se super koktejlem? :mrgreen:
zviz a kolik ti vlastne je, jestli se muzu zeptat :oops:

Jani :mrgreen: né, že bych se nepotřebovala pořádně vykakat :-P :mrgreen: to bych si koktejl i dala :think: :mrgreen:
Je mi 26 :wink: už… když jsme se s manžou seznámili, tak mi bylo sladkých 19 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.7.11 21:34

Já mám před sebou ještě necelý 2 měsíce a nevím, jak to vydržím :nevim: už teď se mi hůř dýchá, jak mám dělohu přímo pod žebrama nebo tam někde - prostě vejš… :roll: už se i špatně převaluju z boku na bok :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 21:37

vsak jo koli, nic nerikam :-) klidne si ten koktejl doprej :palec:
ja bych do toho nesla z toho duvodu, ze pritel vzdycky vypravel, jak davali ze skodolibosti ricinovej olej ucitelce do piti, aby jim odpadla vyuka… takze mam z ricinovyho oleje respekt :lol:

zviz jeee ty jsi takova mladounka? :-)
ale jinak ja nemam odhad na lidi vubec, co se tyka veku, takze treba me absolutne nebrat smerodatne v tomto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.7.11 21:43

Jani, to nevím, co je u Tebe mlaďounká :wink: Kolik je Tobě? :D šmejdim na FB a Ty tam máš jen den a měsíc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí