Poradna duly
Jana Čurdová
me tu za chvilku budete mit za uchylaka
jinak jsem uplne normmalni
![]()
Ivet23 píše: me tu za chvilku budete mit za uchylaka![]()
![]()
jeste jsem chtela dodat, ze sem dost otevrena a uprimna, takze si neberu servitky o cem mluvim pro me to je prirozeny ![]()
Ivet23 píše:Ivet23 píše: me tu za chvilku budete mit za uchylakajeste jsem chtela dodat, ze sem dost otevrena a uprimna, takze si neberu servitky o cem mluvim pro me to je prirozeny![]()
![]()
mně to neva, Ivetko ![]()
Jen vám (v dobrém) závidím
já buď nemůžu překonat tu únavu, nebo je unavenej manža nebo prostě není chuť… štve mě to, ale nic s tím neudělám
snad to přejde - brzy
manža mi řekl, že na to prostě nemyslí (snaží se), protože ví, že to teď nejde.. chjo ![]()
zvizatinka píše:Ivet23 píše:Ivet23 píše: me tu za chvilku budete mit za uchylakajeste jsem chtela dodat, ze sem dost otevrena a uprimna, takze si neberu servitky o cem mluvim pro me to je prirozeny![]()
![]()
mně to neva, Ivetko
Jen vám (v dobrém) závidímjá buď nemůžu překonat tu únavu, nebo je unavenej manža nebo prostě není chuť… štve mě to, ale nic s tím neudělám
snad to přejde - brzy
manža mi řekl, že na to prostě nemyslí (snaží se), protože ví, že to teď nejde.. chjo
Neboj to zas bude dobry
u nas jee to mozna tim, ze je stale pryc prijede pomalu jednou tydne na noc tak vynahrazujem
mozna,ze kdyby byl doma denne je to jine
jen jsme ujety na extra mista
nejhorsi je, ze za to muzu ja ja ho do toho nasroubovala
![]()
Už aby to bylo!
docela se mi stýská… já o extrém.místech jen sním
když by došlo na věc, asi bych hodila zpátečku
jen jednou jsem ji nehodila a bylo to super, dodnes na to vzpomínáme
ale to jsme byli mladí ![]()
paja2110 píše:
Jinak my se s přítelem známe od mých 15 a to jsem mezitím chodila s 3 klukama a on taky měl 2 vážný vztahy. Pak mě to neklapalo s bývalým, on byl sám a přeskočila ta krásná jiskra a v září spolu budeme 3 roky.Už 2 roky s ním bydlím a jsem moc šťastná - jen mezi námi je rozdíl 9 let, což trošku trvalo okolí, než to pochopilo ale co…
MY jsme šťastní
Páji, co je v dnešní době rozdíl 9 let? Jak píšeš hlavně, že jste šťastní a že Vám to skvěle klape. Já musím říct, že i po 16ti letech jsem s manželem taky moc šťastná a neměnila bych ani náhodou.
zvizatinka píše:
Už aby to bylo!![]()
ale to jsme byli mladí
Vek neni prekazka
spolupracovnice 39let taha chlapa furt nekam do lesa
![]()
krmar píše:paja2110 píše:Páji, co je v dnešní době rozdíl 9 let? Jak píšeš hlavně, že jste šťastní a že Vám to skvěle klape. Já musím říct, že i po 16ti letech jsem s manželem taky moc šťastná a neměnila bych ani náhodou.
Jinak my se s přítelem známe od mých 15 a to jsem mezitím chodila s 3 klukama a on taky měl 2 vážný vztahy. Pak mě to neklapalo s bývalým, on byl sám a přeskočila ta krásná jiskra a v září spolu budeme 3 roky.Už 2 roky s ním bydlím a jsem moc šťastná - jen mezi námi je rozdíl 9 let, což trošku trvalo okolí, než to pochopilo ale co…
MY jsme šťastní
to jsi napsala moooc hezky ![]()
Ivet, taky vam to zavidim. Muj chlap ma chut porad, ja bych ho taky hrozne chtela, ale proste mam uplnou nechut a blok, proste to nejde… Jak jsem psala minule, Britske muzeum - taky dobry zazitek
. Ale je pravda, ze ja radsi soukromi a nebo to auto
.
koliska píše:janiii;-) píše:no každej má na to jinej názor a já ti ho neberu..já to každopádně zkusím za to nic nedám jak říkám max.se mi dobře uleví
koli nevim, jestli si chci ulevovat zrovna ricinovym olejemse bojim, ze by se to pak zvrhlo v opacnej problem
taky tam píšou že prostě pokud mimi není připravené tak se nic nestane tak uvidím
No tak Kolisko, to naopak není vůbec špatněj nápad, vyvolá to porod a ještě ti nebudou muset dělat klystýr ![]()
škytavku má naše mimi taky a docela často
,je to fakt sranda a dneska škytalo snad půl hoďky… ![]()
Ivet23 píše:zvizatinka píše:Vek neni prekazka
Už aby to bylo!![]()
ale to jsme byli mladí
spolupracovnice 39let taha chlapa furt nekam do lesa
![]()
což to máš pravdu… nevím, přijde mi, že je to u nás jiné… ale to bude chyba nejspíš u mě, mám ze sebe mindrák
a prostě se stydím, i když vím, že by to manža neřešil
no, to je teď jedno ![]()
Holky, musím se rozloučit, už jsem nějaká unavená a bůhví, kdy se Anetka probere a bude chtít čůrat
nebo něco jinýho ![]()
Hezkou klidnou noc!!!! ![]()
krmar píše:
No tak Kolisko, to naopak není vůbec špatněj nápad, vyvolá to porod a ještě ti nebudou muset dělat klystýr
to me nenapadlo! ![]()
Ivet23 píše:
Holky ja mam ted akorat pocit, ze mala ma skytavku, je to mozne??![]()
me zas tlaci do plic, takze dychani nic moc
a desne me bolej zada
KOLIS- super odkaz
jinak holky jak tak koukam asi bych vam mela vsem zacit vykat
Ivet, určitě, ta naše má škytavku 3* dennně, asi jí ta plodovka nějak moc chutná ![]()
peggyska píše: škytavku má naše mimi taky a docela často,je to fakt sranda a dneska škytalo snad půl hoďky…
Nase mimco ma skytku zrovna ted
.