TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
4.7.11 22:24

me tu za chvilku budete mit za uchylaka :mrgreen: :mrgreen: jinak jsem uplne normmalni :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.7.11 22:26
Ivet23 píše: me tu za chvilku budete mit za uchylaka :mrgreen: :mrgreen: jinak jsem uplne normmalni :mrgreen: :mrgreen:

jeste jsem chtela dodat, ze sem dost otevrena a uprimna, takze si neberu servitky o cem mluvim pro me to je prirozeny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.7.11 22:29
Ivet23 píše:
Ivet23 píše: me tu za chvilku budete mit za uchylaka :mrgreen: :mrgreen: jinak jsem uplne normmalni :mrgreen: :mrgreen:
jeste jsem chtela dodat, ze sem dost otevrena a uprimna, takze si neberu servitky o cem mluvim pro me to je prirozeny :roll:

mně to neva, Ivetko :hug:

Jen vám (v dobrém) závidím :D já buď nemůžu překonat tu únavu, nebo je unavenej manža nebo prostě není chuť… štve mě to, ale nic s tím neudělám :jazyk: snad to přejde - brzy :roll: manža mi řekl, že na to prostě nemyslí (snaží se), protože ví, že to teď nejde.. chjo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.7.11 22:40
zvizatinka píše:
Ivet23 píše:
jeste jsem chtela dodat, ze sem dost otevrena a uprimna, takze si neberu servitky o cem mluvim pro me to je prirozeny :roll:

mně to neva, Ivetko :hug:

Jen vám (v dobrém) závidím :D já buď nemůžu překonat tu únavu, nebo je unavenej manža nebo prostě není chuť… štve mě to, ale nic s tím neudělám :jazyk: snad to přejde - brzy :roll: manža mi řekl, že na to prostě nemyslí (snaží se), protože ví, že to teď nejde.. chjo :nevim:

Neboj to zas bude dobry :hug: u nas jee to mozna tim, ze je stale pryc prijede pomalu jednou tydne na noc tak vynahrazujem :lol: mozna,ze kdyby byl doma denne je to jine :nevim: jen jsme ujety na extra mista :mrgreen: nejhorsi je, ze za to muzu ja ja ho do toho nasroubovala :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.7.11 22:45

Už aby to bylo! :srdce: :-) docela se mi stýská… já o extrém.místech jen sním :think: když by došlo na věc, asi bych hodila zpátečku :oops: jen jednou jsem ji nehodila a bylo to super, dodnes na to vzpomínáme :) ale to jsme byli mladí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
4.7.11 22:52
paja2110 píše:
Jinak my se s přítelem známe od mých 15 a to jsem mezitím chodila s 3 klukama a on taky měl 2 vážný vztahy. Pak mě to neklapalo s bývalým, on byl sám a přeskočila ta krásná jiskra a v září spolu budeme 3 roky. :srdce: Už 2 roky s ním bydlím a jsem moc šťastná - jen mezi námi je rozdíl 9 let, což trošku trvalo okolí, než to pochopilo ale co… :nevim: MY jsme šťastní :mrgreen:

Páji, co je v dnešní době rozdíl 9 let? Jak píšeš hlavně, že jste šťastní a že Vám to skvěle klape. Já musím říct, že i po 16ti letech jsem s manželem taky moc šťastná a neměnila bych ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.7.11 22:53
zvizatinka píše:
Už aby to bylo! :srdce: :-) docela se mi stýská… já o extrém.místech jen sním :think: když by došlo na věc, asi bych hodila zpátečku :oops: jen jednou jsem ji nehodila a bylo to super, dodnes na to vzpomínáme :) ale to jsme byli mladí :mrgreen:

Vek neni prekazka :lol: spolupracovnice 39let taha chlapa furt nekam do lesa :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.7.11 22:55
krmar píše:
paja2110 píše:
Jinak my se s přítelem známe od mých 15 a to jsem mezitím chodila s 3 klukama a on taky měl 2 vážný vztahy. Pak mě to neklapalo s bývalým, on byl sám a přeskočila ta krásná jiskra a v září spolu budeme 3 roky. :srdce: Už 2 roky s ním bydlím a jsem moc šťastná - jen mezi námi je rozdíl 9 let, což trošku trvalo okolí, než to pochopilo ale co… :nevim: MY jsme šťastní :mrgreen:
Páji, co je v dnešní době rozdíl 9 let? Jak píšeš hlavně, že jste šťastní a že Vám to skvěle klape. Já musím říct, že i po 16ti letech jsem s manželem taky moc šťastná a neměnila bych ani náhodou.

to jsi napsala moooc hezky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
4.7.11 22:56

Ivet, taky vam to zavidim. Muj chlap ma chut porad, ja bych ho taky hrozne chtela, ale proste mam uplnou nechut a blok, proste to nejde… Jak jsem psala minule, Britske muzeum - taky dobry zazitek :oops:. Ale je pravda, ze ja radsi soukromi a nebo to auto :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
4.7.11 22:57
koliska píše:
janiii;-) píše:
koli nevim, jestli si chci ulevovat zrovna ricinovym olejem :lol: se bojim, ze by se to pak zvrhlo v opacnej problem :lol:
no každej má na to jinej názor a já ti ho neberu..já to každopádně zkusím za to nic nedám jak říkám max.se mi dobře uleví :-) taky tam píšou že prostě pokud mimi není připravené tak se nic nestane tak uvidím :nevim:

No tak Kolisko, to naopak není vůbec špatněj nápad, vyvolá to porod a ještě ti nebudou muset dělat klystýr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
4.7.11 22:57

škytavku má naše mimi taky a docela často :mrgreen: ,je to fakt sranda a dneska škytalo snad půl hoďky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.7.11 22:58
Ivet23 píše:
zvizatinka píše:
Už aby to bylo! :srdce: :-) docela se mi stýská… já o extrém.místech jen sním :think: když by došlo na věc, asi bych hodila zpátečku :oops: jen jednou jsem ji nehodila a bylo to super, dodnes na to vzpomínáme :) ale to jsme byli mladí :mrgreen:
Vek neni prekazka :lol: spolupracovnice 39let taha chlapa furt nekam do lesa :mrgreen: :mrgreen:

což to máš pravdu… nevím, přijde mi, že je to u nás jiné… ale to bude chyba nejspíš u mě, mám ze sebe mindrák :cry: a prostě se stydím, i když vím, že by to manža neřešil :zed: no, to je teď jedno :wink:

Holky, musím se rozloučit, už jsem nějaká unavená a bůhví, kdy se Anetka probere a bude chtít čůrat :jazyk: nebo něco jinýho :nevim:
Hezkou klidnou noc!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 22:59
krmar píše:
No tak Kolisko, to naopak není vůbec špatněj nápad, vyvolá to porod a ještě ti nebudou muset dělat klystýr :palec:

:palec: to me nenapadlo! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
4.7.11 22:59
Ivet23 píše:
Holky ja mam ted akorat pocit, ze mala ma skytavku, je to mozne?? :mrgreen: :mrgreen: me zas tlaci do plic, takze dychani nic moc :cry: a desne me bolej zada :-( KOLIS- super odkaz :palec: jinak holky jak tak koukam asi bych vam mela vsem zacit vykat 8-)

Ivet, určitě, ta naše má škytavku 3* dennně, asi jí ta plodovka nějak moc chutná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
4.7.11 23:01
peggyska píše: škytavku má naše mimi taky a docela často :mrgreen: ,je to fakt sranda a dneska škytalo snad půl hoďky… :mrgreen:

Nase mimco ma skytku zrovna ted :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí