TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
4.7.11 19:45
krmar píše:
Holky tak je vidět, že jsem tu fakt asi nejstarší vykopávka. S manželem jsem 16 let, 10 let vdaná. Sex v těhotenství je u nás jak kdy, někdy je chuť ještě větší než normálně, ale byli i obdbí půstu. Nejdřív po odběru plodovky a pak měl jeden čas manžel taky ten blok jako Mondík a zrovna v době, kdy mě chuť taky zrovna nechytala - takže aspoň tak.Pavli tak to po té masáži nejspíš bude ten sex zrovna aktuální téma.

Krmar - no to nevím, přítel má strach po tom co bylo odpoledne, ale uvidíme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
4.7.11 19:46

Jo tak to je fakt, to bych se taky asi bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
4.7.11 19:48

Jinak my se s přítelem známe od mých 15 a to jsem mezitím chodila s 3 klukama a on taky měl 2 vážný vztahy. Pak mě to neklapalo s bývalým, on byl sám a přeskočila ta krásná jiskra a v září spolu budeme 3 roky. :srdce: Už 2 roky s ním bydlím a jsem moc šťastná - jen mezi námi je rozdíl 9 let, což trošku trvalo okolí, než to pochopilo ale co… :nevim: MY jsme šťastní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.7.11 20:16

Tak holky vy jste toho zas nakecali 8-o a ja dnes fakt prace jak na strese :mrgreen: :mrgreen: uz sotvva sedim alle jeste neni konce :cry: uteklo mi neco zasadniho :?: :?: tady je nase princezna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.7.11 20:18
Ivet23 píše:
Tak holky vy jste toho zas nakecali 8-o a ja dnes fakt prace jak na strese :mrgreen: :mrgreen: uz sotvva sedim alle jeste neni konce :cry: uteklo mi neco zasadniho :?: :?: tady je nase princezna :srdce:
Tak princezna se nekona, nejdou mi sem opet vkladat fotky :cert: :cert: 
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 20:21
paja2110 píše:
Jinak my se s přítelem známe od mých 15 a to jsem mezitím chodila s 3 klukama a on taky měl 2 vážný vztahy. Pak mě to neklapalo s bývalým, on byl sám a přeskočila ta krásná jiskra a v září spolu budeme 3 roky. :srdce: Už 2 roky s ním bydlím a jsem moc šťastná - jen mezi námi je rozdíl 9 let, což trošku trvalo okolí, než to pochopilo ale co… :nevim: MY jsme šťastní :mrgreen:

Páji já slyšla že prej ta masáž hráze není zrovna moc příjemná ale uvidíš sama asi taky záleží jaká je ta žena citlivá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 20:27

jinak jak jste tady mluvili že vám muži pomáhají to máte super já si dělám vše sama a ani ta malá pubertačka mi nepomůže a když tak u toho má hodinové prupovídky..takže než abych ji posleouchala raději si to udělám sama :-)

Dnes jsem na večeři udělala vajíčkovou pomazánku takže to bude dneska romantická noc :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.7.11 20:35
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.7.11 20:37
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 20:43

koli pritel mel vajickovou pomazanku do bagety k svacine a taky mame romantickej vecer :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
4.7.11 20:46
paja2110 píše:
Jinak my se s přítelem známe od mých 15 a to jsem mezitím chodila s 3 klukama a on taky měl 2 vážný vztahy. Pak mě to neklapalo s bývalým, on byl sám a přeskočila ta krásná jiskra a v září spolu budeme 3 roky. :srdce: Už 2 roky s ním bydlím a jsem moc šťastná - jen mezi námi je rozdíl 9 let, což trošku trvalo okolí, než to pochopilo ale co… :nevim: MY jsme šťastní :mrgreen:

Pajo, 9 let dneska vubec neni moc, hur to snaseji spis starsi generace :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 20:55
janiii;-) píše:
koli pritel mel vajickovou pomazanku do bagety k svacine a taky mame romantickej vecer :palec: :mrgreen:

no my to jedli celá rodina,tak bych se nedivila kdyby se náš barák k ránu vznášel :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 20:56

právě jsem našla recepty jak si vyvolat porod když se nedostavuje tak si to zapíšu a pak to vyzkouším :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
4.7.11 20:59
koliska píše:
právě jsem našla recepty jak si vyvolat porod když se nedostavuje tak si to zapíšu a pak to vyzkouším :pankac:

Napriklad? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 21:01

třeba kořeněnej čaj a taky nějaký likér z ricinového oleje a prej to zabírá :nevim: a taky prej masáž bradavek zabírá

Příspěvek upraven 04.07.11 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital