Poradna duly
Jana Čurdová
krmar píše:
Holky tak je vidět, že jsem tu fakt asi nejstarší vykopávka. S manželem jsem 16 let, 10 let vdaná. Sex v těhotenství je u nás jak kdy, někdy je chuť ještě větší než normálně, ale byli i obdbí půstu. Nejdřív po odběru plodovky a pak měl jeden čas manžel taky ten blok jako Mondík a zrovna v době, kdy mě chuť taky zrovna nechytala - takže aspoň tak.Pavli tak to po té masáži nejspíš bude ten sex zrovna aktuální téma.
Krmar - no to nevím, přítel má strach po tom co bylo odpoledne, ale uvidíme ![]()
Jinak my se s přítelem známe od mých 15 a to jsem mezitím chodila s 3 klukama a on taky měl 2 vážný vztahy. Pak mě to neklapalo s bývalým, on byl sám a přeskočila ta krásná jiskra a v září spolu budeme 3 roky.
Už 2 roky s ním bydlím a jsem moc šťastná - jen mezi námi je rozdíl 9 let, což trošku trvalo okolí, než to pochopilo ale co…
MY jsme šťastní ![]()
Tak holky vy jste toho zas nakecali
a ja dnes fakt prace jak na strese
uz sotvva sedim alle jeste neni konce
uteklo mi neco zasadniho
tady je nase princezna ![]()
Ivet23 píše:Tak princezna se nekona, nejdou mi sem opet vkladat fotky
Tak holky vy jste toho zas nakecalia ja dnes fakt prace jak na strese
![]()
uz sotvva sedim alle jeste neni konce
uteklo mi neco zasadniho
![]()
tady je nase princezna
paja2110 píše:
Jinak my se s přítelem známe od mých 15 a to jsem mezitím chodila s 3 klukama a on taky měl 2 vážný vztahy. Pak mě to neklapalo s bývalým, on byl sám a přeskočila ta krásná jiskra a v září spolu budeme 3 roky.Už 2 roky s ním bydlím a jsem moc šťastná - jen mezi námi je rozdíl 9 let, což trošku trvalo okolí, než to pochopilo ale co…
MY jsme šťastní
Páji já slyšla že prej ta masáž hráze není zrovna moc příjemná ale uvidíš sama asi taky záleží jaká je ta žena citlivá ![]()
jinak jak jste tady mluvili že vám muži pomáhají to máte super já si dělám vše sama a ani ta malá pubertačka mi nepomůže a když tak u toho má hodinové prupovídky..takže než abych ji posleouchala raději si to udělám sama ![]()
Dnes jsem na večeři udělala vajíčkovou pomazánku takže to bude dneska romantická noc
![]()
koli pritel mel vajickovou pomazanku do bagety k svacine a taky mame romantickej vecer
![]()
paja2110 píše:
Jinak my se s přítelem známe od mých 15 a to jsem mezitím chodila s 3 klukama a on taky měl 2 vážný vztahy. Pak mě to neklapalo s bývalým, on byl sám a přeskočila ta krásná jiskra a v září spolu budeme 3 roky.Už 2 roky s ním bydlím a jsem moc šťastná - jen mezi námi je rozdíl 9 let, což trošku trvalo okolí, než to pochopilo ale co…
MY jsme šťastní
Pajo, 9 let dneska vubec neni moc, hur to snaseji spis starsi generace
.
janiii;-) píše:
koli pritel mel vajickovou pomazanku do bagety k svacine a taky mame romantickej vecer![]()
no my to jedli celá rodina,tak bych se nedivila kdyby se náš barák k ránu vznášel
![]()
právě jsem našla recepty jak si vyvolat porod když se nedostavuje tak si to zapíšu a pak to vyzkouším ![]()
koliska píše:
právě jsem našla recepty jak si vyvolat porod když se nedostavuje tak si to zapíšu a pak to vyzkouším
Napriklad? ![]()
třeba kořeněnej čaj a taky nějaký likér z ricinového oleje a prej to zabírá
a taky prej masáž bradavek zabírá
Příspěvek upraven 04.07.11 v 21:02