TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
4.7.11 18:58
krmar píše:
Kolisko já už taky dneska neměla daleko k tomu, abych použila tělesné tresty. Ne že by synáček nějak zlobil, ale hrál si tu nějakou hru a když mu to nejde tak se tak neskutečně vztekal - sice vím po kom to má :oops:, ale fakt mě nebavilo to poslouchat. Ještě že mu začal animáček už zase hezky sedí jak zařezanej. Taky je mu 5, ale já končím už teď u toho druhého dítěte, za dalších 5 let už bych byla na miminko stará :lol:

no to jako bych viděla malého už takhle zlikvidoval jednu myš od počítače,takovej malej nerváček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 18:58

Tak mně snad ani utírání prachu nevadí. Ale sranda byla, když manžel poprvý stíral celej barák. Byl pak kaput a říkal, že tohle mě teda dělat nenechá, že nevěřil, jak je to namáhavý :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 18:59

floo ale tak to mas dobry, ze to uznal. znam furu takovejch co i kdyby potili krev, tak to nepriznaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
4.7.11 19:00

Tak se hlasim po vikendu uz konecne trosku „vychlazena“. Spalena jsem byla silene, hlavne na nohach, ale uz to nastesti polevilo, to je uleva… Jen mi je lito pritele, ten je spaleny kompletne cely a tak, ze minulou noc sedel na posteli a cekal, az mu zabere Ibalgin, aby si vubec mohl lehnout :-(. A to sel do prace, ze pry to zvladne, ale nakonec jsem ho ukecala, at si vezme pul dne dovolenou a prijde driv, tak snad to tak udela…

Jinak jste tu resily partnery a sex, my se s Michalem zname dva roky, jsme spolu rok a pul a bydlime spolu rok :dance:. A sex teda vubec nejak nemuzu, mam blok a chut zadnou… A kdyz uz, tak mi nevyhovuje zadna poloha, vsechno je pro me nepohodlne a tvrdne mi brisko… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
4.7.11 19:04

já jsem teda s přítelem 4,5 roku,bydlíme spolu tři roky,ale na sex chuť mám hlavně když není doma a je v práci…jak naschvál :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 19:08

Janiii, tak ten můj to přizná, což jsem moc ráda :-)
My jsme s manželem pět a půl roku. Z toho dva a půl roku spolu bydlíme a po pěti letech na výročí poklekl a požádal mě o ruku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
4.7.11 19:11
Flooa píše:
My jsme s manželem pět a půl roku. Z toho dva a půl roku spolu bydlíme a po pěti letech na výročí poklekl a požádal mě o ruku :srdce:

romantik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 19:16
peggyska píše:
Flooa píše:
My jsme s manželem pět a půl roku. Z toho dva a půl roku spolu bydlíme a po pěti letech na výročí poklekl a požádal mě o ruku :srdce:

To jo, akorát schoval krabičku s prstýnkem do šuplíku, kam běžně chodíme :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
4.7.11 19:17

Ahoj holky :kytka: ,
tak koukám řešíte tu i sex v těhotenství, tak to mám podobně jako Peggys, když má chuť přítel, tak nemám chuť moc já a když já, tak je v práci nebo něco dělá, ach jo :oops:
Dneska jsme se byly podívat na hradě Pernštejn, probíhají tu u nás slavnosti. No tak jsme šly nahoru pěšky, tak 2,5km a musela jsem mít hooodně přestávek, abych to vyšla. Ale líbilo se mi tam. Čekaly jsme do 13.00 až budou střílet z děl, přítel to miluje, tak jsem to nějak zvládla a cestou z hradu se mi malá pěkně rozkopala. Dojely jsme domů, stavila se kamarádka s kočárkem a 3-týdenní holčičkou, tak jsme se byly ještě kousek projít. No pak jsem si musela jít lehnout, jak jsem byla vyřízená a za hodinku a něco jsem se vzbudila s takovýma hroznýma bolestma podobnýma MS, tak jsem to půl hodiny rozcházela, přítel už myslel, že pojedeme na pohotovost ale naštěstí to přešlo 8-) takže to asi už opravdu byly poslíčci :think:
No a dneska na mě myslete, máme zkusit tu první masáž hráze s tím olejem - to bude divadlo, já sice masáže od přítele miluju, ale tak první minutu se děsně cukám, jak mě to lechtá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
4.7.11 19:23
Flooa píše:
peggyska píše:
Flooa píše:
To jo, akorát schoval krabičku s prstýnkem do šuplíku, kam běžně chodíme :-P :-P

Takže to bylo takový nečekaný překvapení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 19:27
peggyska píše:
Flooa píše:
peggyska píše:
Flooa píše:
To jo, akorát schoval krabičku s prstýnkem do šuplíku, kam běžně chodíme :-P :-P
Takže to bylo takový nečekaný překvapení :pankac:

No to jo, on si ho tam schoval, že mi ho nečekaně během večera dá a mezitím jsem na něj přišla, ale krabičku jsem neotevřela. A taky jsem si nedělala zbytečný naděje, že tam je prstýnek. Ještě asi půl hodiny jsem vydržela dělat že nic a pak jsem se musela zeptat, pro koho je ta krabička :-P :-P :-P :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
4.7.11 19:28

stejně je to hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 19:32
peggyska píše:
stejně je to hezký :palec:

To jo a byla u toho i sranda :-P Holky, já mažu, musím mužíčkovi připravit něco k večeři, tak toho moc nenakecejte do zítřka :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
4.7.11 19:35

Flooa -to je pěkný s tím prstýnkem, takhle jsem našla já dárek k narozeninám, taky prstýnek…holt ti chlapíci neví, kam to schovat :mrgreen:
Udělaly jste mi tady chutě i s tím špenátem, ale to budu muset vydržet až do pátku kvůli těm svátkům :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
4.7.11 19:43

Holky tak je vidět, že jsem tu fakt asi nejstarší vykopávka. S manželem jsem 16 let, 10 let vdaná. Sex v těhotenství je u nás jak kdy, někdy je chuť ještě větší než normálně, ale byli i obdbí půstu. Nejdřív po odběru plodovky a pak měl jeden čas manžel taky ten blok jako Mondík a zrovna v době, kdy mě chuť taky zrovna nechytala - takže aspoň tak.

Pavli tak to po té masáži nejspíš bude ten sex zrovna aktuální téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí