Poradna duly
Jana Čurdová
koliska píše:
Jinak holky kdybych vám napsala že jedu do nemocnine tak to není do porodnice ale na psychiatriitady totiž pořád leje jak z konve a mojim dětem je ten dvou generačí barák malej a řádí jak tornáda
Koukám, že máš teda o zábavu postaráno. My tady budeme mít od středy kluka od švagrový, tak to bude něco
On je na ní hrozně fixovanej, takže si užijeme, ale naštěstí my jen dva dny, pak už jedeme koněčně na chaloupku.
Flooa píše:koliska píše:Koukám, že máš teda o zábavu postaráno. My tady budeme mít od středy kluka od švagrový, tak to bude něco
Jinak holky kdybych vám napsala že jedu do nemocnine tak to není do porodnice ale na psychiatriitady totiž pořád leje jak z konve a mojim dětem je ten dvou generačí barák malej a řádí jak tornáda
On je na ní hrozně fixovanej, takže si užijeme, ale naštěstí my jen dva dny, pak už jedeme koněčně na chaloupku.
jedno dítě se zvládnout dá to se nějak zabaví ale 10ti letá holka a 5ti letej kluk to už moc dobře nejde ale už přestalo pršet a děká se tam jasno taže nafasujou gumáky a jdou ven ![]()
koliska píše:Flooa píše:jedno dítě se zvládnout dá to se nějak zabaví ale 10ti letá holka a 5ti letej kluk to už moc dobře nejde ale už přestalo pršet a děká se tam jasno taže nafasujou gumáky a jdou venkoliska píše:Koukám, že máš teda o zábavu postaráno. My tady budeme mít od středy kluka od švagrový, tak to bude něco
Ale tohle se teda moc zvládat nedá, jakmile mu něco řekneš, hned brečí a že to řekne mamince
To jo, venku se zabaví
![]()
kolisko,vy jedete takhle hezky na pětiletky,jo??všechny pěkně po pěti letech ![]()
Ahoj holky
vzdy jak sedim doma a nudim se tak je to tu mrtve
ale jak mam praci tak jste aktivni
tak ja se dnes povozila v Octavce a mmm nadhera
prisla jsem z uradu uplne hotova, nemela jsem silu, ale dnes me nakopla nejaka divna nalada, tak sem vyprala vse obleceni na malou, povesila. uklidila v pokoji, ze to byl ale svincik
a ted jdu jeste posbirat suche pradlo do koupelny a asi vyzehlim pleny a povleceni plus nebesa
ale to jeste nevim
pak se snad konecne dokopu vyfotit autii
jen to blato vsude u nas v ulici me fakt stve
nejaky den se chystam auto vylestit hlavne ze vnitr
dnes vecer padnu za vlast a ani nebudu vedet jak
![]()
holky vy jste hodny, jsem si dala dvacet a rikala jsem si kolik toho tu zase nebude… ![]()
koli a jak jsi mela spenat? ze bys mi udelala jeste chute? ![]()
jinak peggyska ma pravdu, s tema petiletkama ![]()
ivi ty jsi dneska teda zase akcni
kde se v tobe bere tolik energie?
To já jsem chtěla vytřít, že to vezmu opatrně p čtyřech a manžel mi to zakázal, že vytře on, tak jsem chtěla převlíct peřiny a dostala jsem druhý zákaz ![]()
janiii;-) píše:
floo ty to mas pekne zarizeny![]()
Viď?!
Chce, abych se šetřila, aby tam mimísek ješzě vydržel a nemuseli ho dopíkat ![]()
peggyska píše:
kolisko,vy jedete takhle hezky na pětiletky,jo??všechny pěkně po pěti letech
no jo asi jsme moc koukali na básníky
nějak to tak prostě vyšlo
ale už končím tohle je moje poslední těhu už bych to jinak nezvládla
![]()
janiii;-) píše:
holky vy jste hodny, jsem si dala dvacet a rikala jsem si kolik toho tu zase nebude…![]()
koli a jak jsi mela spenat? ze bys mi udelala jeste chute?
ivi ty jsi dneska teda zase akcni
jinak peggyska ma pravdu, s tema petiletkamakde se v tobe bere tolik energie?
Janii no jen z barmborem a vajíčko možná by ti chutnal moje děti ho milují čož se divím
ale už je mi dobře jsem to zajedla melounem ![]()
koliska píše:peggyska píše:no jo asi jsme moc koukali na básníky
kolisko,vy jedete takhle hezky na pětiletky,jo??všechny pěkně po pěti letechnějak to tak prostě vyšlo
ale už končím tohle je moje poslední těhu už bych to jinak nezvládla
![]()
Koli a co automobil a dovolená v Jagoslávii??? ![]()
to je boží klidek
deti jsou venku ![]()
Floa..no to jo jak je to nějaký mamánek to je pak těžko já jednou taky takvoého hlídala jenže ted semnou nehl jsem mu prostě řekla at si to řekne ale že ted je u mě a bude poslouchat mě a světe div se zabralo to..ted jak třeba zlobí a jsou tady na návštěvě tak ně něj musím já ptž jen mě poslechne
![]()
Ivet, ty jsi teda bláínek… Měla by jsi se šetřit ![]()
Floa, to znám, také mám vše zakázané, ale já si to raději stejně dělám. Vytírala jsem minulý čtvrtek také po čtyřech a po 2 týdnech. Ale raději se s tím moc nechlubím, jinak bych dostala vyhubováno ![]()