TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
4.7.11 16:35
koliska píše:
Jinak holky kdybych vám napsala že jedu do nemocnine tak to není do porodnice ale na psychiatrii :zed: tady totiž pořád leje jak z konve a mojim dětem je ten dvou generačí barák malej a řádí jak tornáda :zed:

Koukám, že máš teda o zábavu postaráno. My tady budeme mít od středy kluka od švagrový, tak to bude něco :zed: On je na ní hrozně fixovanej, takže si užijeme, ale naštěstí my jen dva dny, pak už jedeme koněčně na chaloupku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 16:41
Flooa píše:
koliska píše:
Jinak holky kdybych vám napsala že jedu do nemocnine tak to není do porodnice ale na psychiatrii :zed: tady totiž pořád leje jak z konve a mojim dětem je ten dvou generačí barák malej a řádí jak tornáda :zed:
Koukám, že máš teda o zábavu postaráno. My tady budeme mít od středy kluka od švagrový, tak to bude něco :zed: On je na ní hrozně fixovanej, takže si užijeme, ale naštěstí my jen dva dny, pak už jedeme koněčně na chaloupku.

jedno dítě se zvládnout dá to se nějak zabaví ale 10ti letá holka a 5ti letej kluk to už moc dobře nejde ale už přestalo pršet a děká se tam jasno taže nafasujou gumáky a jdou ven :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 16:45
koliska píše:
Flooa píše:
koliska píše:
jedno dítě se zvládnout dá to se nějak zabaví ale 10ti letá holka a 5ti letej kluk to už moc dobře nejde ale už přestalo pršet a děká se tam jasno taže nafasujou gumáky a jdou ven :dance:

Ale tohle se teda moc zvládat nedá, jakmile mu něco řekneš, hned brečí a že to řekne mamince :zed: To jo, venku se zabaví :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
4.7.11 17:01

kolisko,vy jedete takhle hezky na pětiletky,jo??všechny pěkně po pěti letech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.7.11 17:21

Ahoj holky :mavam: vzdy jak sedim doma a nudim se tak je to tu mrtve :-? ale jak mam praci tak jste aktivni :mrgreen: :mrgreen: tak ja se dnes povozila v Octavce a mmm nadhera :lol: prisla jsem z uradu uplne hotova, nemela jsem silu, ale dnes me nakopla nejaka divna nalada, tak sem vyprala vse obleceni na malou, povesila. uklidila v pokoji, ze to byl ale svincik :mrgreen: a ted jdu jeste posbirat suche pradlo do koupelny a asi vyzehlim pleny a povleceni plus nebesa :lol: ale to jeste nevim :lol: pak se snad konecne dokopu vyfotit autii :wink: jen to blato vsude u nas v ulici me fakt stve :cry: nejaky den se chystam auto vylestit hlavne ze vnitr :lol: dnes vecer padnu za vlast a ani nebudu vedet jak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 17:36

holky vy jste hodny, jsem si dala dvacet a rikala jsem si kolik toho tu zase nebude… :mrgreen:

koli a jak jsi mela spenat? ze bys mi udelala jeste chute? :mrgreen:
jinak peggyska ma pravdu, s tema petiletkama :lol:

ivi ty jsi dneska teda zase akcni :-) kde se v tobe bere tolik energie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 17:49

To já jsem chtěla vytřít, že to vezmu opatrně p čtyřech a manžel mi to zakázal, že vytře on, tak jsem chtěla převlíct peřiny a dostala jsem druhý zákaz :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 17:50

floo ty to mas pekne zarizeny :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 17:55
janiii;-) píše:
floo ty to mas pekne zarizeny :palec: :mrgreen:

Viď?! :mrgreen: Chce, abych se šetřila, aby tam mimísek ješzě vydržel a nemuseli ho dopíkat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 18:03
peggyska píše:
kolisko,vy jedete takhle hezky na pětiletky,jo??všechny pěkně po pěti letech :palec:

no jo asi jsme moc koukali na básníky :lol: nějak to tak prostě vyšlo :nevim: ale už končím tohle je moje poslední těhu už bych to jinak nezvládla :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 18:04
janiii;-) píše:
holky vy jste hodny, jsem si dala dvacet a rikala jsem si kolik toho tu zase nebude… :mrgreen:

koli a jak jsi mela spenat? ze bys mi udelala jeste chute? :mrgreen:
jinak peggyska ma pravdu, s tema petiletkama :lol:

ivi ty jsi dneska teda zase akcni :-) kde se v tobe bere tolik energie?

Janii no jen z barmborem a vajíčko možná by ti chutnal moje děti ho milují čož se divím :think: ale už je mi dobře jsem to zajedla melounem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 18:06
koliska píše:
peggyska píše:
kolisko,vy jedete takhle hezky na pětiletky,jo??všechny pěkně po pěti letech :palec:
no jo asi jsme moc koukali na básníky :lol: nějak to tak prostě vyšlo :nevim: ale už končím tohle je moje poslední těhu už bych to jinak nezvládla :-) :wink:

Koli a co automobil a dovolená v Jagoslávii??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 18:07

V Jugoslávii :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 18:07

to je boží klidek :dance: deti jsou venku :pankac:

Floa..no to jo jak je to nějaký mamánek to je pak těžko já jednou taky takvoého hlídala jenže ted semnou nehl jsem mu prostě řekla at si to řekne ale že ted je u mě a bude poslouchat mě a světe div se zabralo to..ted jak třeba zlobí a jsou tady na návštěvě tak ně něj musím já ptž jen mě poslechne :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
4.7.11 18:10

Ivet, ty jsi teda bláínek… Měla by jsi se šetřit :cert:

Floa, to znám, také mám vše zakázané, ale já si to raději stejně dělám. Vytírala jsem minulý čtvrtek také po čtyřech a po 2 týdnech. Ale raději se s tím moc nechlubím, jinak bych dostala vyhubováno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí