TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
4.7.11 11:22
Flooa píše:
Koli- tak to nevím, mně se to stává občas a teda pak to stojí za to. A kdy más kontrolu?

ted jsem to psala máti aprej takovej pocit zná až u porodu tak mě fakt potěšila :zed: ona totiž rodila 4×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 11:31
koliska píše:
Flooa píše:
Koli- tak to nevím, mně se to stává občas a teda pak to stojí za to. A kdy más kontrolu?
příští týden v uterý a to jdu i na ozvy už,no uvidím jak se to vyvrbí přinejhorším pojedu do nemocnice můj dr má totiž dovolenou tento týden

Tak to určitě kdyžtak sjeď do nemocnice, ať máš klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 11:32
koliska píše:
Flooa píše:
ted jsem to psala máti aprej takovej pocit zná až u porodu tak mě fakt potěšila :zed: ona totiž rodila 4×

Aha, hmmm, tak to tě chápu. A tak nechceš si raději zavolat do porodnice a zeptat se na to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 11:33
Flooa píše:
koliska píše:
Flooa píše:
ted jsem to psala máti aprej takovej pocit zná až u porodu tak mě fakt potěšila :zed: ona totiž rodila 4×
Aha, hmmm, tak to tě chápu. A tak nechceš si raději zavolat do porodnice a zeptat se na to???

uvidím do odpoledne jak to bude a pak tam kdyžta zavolám,jdu ted dceru učit vařit špenát já budu jen sedět a dirigovat tak jsem zvědavá jestli se to bude dát jíst :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 11:36

mnam, spenat bych si dala :-)
koli mne mamka vcera taky rikala, ze takhle ji bylo pred porodem a nerodila jsem :-)
ale vis jak, pro vetsi klid… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 11:39

Tak držím palečky, ať se špenátek povede a ať je ti líp :kytka: Já jdu ohřát obídek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
4.7.11 11:41

Ahoj holky. Taky to tu teď docela zanedbávám :oops:.

Flooa mýmu bylo 36.

Kolisko, netuším čím by to mohlo být, ale takový pocit jsem měla občas v začátku těhotenství a od porodu vždy v prvních dnech menstruace, hlavně když jsem dlouho stála. Teď zatím nic, ale jak je malá otočená zadečkem, tak nemá co sestupovat, tak jestli to u Tebe nesouvisí s tím, že už sestupuje hlavička do pánve. Jinak si nedělej starosti s tím, že se někdy cítíš jako prvorodička, některé věci jsou holt poprvé i ve 3. těhotenství. Moje mamka rodila 3×, ale 2 porody vyvolávané a 3. císařem, takže kdy jet do porodky by zase nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
4.7.11 11:45

Holky, tohle je krásné video http://www.youtube.com/verify_age?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
4.7.11 11:47

kolis - tak mě to taky dole tlačí, někdy tedy jen, když vstanu tak uplně tlak největší a pak když jdu…ale třeba pak za dvě hodky je klid, když si odpočinu, myslím ,že to je tím, že malá už něco váží, tak tlačí její váha…no nevím :nevim: já se na to samozřejmě u Dr. zapomněla zeptat. Mě tedy spíš tlačí na tu kost…
tak jsem si dala péct bábovku, tak se těším :lol: manžel jí nejí, takže bude celá pro mě :dance: :pankac:
u nás u prahy je pěkně, dokonce sluníčko, ale psala mi mamka ze severu a tam pořád leje a oni zrovna dnes jedou na týden do kempu, tak jsem je utěšovala, že se to snad zlepší a přijdou ty tropy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
4.7.11 12:07

Ahojky těhulínky,ráno jsem vás trochu četla a než se vrátim z nákupu tak můžu zase :zed: :lol: ani už nevím na co reagovat

KOlis já ten krutej tlak dole mám občas taky,ale měla jsem to i u prcka co si matně pamatuju,ale jestli to znamená blížící se porod to netuším :nevim:

Holky s tím sexem a spermatem bych to neviděla tak horký,ono prý jedna dávka toho sperma neobsahuje tolik toho hormonu,aby to rozjelo porod-prý by sme museli sexovat tak 100× za sebou,aby to k něčemu bylo :lol: takže my od začátku děláme binec dovnitř :oops:

jinak s těmi partnery,my jsme druhej extrem a zaručeně tu mám partnera nejmladšího :-P :lol: :lol:
svatbu taky ještě nemáme za sebou a zatím jí ani nějak neplánujeme-nejdřív až druhátko bude odrostlejší,sice mě občas štve,že v týhle rodině budu jediná s jiným příjmením,ale jsou i horší věci

jinak nám se tu udělalo šílený dusno,fuj :evil: i svítí sem tam sluníčko,tak aspon že neprší.musím nás zabalit na chaloupku,už se moc těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 12:22

hani kde ty vlastne bydlis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 12:43

no takže špenát nakonec vařím já..moje pubertální dcera jakci odmítla spolupracovat :pocitac: takže bude umývat nádobí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 12:45
koliska píše:
no takže špenát nakonec vařím já..moje pubertální dcera jakci odmítla spolupracovat :pocitac: takže bude umývat nádobí :lol:

:lol: tak to bych, byt pubertalni dcera, radsi varila ten spenat, nez myla nadobi. nemela jsem k nicemu vetsi odpor, nez k myti nadobi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
4.7.11 12:46

tak jsem vás konečně dočetla :mrgreen: …dneska jsem tááák krásně spala,asi bylo unavený i mimi,tak mě nechalo vyspat :palec:
k tomu sexu…my ho teda máme celkem pravidelně a žádný sperma neřešíme,jelikož stejně hned po musím běžet čůrat,tak to jde hned vše ven :oops: …ani mimi nám u sexu nijak neprotestuje…vlastně se u sexu ani nehne,asi aby mu nic neuteklo :mrgreen:
a tlaky na spodek mám občas hrozný,třeba když jdu na procházku,tak mě mimi kopne do močáku,že mám co dělat,to udržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
4.7.11 12:47
koliska píše:
no takže špenát nakonec vařím já..moje pubertální dcera jakci odmítla spolupracovat :pocitac: takže bude umývat nádobí :lol:

Aspoň máš jistotu,že to bude k jídlu :lol: ty děti no,nás máma taky musela ke sporáku kopat,ale pak udělala to,že soboty jsme prostě museli ařit my s bráchou a přes to nejel vlak-asi dakrát sme stávkovali,ale pak sme začali vařit-a teď jsem za to ráda,že to umím.jsem zědavá,jestli naučím vařit ty moje chlapáky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí