Poradna duly
Jana Čurdová
Flooa píše:
Koli- tak to nevím, mně se to stává občas a teda pak to stojí za to. A kdy más kontrolu?
ted jsem to psala máti aprej takovej pocit zná až u porodu tak mě fakt potěšila
ona totiž rodila 4×
koliska píše:Flooa píše:příští týden v uterý a to jdu i na ozvy už,no uvidím jak se to vyvrbí přinejhorším pojedu do nemocnice můj dr má totiž dovolenou tento týden
Koli- tak to nevím, mně se to stává občas a teda pak to stojí za to. A kdy más kontrolu?
Tak to určitě kdyžtak sjeď do nemocnice, ať máš klid
koliska píše:Flooa píše:ted jsem to psala máti aprej takovej pocit zná až u porodu tak mě fakt potěšila
Koli- tak to nevím, mně se to stává občas a teda pak to stojí za to. A kdy más kontrolu?ona totiž rodila 4×
Aha, hmmm, tak to tě chápu. A tak nechceš si raději zavolat do porodnice a zeptat se na to???
Flooa píše:koliska píše:Aha, hmmm, tak to tě chápu. A tak nechceš si raději zavolat do porodnice a zeptat se na to???Flooa píše:ted jsem to psala máti aprej takovej pocit zná až u porodu tak mě fakt potěšila
Koli- tak to nevím, mně se to stává občas a teda pak to stojí za to. A kdy más kontrolu?ona totiž rodila 4×
uvidím do odpoledne jak to bude a pak tam kdyžta zavolám,jdu ted dceru učit vařit špenát já budu jen sedět a dirigovat tak jsem zvědavá jestli se to bude dát jíst ![]()
mnam, spenat bych si dala ![]()
koli mne mamka vcera taky rikala, ze takhle ji bylo pred porodem a nerodila jsem ![]()
ale vis jak, pro vetsi klid… ![]()
Tak držím palečky, ať se špenátek povede a ať je ti líp
Já jdu ohřát obídek ![]()
Ahoj holky. Taky to tu teď docela zanedbávám
.
Flooa mýmu bylo 36.
Kolisko, netuším čím by to mohlo být, ale takový pocit jsem měla občas v začátku těhotenství a od porodu vždy v prvních dnech menstruace, hlavně když jsem dlouho stála. Teď zatím nic, ale jak je malá otočená zadečkem, tak nemá co sestupovat, tak jestli to u Tebe nesouvisí s tím, že už sestupuje hlavička do pánve. Jinak si nedělej starosti s tím, že se někdy cítíš jako prvorodička, některé věci jsou holt poprvé i ve 3. těhotenství. Moje mamka rodila 3×, ale 2 porody vyvolávané a 3. císařem, takže kdy jet do porodky by zase nevěděla.
Holky, tohle je krásné video http://www.youtube.com/verify_age?…
kolis - tak mě to taky dole tlačí, někdy tedy jen, když vstanu tak uplně tlak největší a pak když jdu…ale třeba pak za dvě hodky je klid, když si odpočinu, myslím ,že to je tím, že malá už něco váží, tak tlačí její váha…no nevím
já se na to samozřejmě u Dr. zapomněla zeptat. Mě tedy spíš tlačí na tu kost…
tak jsem si dala péct bábovku, tak se těším
manžel jí nejí, takže bude celá pro mě
![]()
u nás u prahy je pěkně, dokonce sluníčko, ale psala mi mamka ze severu a tam pořád leje a oni zrovna dnes jedou na týden do kempu, tak jsem je utěšovala, že se to snad zlepší a přijdou ty tropy ![]()
Ahojky těhulínky,ráno jsem vás trochu četla a než se vrátim z nákupu tak můžu zase
ani už nevím na co reagovat
KOlis já ten krutej tlak dole mám občas taky,ale měla jsem to i u prcka co si matně pamatuju,ale jestli to znamená blížící se porod to netuším ![]()
Holky s tím sexem a spermatem bych to neviděla tak horký,ono prý jedna dávka toho sperma neobsahuje tolik toho hormonu,aby to rozjelo porod-prý by sme museli sexovat tak 100× za sebou,aby to k něčemu bylo
takže my od začátku děláme binec dovnitř ![]()
jinak s těmi partnery,my jsme druhej extrem a zaručeně tu mám partnera nejmladšího
![]()
svatbu taky ještě nemáme za sebou a zatím jí ani nějak neplánujeme-nejdřív až druhátko bude odrostlejší,sice mě občas štve,že v týhle rodině budu jediná s jiným příjmením,ale jsou i horší věci
jinak nám se tu udělalo šílený dusno,fuj
i svítí sem tam sluníčko,tak aspon že neprší.musím nás zabalit na chaloupku,už se moc těším
no takže špenát nakonec vařím já..moje pubertální dcera jakci odmítla spolupracovat
takže bude umývat nádobí ![]()
koliska píše:
no takže špenát nakonec vařím já..moje pubertální dcera jakci odmítla spolupracovattakže bude umývat nádobí
tak to bych, byt pubertalni dcera, radsi varila ten spenat, nez myla nadobi. nemela jsem k nicemu vetsi odpor, nez k myti nadobi ![]()
tak jsem vás konečně dočetla
…dneska jsem tááák krásně spala,asi bylo unavený i mimi,tak mě nechalo vyspat
…
k tomu sexu…my ho teda máme celkem pravidelně a žádný sperma neřešíme,jelikož stejně hned po musím běžet čůrat,tak to jde hned vše ven
…ani mimi nám u sexu nijak neprotestuje…vlastně se u sexu ani nehne,asi aby mu nic neuteklo
…
a tlaky na spodek mám občas hrozný,třeba když jdu na procházku,tak mě mimi kopne do močáku,že mám co dělat,to udržet…
koliska píše:
no takže špenát nakonec vařím já..moje pubertální dcera jakci odmítla spolupracovattakže bude umývat nádobí
Aspoň máš jistotu,že to bude k jídlu
ty děti no,nás máma taky musela ke sporáku kopat,ale pak udělala to,že soboty jsme prostě museli ařit my s bráchou a přes to nejel vlak-asi dakrát sme stávkovali,ale pak sme začali vařit-a teď jsem za to ráda,že to umím.jsem zědavá,jestli naučím vařit ty moje chlapáky