TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
4.7.11 09:06

Jani to jsou ti chlapy naslibují hory doly a nezkušená holka jim na to skočí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
4.7.11 09:07

Jo, holky je vidět, že už se nám to blíží a začínáme mít čím dál více problémů :zed:

Jani, no, to asi malou muselo hodně zaujmout, když už se tlačila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 09:09

koli to jo :lol: ja se ji ani nedivim, mne by se to taky libilo, co ji vsechno nasliboval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
4.7.11 09:09

Jani fakt nic důležitého :-) probírali jsme kolik komu je, je nás tu hodně ročník 84 a pak je tu také hodně lidí co slaví v říjnu :-D
teda takový poslíčky si měla, no to bych taky myslela, že rodím, já zatím neměla žádný, ani jeden…
no to jo, když ji slibuje takový pěkný věci, bodejť by nechtěla ven :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 09:11

Ale vsaď se, Jani, že kdyby jí to vyprávěl, když bys přenášela, tak by to s ní ani nehlo :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 09:13

floo :lol: nevim no, treba to jeste nakonec vyzkousime, jestli je tato metoda opravdu spolehliva :lol:

ale jinak vam reknu holky, byla jsem celkem vyplasena… mimochodem pritel dokazal sbalit tasku do porodky podle instrukci behem neuveritelne kratky chvilky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 09:16
janiii;-) píše:
floo :lol: nevim no, treba to jeste nakonec vyzkousime, jestli je tato metoda opravdu spolehliva :lol:ale jinak vam reknu holky, byla jsem celkem vyplasena… mimochodem pritel dokazal sbalit tasku do porodky podle instrukci behem neuveritelne kratky chvilky :lol:

Počkej a vy jste jeli do porodky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
4.7.11 09:18

Jani, já myslela, že už ji máš připravenou ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 09:21

Jituš- třeba já mám věci připravený na kupičkách, ale v tašce to nemám. V pátek jedeme na chalupu na týden, takže to zabalím a povezu sebou, kdyby náhodou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 09:24

floo my jsme malem odjeli do porodky, nakonec jsme zustali doma, protoze co jsme se stopkama na telefonu merili, tak jsem si rikala, ze je to furt takovy rozlitany, tak nikam nepojedem a ze kdyztak pojedem treba v noci nebo rano, kdyby se to zhorsilo.

jitu no ja ji mela a nemela pripravenou, cast veci jsem mela na tasce jak jsem to sundavala po prani ze snury…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
4.7.11 09:26

Floa, já už mám většinu v tašce a mám ji zapnutou, aby se mi na to neprášilo…Nikdy nevíš a hlavně nevím, jak bych ji stihla pak třeba zabalit :mrgreen:
No, na chatu si ji teda vezmi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.7.11 09:31

Jani..tak ymi tam chybí ještě nějaké maličkosti ale to hlavní tam je tak to je důležité :-) tak ty kdybys jela do porodky tak by to bylo v pohodě ty čekáš první ale já kdybych tam jela tak na mě koukají jak na zjevení že při třetím nepoznám porod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
4.7.11 09:34

Janiii- tak to jste teda měli zážitek, jsem zvědavá, kdy to čeká mě :nevim:
Jituuu- já to mám zase ve skříni, taky kvůli prachu, akorát tam ještě musíme doplnit kopii manželova OP a oddacího listu.
Jinak jsem teda volala na socku kvůli té neschopence a paní říkala, že peníze byly uvolněný 29., takže by měly během týdne přijít. A to jsou ještě ty dva svátky :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
4.7.11 09:37

Floa, proč kopii manželova OP???

No, já myslím, že dnes by ti měly dorazit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.7.11 09:39