TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
2.7.11 18:27
Jitule84 píše:
Ivet, tak ty budeš malďoučká maminka i teď. :lol: Ježiš, to si připadám jako stařešina, když v 27letech čekám první mimčo :zed:Beru, aha, tak to jsem nevěděla. Tak pro příště :potlesk: A kde je pradávají ???

Jitu, to já si to říkám, v říjnu mi bude 27 :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.7.11 18:33
Jitule84 píše:
Ivet, tak ty budeš malďoučká maminka i teď. :lol: Ježiš, to si připadám jako stařešina, když v 27letech čekám první mimčo :zed:Beru, aha, tak to jsem nevěděla. Tak pro příště :potlesk: A kde je pradávají ???

Ale to vis, ze nejsi stara :-) mas vek akorat :palec: jedine co nemam rada je, ze nektery zensky radsi karieru,dite chteji skoro ve 40 letech a divi se,, ze jim to nejde :cert: ted se mnou chodi do poradny o 20let starsi zenska, je nekde ve 4mesici a minule se nas vsechny snazila predbehnout, ze ji neni dobre a nemuze dychat, jen ji teda nikdo nepustil. neni to hezky ja vim, ale prej to zkousi pokazde :evil: jednou ji znama pustila pred sebe a byla ve vnitr pres 30minut. ano stane se to, nektery maji problemy zdravotni a driv to nejde,ale ona ho ma planovane :-( ja bych tohle nechtela zazit. kamaradka ma taky hodne starou maminku a spise tim trpela hlavne na rodicaku se ji smali :cry: joj ja sem ukecana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
2.7.11 18:39

moje kamarádka měla taky starší rodiče a taky tím dost trpěla…přece jen když jsme byli ny gymplu a ona už měla 50-leté rodiče,mojí mamce je teprve 43…taky mě měla brzy(21let) a to už mám staršího bratra(o tři roky) a myslím,že je to super…mamka je spíš moje kamarádka než mamka :palec: …vždycky jsem chtěla být mladá maminka(teď je mi 22)…ale co nechápu jsou ty matky,co mají naplánovaný dítě nejdřív ve 35 letech a pak se diví,kolik s tím mají problémů :cert: ,přitom si zato můžou samy…nejlepší je mít 1. mimi do 30 let i podle doktorů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.7.11 18:41
peggyska píše:
moje kamarádka měla taky starší rodiče a taky tím dost trpěla…přece jen když jsme byli ny gymplu a ona už měla 50-leté rodiče,mojí mamce je teprve 43…taky mě měla brzy(21let) a to už mám staršího bratra(o tři roky) a myslím,že je to super…mamka je spíš moje kamarádka než mamka :palec: …vždycky jsem chtěla být mladá maminka(teď je mi 22)…ale co nechápu jsou ty matky,co mají naplánovaný dítě nejdřív ve 35 letech a pak se diví,kolik s tím mají problémů :cert: ,přitom si zato můžou samy…nejlepší je mít 1. mimi do 30 let i podle doktorů

Moje slova :palec: my byli v prvaku a jeji mamce bylo 59let. ja jsem raada, ze budu… tedy jsem mlada maminka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
2.7.11 18:48

já si myslím,že i pro to dítě je to mnohem lepší,když má hezkou a mladou maminku a ne když si jí pletou s babičkou…to mojí mamku si i dneska pletou s mojí sestrou :palec: …je malinká a hubeňounká(50 kg)…a sportuje a pečuje o sebe…vypadá líp než já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
2.7.11 19:45

Floa, jééé, mě taky v říjnu :lol: …Kolikátého???

No, jasný, já si myslím, že ideální věk na první dítě je tak do 28let…Pak už je to na ostatních, zda ještě nějaké děti mít budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.7.11 19:51

Jako kdyz vidim jak to moje mlade telo zvlada ted tak si nedokazu predstavit,ze by me melo bejt 40let :mrgreen: :mrgreen: sice si rikam,ze bych do tech 535 let chtela jeste jedno, ale vubec nevim jak na tom budu, takze tezko rict :mrgreen: ale muj vnitrni hlas rika,ze to necham na svych detech a budu si uzivat babickovani :mrgreen: a treba me chytne zas nejaka miza a budu rada, ze se menusim ohlizet na deti a muzu vyrazit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
2.7.11 20:04

Jitu - mě bude v srpnu taky 27, já myslím, že je to tak akorát ;-) jinak ty plínky happy bella mají v globusu
Já třeba i chtěla mít dítko dříve, ale chtěla jsme dřív dokončit VŠ a pak jaksi nebylo s kým, samé krátké známosti…no až pak manžel se našel, ten chtěl mimčo hned, ale ten čas s ním tak rychle letěl, že nakonec ho budeme mít ted (i když dlouhá doba neuběhla, v srpnu budeme 3.výročí, manželé jsme rok)…ale jinak taky jsem nechtěla, abych měla dítě třeba a v 35, bych si připadala fakt moc stará…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
2.7.11 20:11

Ivet, babička tedy budeš opravdu mladá :lol: To se v dnešní době moc nevidí …

Hani, to máme hodně podobné. Já také chtěla neprve dodělat vysokou a pak chvíli dělat, protože jít hned po škole na mateřskou, tak myslím, že pak neseženu práci. I tak jsem měla docela problémy :zed:
S mužem jsme 4 roky a 2 roky jako manželé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
2.7.11 20:16

Jitu - to jo to máme hodně podobný :-), já jsem taky ráda, že teď mám aspoň ty 3 roky praxe z práce, tak pak snad návrat bude i lepší než bez praxe ;-)
chystáte se některá brát homeopatika na přípravu k porodu???
Jo a představte si, že manžel se mnou jde příští sobotu na takový seminář „předporodní příprava otců“, je to asi 2 a půl hoďky a porodní asistentka tam chlapy seznamuje s porodem a s tím jak nám mají pomoc při porodu a po porodu, tak jsem zvědavá jaký to bude, prý to je vždy hrozná sranda, protože ti chlapy fakt vůbec neví, která bije :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.7.11 20:23
Jitule84 píše:
Ivet, babička tedy budeš opravdu mladá :lol: To se v dnešní době moc nevidí …
Az povezu dceri kocarek tak si budou mylset,ze je to moje :mrgreen: :mrgreen: ale ja si to planuji a pritom moje dite urcite nezacne tak brzy jako ja :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.7.11 21:40

Holky prectete si diskuzi snad vam odkaz pujde. nestiham cumet 8-o 8-o http://www.mimibazar.cz/hodnoceni.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
2.7.11 22:09

Ivet…co je to za psychopatku??to je jako mazec 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
2.7.11 22:52
Hannah84 píše:
Jitu - to jo to máme hodně podobný :-), já jsem taky ráda, že teď mám aspoň ty 3 roky praxe z práce, tak pak snad návrat bude i lepší než bez praxe ;-)
chystáte se některá brát homeopatika na přípravu k porodu???
Jo a představte si, že manžel se mnou jde příští sobotu na takový seminář „předporodní příprava otců“, je to asi 2 a půl hoďky a porodní asistentka tam chlapy seznamuje s porodem a s tím jak nám mají pomoc při porodu a po porodu, tak jsem zvědavá jaký to bude, prý to je vždy hrozná sranda, protože ti chlapy fakt vůbec neví, která bije :-D

u nás pořádá kurzy přímo pa z porodky a tam je taky školení tatínků a nebylo to tak hrozný :mrgreen: …docela sranda koukat na ty vykulený taťky,když pouštěla porod :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
2.7.11 23:01

teda holky…to jste se všechny vdávaly po dvouch letech??my jsme spolu už víc jak 4 roky a ten můj o svatbě ani neuvažuje… :cry: prý časem…i když jsme se o svatbě už bavili,ale jen tak neurčitě…já teda nikdy moc po svatbě netoužila,ale teď kvůli miminku bych do toho i šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí