Poradna duly
Jana Čurdová
Jitule84 píše:
Ivet, tak ty budeš malďoučká maminka i teď.Ježiš, to si připadám jako stařešina, když v 27letech čekám první mimčo
Beru, aha, tak to jsem nevěděla. Tak pro příště
A kde je pradávají ???
Jitu, to já si to říkám, v říjnu mi bude 27 ![]()
Jitule84 píše:
Ivet, tak ty budeš malďoučká maminka i teď.Ježiš, to si připadám jako stařešina, když v 27letech čekám první mimčo
Beru, aha, tak to jsem nevěděla. Tak pro příště
A kde je pradávají ???
Ale to vis, ze nejsi stara
mas vek akorat
jedine co nemam rada je, ze nektery zensky radsi karieru,dite chteji skoro ve 40 letech a divi se,, ze jim to nejde
ted se mnou chodi do poradny o 20let starsi zenska, je nekde ve 4mesici a minule se nas vsechny snazila predbehnout, ze ji neni dobre a nemuze dychat, jen ji teda nikdo nepustil. neni to hezky ja vim, ale prej to zkousi pokazde
jednou ji znama pustila pred sebe a byla ve vnitr pres 30minut. ano stane se to, nektery maji problemy zdravotni a driv to nejde,ale ona ho ma planovane
ja bych tohle nechtela zazit. kamaradka ma taky hodne starou maminku a spise tim trpela hlavne na rodicaku se ji smali
joj ja sem ukecana ![]()
moje kamarádka měla taky starší rodiče a taky tím dost trpěla…přece jen když jsme byli ny gymplu a ona už měla 50-leté rodiče,mojí mamce je teprve 43…taky mě měla brzy(21let) a to už mám staršího bratra(o tři roky) a myslím,že je to super…mamka je spíš moje kamarádka než mamka
…vždycky jsem chtěla být mladá maminka(teď je mi 22)…ale co nechápu jsou ty matky,co mají naplánovaný dítě nejdřív ve 35 letech a pak se diví,kolik s tím mají problémů
,přitom si zato můžou samy…nejlepší je mít 1. mimi do 30 let i podle doktorů
peggyska píše:
moje kamarádka měla taky starší rodiče a taky tím dost trpěla…přece jen když jsme byli ny gymplu a ona už měla 50-leté rodiče,mojí mamce je teprve 43…taky mě měla brzy(21let) a to už mám staršího bratra(o tři roky) a myslím,že je to super…mamka je spíš moje kamarádka než mamka…vždycky jsem chtěla být mladá maminka(teď je mi 22)…ale co nechápu jsou ty matky,co mají naplánovaný dítě nejdřív ve 35 letech a pak se diví,kolik s tím mají problémů
,přitom si zato můžou samy…nejlepší je mít 1. mimi do 30 let i podle doktorů
Moje slova
my byli v prvaku a jeji mamce bylo 59let. ja jsem raada, ze budu… tedy jsem mlada maminka ![]()
já si myslím,že i pro to dítě je to mnohem lepší,když má hezkou a mladou maminku a ne když si jí pletou s babičkou…to mojí mamku si i dneska pletou s mojí sestrou
…je malinká a hubeňounká(50 kg)…a sportuje a pečuje o sebe…vypadá líp než já ![]()
Floa, jééé, mě taky v říjnu
…Kolikátého???
No, jasný, já si myslím, že ideální věk na první dítě je tak do 28let…Pak už je to na ostatních, zda ještě nějaké děti mít budou
Jako kdyz vidim jak to moje mlade telo zvlada ted tak si nedokazu predstavit,ze by me melo bejt 40let
sice si rikam,ze bych do tech 535 let chtela jeste jedno, ale vubec nevim jak na tom budu, takze tezko rict
ale muj vnitrni hlas rika,ze to necham na svych detech a budu si uzivat babickovani
a treba me chytne zas nejaka miza a budu rada, ze se menusim ohlizet na deti a muzu vyrazit
![]()
Jitu - mě bude v srpnu taky 27, já myslím, že je to tak akorát
jinak ty plínky happy bella mají v globusu
Já třeba i chtěla mít dítko dříve, ale chtěla jsme dřív dokončit VŠ a pak jaksi nebylo s kým, samé krátké známosti…no až pak manžel se našel, ten chtěl mimčo hned, ale ten čas s ním tak rychle letěl, že nakonec ho budeme mít ted (i když dlouhá doba neuběhla, v srpnu budeme 3.výročí, manželé jsme rok)…ale jinak taky jsem nechtěla, abych měla dítě třeba a v 35, bych si připadala fakt moc stará…
Ivet, babička tedy budeš opravdu mladá
To se v dnešní době moc nevidí …
Hani, to máme hodně podobné. Já také chtěla neprve dodělat vysokou a pak chvíli dělat, protože jít hned po škole na mateřskou, tak myslím, že pak neseženu práci. I tak jsem měla docela problémy ![]()
S mužem jsme 4 roky a 2 roky jako manželé ![]()
Jitu - to jo to máme hodně podobný
, já jsem taky ráda, že teď mám aspoň ty 3 roky praxe z práce, tak pak snad návrat bude i lepší než bez praxe ![]()
chystáte se některá brát homeopatika na přípravu k porodu???
Jo a představte si, že manžel se mnou jde příští sobotu na takový seminář „předporodní příprava otců“, je to asi 2 a půl hoďky a porodní asistentka tam chlapy seznamuje s porodem a s tím jak nám mají pomoc při porodu a po porodu, tak jsem zvědavá jaký to bude, prý to je vždy hrozná sranda, protože ti chlapy fakt vůbec neví, která bije ![]()
Jitule84 píše:
Ivet, babička tedy budeš opravdu mladáTo se v dnešní době moc nevidí …
Az povezu dceri kocarek tak si budou mylset,ze je to moje![]()
ale ja si to planuji a pritom moje dite urcite nezacne tak brzy jako ja
Holky prectete si diskuzi snad vam odkaz pujde. nestiham cumet
http://www.mimibazar.cz/hodnoceni.php?…
Hannah84 píše:
Jitu - to jo to máme hodně podobný, já jsem taky ráda, že teď mám aspoň ty 3 roky praxe z práce, tak pak snad návrat bude i lepší než bez praxe
chystáte se některá brát homeopatika na přípravu k porodu???
Jo a představte si, že manžel se mnou jde příští sobotu na takový seminář „předporodní příprava otců“, je to asi 2 a půl hoďky a porodní asistentka tam chlapy seznamuje s porodem a s tím jak nám mají pomoc při porodu a po porodu, tak jsem zvědavá jaký to bude, prý to je vždy hrozná sranda, protože ti chlapy fakt vůbec neví, která bije
u nás pořádá kurzy přímo pa z porodky a tam je taky školení tatínků a nebylo to tak hrozný
…docela sranda koukat na ty vykulený taťky,když pouštěla porod ![]()
teda holky…to jste se všechny vdávaly po dvouch letech??my jsme spolu už víc jak 4 roky a ten můj o svatbě ani neuvažuje…
prý časem…i když jsme se o svatbě už bavili,ale jen tak neurčitě…já teda nikdy moc po svatbě netoužila,ale teď kvůli miminku bych do toho i šla