TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
2.7.11 14:00

Berus Danísek bude mít určitě radost z tý pokladny, vím, že se mu líbí už dlouho, viď.. :wink:

Jdu dodělat zpožděnej oběd, vymyslela jsem si ptáčky, ale po těch okurkách nemám sílu, tak bude hovězí na jinej způsob :)

Pá a hezký zbytek víkendu, zítra možná pojedeme na pouť - podle počasí teda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
2.7.11 14:01

teda holky děláte mi chutě, jahodový knedlíky, bublaninka, palačinky, to všechno bych si dala…asi si dojdu koupit mlíko a udělám palačinky, ty budou nejjednodušší :-)
já když jsem sama doma tak nejsem schopná si něco pořádnýho uvařit, teda spíš než neschopná tak líná :-D
beru - náš synovec je to samý, kuchyňka, pokladna to byly jeho nejoblíbenější hračky, takže v pohodě…
zviz - a po dlouhé době tě tu taky vidím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
2.7.11 14:03

Ivet, mě právě chytaj jen dole :cry:

Floa, to teda koukám, jsme se pěkně shodly :palec:

Beru, a koli stojí ty Bella Happy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.7.11 14:11
Jitule84 píše:
Ivet, mě právě chytaj jen dole :cry:

Floa, to teda koukám, jsme se pěkně shodly :palec:

Beru, a koli stojí ty Bella Happy???

Jitul to me nejvic taky jakoby v urovni lednin :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
2.7.11 14:13

Ahoj Jituuu, jééé zrovna jsem tuhle na ty plínky taky někde koukala a fakt si nevzpomenu kde, ale vím, že byl za pěknou cenu, ale za kolik :?: :?: :?: Já trpím těhu demencí, nic si nepamatuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
2.7.11 14:25

Ivet, no to mě asi taky tak…prostě na prdkou vpravo :palec:

Floa, to nevadí, já to chápu, snad některá tu cenu a místo ví :lol: Já poslední dobou také nějak na 100% nefunguju :pankac:

Holky, kamarádce se teď narodila Viktorka o měsíc dříve a má 2,5kg a 46cm…To jde ne ve 36týdnu??? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
2.7.11 14:30

Jitu- tak to je pěkná ve 36tt :palec: A jak si je tam dlouho nechají, nevíš? Mýmu šéfovi se narodila vnučka Eliška a pozor byla přenášená týden a měla 3,1kg a 49cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.berusenka66
2.7.11 14:37

Jitul v Globusu stáli myslím 149kč a je jich tam teda jen 42ks,vzala jsme teda dvě balení tak snad je využijeme-myslím že by i stačilo jedno,ale pro jistotu :palec:

tak mi si tu hezky hrajeme s pokladnou jak malé děti :lol: mno pak ještě musím vzít prcka do hračkářství aby něco vybral pro mimi,tak se moc těším-sem fakt na tohle prdlá,ale přijde mi to takový hezký gesto,navíc budou mít oba nějakou památku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
10623
2.7.11 14:40

Beru- to je od tebe moc hezký a navíc nebude mít pocit takové té odstrčenosti, co děti pociťují po narození sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.berusenka66
2.7.11 14:43
Flooa píše:
Beru- to je od tebe moc hezký a navíc nebude mít pocit takové té odstrčenosti, co děti pociťují po narození sourozence.

Floo já mám právě hrozný strach ze žárlení,tak si myslím,že tohle by mohlo aspon ze začátku malinko pomoc :nevim: on sice malej je teď z miminek unešenej,i mi pusinkuje bříško,ale zároveň má teď pubertu,tak to bude docela zajímavé :think: ale byla bych ráda,aby se měli rádi :srdce: já jsem z bráchou od sebe rok a půl a do teď nemáme dobrý vztah,tak bych to u svých dětí chtěla jinak

• Citovat
  • Upravit
10623
2.7.11 14:50
nepř.berusenka66 píše:
Flooa píše:
Floo já mám právě hrozný strach ze žárlení,tak si myslím,že tohle by mohlo aspon ze začátku malinko pomoc :nevim: on sice malej je teď z miminek unešenej,i mi pusinkuje bříško,ale zároveň má teď pubertu,tak to bude docela zajímavé :think: ale byla bych ráda,aby se měli rádi :srdce: já jsem z bráchou od sebe rok a půl a do teď nemáme dobrý vztah,tak bych to u svých dětí chtěla jinak

Já myslím, Beru, že když to vezmete za správný konec, že to ani nijak nepocítí. Možná občas, ale to asi každý. Ale já myslím, že to bude velký opečovávatel, už teď je vidět, že má mimíska rád :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
2.7.11 14:55

Floa, to nevím, ona už tam leží přes měsíc kvůli vysokým hodnotám jaterek . Ale malá chtěla ven sama…
Téda, to měla hodně málo :zed:

Beru, tak to je stejný jako pleny z DM. Ty jsem kupovala já a pak ještě Pampers na kupónky za 110Kč 43ks..
Jééé, vy to máte chytře vymyšlený s dárkama a mimčama. Naprosto tě chápu, musíte malého na mimčo připravit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
2.7.11 15:02

Viď, na to, že je mezi nima rozdíl cca 6 týdnů :nevim: Tak hlavně, aby to měly holky v pořádku a šly brzy domů :kytka:
My jsme dostali 2 velký balíky Pampersek a 2 o něco menší Huggies od našich, takže na kuponky budeme kupovat, až jak dojdou tyhle a jestli se do nich prcek ještě vejde, protože ty kuponky jsou jen na ty malý velikosti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
2.7.11 15:43

Holky,mě mamka přenášela 2 týdny a měla jsem 50 cm a 3300g…tak nevím,ale kamarádka má dva měsíce klučíka a ten šel ven 38+0 a měl 3500g … :nevim: to je asi miminko od miminka…ona je ta kamarádka dost vysoká a její přítel taky…u nás doma jsou samí prcci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
2.7.11 15:52

Floa, my budeme mít drobka, takže malé pleny budeme mít dlouho :lol:

Peggy, souhlas, každý to má jinak. Nedá se to srovnávat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...