Poradna duly
Jana Čurdová
Jitule84 píše:
A kolik má mimčo??? Co to vlastně bude???
před dvěma týdny jsme měli odhad 1100 g,ale doktor říkal,že je vše ok…a co to bude netuším…máme stydlivku ![]()
holky tak vkládám foto naší postýlky, dala jsem tam již i nebesa a mantinel a kapsář, ale sundám to a schovám, ať se na to nepráší, akorát nevím zda dát nebesa zepředu nebo uprostřed ![]()
peggyska píše:Hannah84 píše:krásný…mě se to líbí víc z boku…
uprostřed ![]()
peggyska píše:Jitule84 píše:před dvěma týdny jsme měli odhad 1100 g,ale doktor říkal,že je vše ok…a co to bude netuším…máme stydlivku
A kolik má mimčo??? Co to vlastně bude???
Tak to jsi na to jako my. Já nabrala 6kilo a malá před 2 týdny měla 1210g…Jóóó, podle mě by měla mít víc
Kolik vážíš, jestli se můžu zeptat???
Hannah84 píše:
Jituš tak bych spíš řekla že ve fakultní ale je to jen odhad ![]()
Hani krásný povlečení,já se možná o víkendu taky dostanu na povlečení postýlky a já budu dávat nebesa tentokrát do toho středu ať máme změnu-u prcka jsem je měla u hlavy
ale já už to asi nechám povlečený,přeci jen co kdyby náhodou
jen dám přes to igelit takovej ten co se používá při malování
Jitu…podle fotky jsi hubeňounká…mám 83 kg…takže já bych klidně mohla ještě 20 kg zhubnout než něco nabírat ![]()
pegys - no uvidíme co řekne ještě manžel ![]()
jitu - díky
no mám dnes dost, jsem žehlila povlečení a osušky, tak mi to dalo docela zabrat, večer přijdou sousedi, tak to musím dát ještě trochu do kupy byt. tak pá a ne že napíšete za večer hodně stránek
![]()
beru - vidíš to mě nenapadlo, nějaký igelity taky máme ještě z malování, to bych taky mohla tak udělat ![]()
pegys - tak to máme ted stejnou váhu
já ale přibrala celkem 12 kg, zatím, ted měsíc mi váha stojí…
Peggy, no, já jsem poloviční
Ale váhu mimča a termín máme stejný ![]()
Holky, já nebesa nechci, drží se na nich zbytečně prach ![]()
Hannah84 píše:
pegys - tak to máme ted stejnou váhujá ale přibrala celkem 12 kg, zatím, ted měsíc mi váha stojí…
já přibrala 2 kg v 6. měsíci…v 7. měsíci nic a teď 1 kg za dva týdny,ale tenhle týden nějak nemám hlad,tak už mám zase půl kila dole ![]()