Poradna duly
Jana Čurdová
Koukám Beru, že máš taky velký nároky
Já chci prostě jenom rodit v Hradci a nééé vyvolávačkou a nééé moc brzy ![]()
koliska píše:Flooa píše:nestraš..nejpozději 12 musíme porodit abysme to stihli
Hmmm, Koli, to je zrovna takový zapeklitý datum. To musíš mimískovi domluvit. Třeba tam budete ale ještě 2v1to jí spíše budu domlouvat at už jde ven
ovšem jestli si někdo nevezme na prázdniny alespon jedno dítko tak místo na porodním skončím na psychiatrii
koukám že to máme podobně,mě tu jen ničí nery jeden raubíř
jako za poslední týden dostal na prdel,jako za celý jeho život ještě ne
já nejsem zastáncem fyz.trestů,ale tohle už se nedá,fakt pokouší vyloženě co vydržím
takže se mi možná taky spustí porod sám co nevidět
Flooa píše:člověk má být prý trochu náročný
Koukám Beru, že máš taky velký nároky![]()
Já chci prostě jenom rodit v Hradci a nééé vyvolávačkou a nééé moc brzy
Ahoj holky. Jdu Vás zase alespoň pozdravit a ozvat se, že se u nás nic neděje, jen teď najednou chodím nějak brzo spát a přes den se sem moc nedostanu. Jen jsem si všimla, že jste řešily prstýnky. Já je pro jistotu sundala hned na začátku těhotenství, i když neotýkám.
Flooa neboj, já u Fíli mlezivo neměla vůbec a pak jsem kojila v pohodě a teď trochu něco teče, jen když to přinutím mačkáním ![]()
berusenka66 píše:Flooa píše:člověk má být prý trochu náročný
![]()
jo a u porodu chci samozřejmě manžela a taky moooc hodný doktory a asistenty. Potom aby to nebolelo…
![]()
mno nic,jdu dělat segedín,aby měl přítel co baštit až dorazí
tak né že tu zase nakecáte 150 stran ![]()
já prstýnky jinak sundala asi kolem 25tt-bála jsem se,že budu otékat a už je nesundám vůbec-zatím otoky furt nemám,ale prstýnky vyndám až po porodu ![]()
berusenka66 píše:koliska píše:koukám že to máme podobně,mě tu jen ničí nery jeden raubířFlooa píše:nestraš..nejpozději 12 musíme porodit abysme to stihli
Hmmm, Koli, to je zrovna takový zapeklitý datum. To musíš mimískovi domluvit. Třeba tam budete ale ještě 2v1to jí spíše budu domlouvat at už jde ven
ovšem jestli si někdo nevezme na prázdniny alespon jedno dítko tak místo na porodním skončím na psychiatrii
![]()
jako za poslední týden dostal na prdel,jako za celý jeho život ještě ne
já nejsem zastáncem fyz.trestů,ale tohle už se nedá,fakt pokouší vyloženě co vydržím
takže se mi možná taky spustí porod sám co nevidět
no tak to je u nás to samý jenže moje 10ti letá dcera zkouší co vydržím já myslela že už bude mít rozum ale ten se momentálně odstěhoval a místo něj je tady puberta
![]()
holky nejlepší je, jak si tu plánujeme ty naše porody a ono to pak bude všechno určitě uplně jinak
já nechci císaře, protože strašně špatně snáším narkozu a zase z normálního porodu mám trošku hrůzu, jaký to bude a taky nechci vyvolávání, protože po tom oxytocinu jsou prý kontrakce bolestivější a nemusí to zabrat, no prostě na všem je něco, chtělo by to rychlý normální porod a pokud možno za ty 3 týdny už bych to brala
no prostě magor ![]()
Flooa píše:berusenka66 píše:jo a u porodu chci samozřejmě manžela a taky moooc hodný doktory a asistenty. Potom aby to nebolelo…Flooa píše:člověk má být prý trochu náročný
![]()
![]()
tak to by chtěla asi každá co je tady ![]()
Ahoj Berušenko, ještě budu opožděně reagovat na ty tvé šaty na svatbu, ty jsou tak nádherný, doufám, že sis je objednala. Kdepak jsi je našla? Někde na netu? Mě se hrozně líbí dlouhé šaty na léto, ale nikde nemůžu na tak krásné natrefit.
Flooa píše:berusenka66 píše:jo a u porodu chci samozřejmě manžela a taky moooc hodný doktory a asistenty. Potom aby to nebolelo…Flooa píše:člověk má být prý trochu náročný
![]()
![]()
pak kdo je náročnej
ale je fakt,jen si ten porod hezky představuj a věř tomu že to bude ok,a ono to ok bude uvidíš-ha tu radím a určo budu mít druhý porod drasťárnu ![]()
berusenka66 píše:
mno nic,jdu dělat segedín,aby měl přítel co baštit až dorazítak né že tu zase nakecáte 150 stran
já prstýnky jinak sundala asi kolem 25tt-bála jsem se,že budu otékat a už je nesundám vůbec-zatím otoky furt nemám,ale prstýnky vyndám až po porodu
Ty jsi mi teď udělala hroznou chuť na segoš
My budeme večer grilovat klobásky a hermelínka, mňam ![]()
Hannah84 píše:
holky nejlepší je, jak si tu plánujeme ty naše porody a ono to pak bude všechno určitě uplně jinakjá nechci císaře, protože strašně špatně snáším narkozu a zase z normálního porodu mám trošku hrůzu, jaký to bude a taky nechci vyvolávání, protože po tom oxytocinu jsou prý kontrakce bolestivější a nemusí to zabrat, no prostě na všem je něco, chtělo by to rychlý normální porod a pokud možno za ty 3 týdny už bych to brala
![]()
no prostě magor
hani však nemusíš být uspaná ale dají ti silnej epidurál a nic neucítíš jo a ten oxitocin je pěknej hnus ![]()
Krmar- si tuhle psala, že sis vzala moje číslo, že nakonec budeme rodit spolu v Pardubkách ![]()
Beru- já jsem taky nááročná a budu si to hezky představovat, ale jsem zvědavá na realitu
A šatičky ty jsou fakt nádherný, budou ti ohromně slušet
Už dorazily?