TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
1.7.11 13:35
aleca píše:
já nemám novýho nic, všechno bude mít po starším, nesnáším nakupování. ale jak znám babičky, tak ty určitě něco nakoupí.

taky nemám nic novýho a doufám že ani nedostanu od babiček ty už jsem zaukolovala at mi raději koupí plínky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.7.11 13:36

já moc dobře nechápu ty maminky,co sem dávají ty fotoalba a tam mají věcí jak pro rotu a ne pro jedno mimi :think: …ale tak každýho je to věc,ale mě to fakt přijde zbytečný…mě všechny kamarádky,co už mají mimi říkaly,že stejně pak měly oblíbený věci aty točily dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 13:37
peggyska píše:
já moc dobře nechápu ty maminky,co sem dávají ty fotoalba a tam mají věcí jak pro rotu a ne pro jedno mimi :think: …ale tak každýho je to věc,ale mě to fakt přijde zbytečný…mě všechny kamarádky,co už mají mimi říkaly,že stejně pak měly oblíbený věci aty točily dokola

To asi jo, ale tím si musí projít každá maminka a u druhýho už bude tak nějak vědět :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.7.11 13:38

my čekáme první,ale u druhýho to mám v plánu všechno zase hezky použít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.7.11 13:39

peggy to určitě, ale určitě každa měla nakupovací horečku a občas nakoupila i tu nákou zbytečnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 13:40
Kačkka píše:
peggy to určitě, ale určitě každa měla nakupovací horečku a občas nakoupila i tu nákou zbytečnost…
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.7.11 13:42

nejhorší je,že pokaždý když jdem nakoupit do tesca,tak tam mají tak úžasný věci a já mám pokaždý nutkání něco koupit,ale přítel mě krotí :palec: …prej co když se nám narodí maxi dítě,tak na co kupovat,tak malý věci… :pankac: a že už toho máme hromady…což mě teda fakt nepřijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 13:45
peggyska píše:
já moc dobře nechápu ty maminky,co sem dávají ty fotoalba a tam mají věcí jak pro rotu a ne pro jedno mimi :think: …ale tak každýho je to věc,ale mě to fakt přijde zbytečný…mě všechny kamarádky,co už mají mimi říkaly,že stejně pak měly oblíbený věci aty točily dokola

já to všechno dostala od jedný kámošky a nic jsem nekupovala a alespon nebudu muset tak často prát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 13:46
peggyska píše:
my čekáme první,ale u druhýho to mám v plánu všechno zase hezky použít :mrgreen:

to já měla taky v plánu ale jaksi jsme předtím měli kluka a tudíž všechno modré a ted budeme mít holku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 13:46
peggyska píše:
nejhorší je,že pokaždý když jdem nakoupit do tesca,tak tam mají tak úžasný věci a já mám pokaždý nutkání něco koupit,ale přítel mě krotí :palec: …prej co když se nám narodí maxi dítě,tak na co kupovat,tak malý věci… :pankac: a že už toho máme hromady…což mě teda fakt nepřijde :lol:

Tohle přesně znám a ještě když mají slevy, to se pak těžko odolává :-P
Holky, mě asi navštívily poslíčči, mám občas takový menstruační boleti :nevim: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.7.11 13:47
koliska píše:
peggyska píše:
my čekáme první,ale u druhýho to mám v plánu všechno zase hezky použít :mrgreen:
to já měla taky v plánu ale jaksi jsme předtím měli kluka a tudíž všechno modré a ted budeme mít holku

když naše mimi je tajnůstkář a my nevíme,co bude,takže vše máme neutrální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 13:49
peggyska píše:
koliska píše:
peggyska píše:
to já měla taky v plánu ale jaksi jsme předtím měli kluka a tudíž všechno modré a ted budeme mít holku
když naše mimi je tajnůstkář a my nevíme,co bude,takže vše máme neutrální :palec:

tak to máte dobrý to se ušetří dvojnásob…já jsem si schovala ty základní věci jako vaničku přebalovák peřiny postýlku..prostě ty drahý věci a to oblečení je už pak zanedbatelná položka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 13:51
Flooa píše:
peggyska píše:
nejhorší je,že pokaždý když jdem nakoupit do tesca,tak tam mají tak úžasný věci a já mám pokaždý nutkání něco koupit,ale přítel mě krotí :palec: …prej co když se nám narodí maxi dítě,tak na co kupovat,tak malý věci… :pankac: a že už toho máme hromady…což mě teda fakt nepřijde :lol:
Tohle přesně znám a ještě když mají slevy, to se pak těžko odolává :-P
Holky, mě asi navštívily poslíčči, mám občas takový menstruační boleti :nevim: 8-o

chápu tě já je mám zase taky ale už né tak šílený jak ve středu :-) asi je to i tím že dlouho sedím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.7.11 13:52

nic holky…musím jít uklízet,tak se mějte krásně a pohlaďte pupíčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 13:53

Koli- ale zatím se to dá, snad se to nerozjede víc, taky právě sedím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí