Poradna duly
Jana Čurdová
krmar píše:
Ahoj Berušenko, ještě budu opožděně reagovat na ty tvé šaty na svatbu, ty jsou tak nádherný, doufám, že sis je objednala. Kdepak jsi je našla? Někde na netu? Mě se hrozně líbí dlouhé šaty na léto, ale nikde nemůžu na tak krásné natrefit.
jéé děkuju
objednávala jsem si je přes rodinou známou,v pondělí s ní budu mluvit tak zjistím víc-vím jen že jsou z Ameriky
objednala jsem s je určitě,bych byla hloupá kdyby nee.mají jich tam hezkých víc,vám sem pak můžu hodit obrázky a pak asi e středu hodím info,od kud objednat jo? ![]()
Hani jasný že je to občas potřeba-já většinou i jeho oletech plácala jen přes ruce,nebo posílala na hambu,ale tento týden to fakt nešlo-dostává na prdel třeba i dvakrát denně
přitom on byl od narození tak zlatý dítě až do ted,snad se dá zase do kupy-nebo jsem víc na nervy já???těžko říct ![]()
koliska píše:Hannah84 píše:hani však nemusíš být uspaná ale dají ti silnej epidurál a nic neucítíš jo a ten oxitocin je pěknej hnus
holky nejlepší je, jak si tu plánujeme ty naše porody a ono to pak bude všechno určitě uplně jinakjá nechci císaře, protože strašně špatně snáším narkozu a zase z normálního porodu mám trošku hrůzu, jaký to bude a taky nechci vyvolávání, protože po tom oxytocinu jsou prý kontrakce bolestivější a nemusí to zabrat, no prostě na všem je něco, chtělo by to rychlý normální porod a pokud možno za ty 3 týdny už bych to brala
![]()
no prostě magor
To já jsem posera, já se bojím i toho epidurálu. Takže pokud císaře, tak jen v celkový narkoze.
Holky já bych pro začátek byla vděčná, kdyby se malá otočila, abych mohla rodit normálně a s menším rizikem, než je u porodu KP. Včera v práci holky taky najely na téma porody, ale samozřejmě samé chuťovky,… no Vám detaily raději ani psát nebudu. Já prostě doufám (a v skrytu duše i věřím), že porod bude přinejmenším takový jako ten první a budu spokojená. I nějaká ta bolest se dá vydržet, ale nemusí se to přehánět že?
Flooa píše:
Krmar- si tuhle psala, že sis vzala moje číslo, že nakonec budeme rodit spolu v Pardubkách
Beru- já jsem taky nááročná a budu si to hezky představovat, ale jsem zvědavá na realituA šatičky ty jsou fakt nádherný, budou ti ohromně slušet
![]()
Už dorazily?
já si na griloání počkám na pondělí na chaloupce
dorazí tak do týdne a půl-teda doufám,potřebuju případný čas na úpravu,kdyby byli moc velké-objednali mi o dvě čísla větší než nosím
![]()
neboj se porodu nic,říkej si že každej porod jednou skončí i ten nejhorší
![]()
berusenka66 píše:Flooa píše:já si na griloání počkám na pondělí na chaloupce
Krmar- si tuhle psala, že sis vzala moje číslo, že nakonec budeme rodit spolu v Pardubkách
Beru- já jsem taky nááročná a budu si to hezky představovat, ale jsem zvědavá na realituA šatičky ty jsou fakt nádherný, budou ti ohromně slušet
![]()
Už dorazily?
![]()
dorazí tak do týdne a půl-teda doufám,potřebuju případný čas na úpravu,kdyby byli moc velké-objednali mi o dvě čísla větší než nosím
![]()
neboj se porodu nic,říkej si že každej porod jednou skončí i ten nejhorší![]()
Beru, já si taky objednala šaty o číslo větší a oni byly nakonec asi o tři čísla větší a jsou mi velký doteď ![]()
Beru tak to jo, no jsou fakt úžasný.
U nás bylo taky nejhůř kolem toho třetího roku, asi je to tím, že už potřebujou mezi děti, tak až půjde do školky bude zase líp uvidíš. Jen vydržet přes ty prázdniny ![]()
krmar píše:
Holky já bych pro začátek byla vděčná, kdyby se malá otočila, abych mohla rodit normálně a s menším rizikem, než je u porodu KP. Včera v práci holky taky najely na téma porody, ale samozřejmě samé chuťovky,… no Vám detaily raději ani psát nebudu. Já prostě doufám (a v skrytu duše i věřím), že porod bude přinejmenším takový jako ten první a budu spokojená. I nějaká ta bolest se dá vydržet, ale nemusí se to přehánět že?
neboj,bude to určo dobrý
já si furt říkám že ho chci aspon jako ten první
malá ti furt v bříšku hačá jo???asi už dává jasný názor na tento svět ještě v břiše
u nás se bohužel u KP dělá automaticky CŘ
kolis - no teď ještě abych třeba ten epidural vubec mohla mít, četla jsem že při nízkém tlaku ho nesmějí dát a já bohužel mám nízký i teď v těhu
no uvidíme jak to bude, nějak to mimino ven musí ![]()
holky teda grilování mňam, my grilovali v úterý špízy a steaky, to byla mňamka, teď už se asi grilování jen tak nedočkám, páč k našim už nepojedem a v bytě není kde…
Ted jsem snědla kilo třešní a mám pocit, že mi praskne břicho, kéž bych aspoň šla na záchod, mám teď furt zácpu a vubec nemužu ![]()
Flooa já se taky bojím epidurálu, ale kdo trpí na křížové bolesti, je to prý hrozná úleva.
Flooa píše:berusenka66 píše:Beru, já si taky objednala šaty o číslo větší a oni byly nakonec asi o tři čísla větší a jsou mi velký doteďFlooa píše:já si na griloání počkám na pondělí na chaloupce
![]()
Už dorazily?
![]()
![]()
neboj se porodu nic,říkej si že každej porod jednou skončí i ten nejhorší![]()
no já tu mám naštěstí u baráku tři šikovný švadleny tak by mi je jedna z nich dala nějak do kupy doufám ![]()
no já jsem tak ráda že nám prcka do školky vzali,ikdyž to bylo s takovýma komplikacema,že jsem přemýšlela i že se místa vzdáme
ale ted jsem za to ráda,že tam půjde,fakt to potřebuje jako sůl
holky j áse chystám o víkendu na houby s přítelem tak doufám,že něco najdeme,dala bych si nějaké mnam.hlavně potřebuju nějaké zamrazit,přeci jen taková bramboračka s houbama zimě je pohádka ![]()
Hani..tak císař není zase tak hroznej,moje první taky nechtěla viset hlavou dolů a nakonec šla ven císařem a mělo to positivum,nebyla pomačkaná ![]()
já vám teda řeknu že raději si nechám píchnout ten epidurál než trpět a to mám panickou hrůzu s jehel…už jsem informovala manžela že jak budu mimo tak ten epidurál mi vyřve on ![]()
no nic musím vás opustit muž se vrátil z práce a tak jedeme do obchodu ![]()
Beru já bych v tomto případě stejně asi císaře chtěla. No hačá potvůrka. Pravda, možná tak vyjadřuje svůj názor, tak to by jsme se pak měli na co těšit, jestli bude mít ve všem takhle jasno ![]()
Flooa no máme podobný termín a v Hradci budou malovat, tak by se to mohlo lehce stát. Bylo by to hezký… i když se Ti jinam než do HK nechce.
Holky, já jsem přes den docela hrdina, co se týče porodu, ale večer před spaním o tom přemýšlím a popadne mě děsný strach
No nic, já se loučím, protože tu musím trochu poklidit. Příjde na návštěvu tchýnička
a pak půjdem grilovat. Tak páček
![]()