Poradna duly
Jana Čurdová
Jitule84 píše:
Peggy, no, já jsem polovičníAle váhu mimča a termín máme stejný
Holky, já nebesa nechci, drží se na nich zbytečně prach
pegys - tak asi si měla dostatek všeho co si mimčo bere, hlavně aby prospívalo ![]()
jitu - no my taky ty nebesa máme jen tyto pro začátek a myslím, že pak je stejně sundáme, protože nám tam totiž asi budou docela překážet… ![]()
Holky vy se mate, ze skoro nepribirate
ja nahore 14kg a uz mam 78,5kg
jenomze ja furt jen neco jim
![]()
jo to jsem si od doktora vyslechla v prvních měsících…ne že budete moc přibírat!zásob máte dost…vám stačí zelenina…ale teď byl na poslední kontrole nadšenej a chtěl recept,jak to dělám
…já ale jím každé dvě hoďky,ale je fakt,že když jsem chodila do práce,tak jsem jedla 2× denně a ještě hodně nezdravý jídla a hlavně večer…teď jím samou zeleninu a ovoce a nejím přílohy a chodím na procházky…
a poslední jídlo do 7 večer a občas si dopřeju i nějakou sladkost… ![]()
Jitule84 píše:
Peggy, hoď fotoMy také kolotoč, ale od Fisher Price
jukni na můj profil,mám tam celou postýlku i něco málo z výbavičky
Hannah84 píše:
holky tak vkládám foto naší postýlky, dala jsem tam již i nebesa a mantinel a kapsář, ale sundám to a schovám, ať se na to nepráší, akorát nevím zda dát nebesa zepředu nebo uprostřed
moc krásná ![]()
Peggy, hezký
Máte to moc pěkně připravené ![]()
Já ukládala kolotoč asi před 2 dny sem do alba, tak můžeš mrknout, je zelený
Odklikla jsem ti přátelství, tak můžeš mrknout do alba i mě ![]()
děkuji …máš moc krásný fotečky…a jaký máš pěkný malinký bříško ![]()
Děkuji ![]()
Taky mám tady z holek nejmenší…Mám jen 87cm
Ale ono kdybych měla víc, asi bych přepadávala ![]()
mě stačí stoupat na váhu…ještě se měřit…já mám břicho jak balon
…
Nic holky,jdu si zacvičit,tak se mějte krásně ![]()
No, na fotce to vypadá, že žádný balon nemáš ![]()
Prosím tě, co přesně cvičíš??? Žádné problémy nemáš???
jitul a peggy sem zvědavec a ráda bych se koukla do fotoalba tak sem zažádala o přátelství ![]()
peggy tak na tom sme s váhou stejně za těhul sem k dnešku přibrala 3.5 kila.
tak zabaleno máme a zítra vyrážíme už se těším snad tam nikde nebudu muset hledat porodnici ![]()
No, vy jste se zase rozjely, nestiham docitat
.
Zuzlinko a Flooa - gratuluji ke kontrole ![]()
Kolisko, takhle te nechat o hladu hned po ranu, no toto! Jinak vsechno nej k vcerejsimu svatku!
Holky, ja mam kontrolu v utery, tak snad bude taky vsechno dobre. Ale urcite jo, mala se hybe dostatecne a poslednich par dni koukam, ze mi nejak povyrostlo brisko
.
Ja jsem v CR byla u KB a katastrofa teda. Nevim, jak to tam je s bankami ted, ale me desne vytacely ty poplatky za blbosti, ktere jsem ani nevyuzivala. Tady mam teda nejjednodussi ucet, ale neplatim nic za vedeni a uz vubec ne za vyber z jakehokoliv bankomatu (ani u jine banky). Na ucet mi chodila akorat vyplata a ted materska, jinak zadne extra pohyby tam neprovadim…