TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
1.7.11 17:28

Holky to bude o tom, ze taky kazde sedi neco jineho :-) kazdy clovek ma svuj humor, kazdy to chape jinak :-) takze treba nektere sedne tento personal a druhe ne. je to tezky, ja se taky rozhoduji mezi dvema porodnicema v jedne uz sem rodila a super ale je to 5let a personal se vymenil, tak premyslim o te druhe ale taky je to dle nazoru, jedna chvali druha ne :nevim: asi porodim nekde na poli jako moje babicka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
1.7.11 17:40

Holky, vy jste toho za to odpoledne tedy nakecaly  :mrgreen:

Já měla hned 3 návštěvy, takže jsem vás ani nestihla dočítat.
Nekoukaly jste včera na ten dokument Katka??? já na to koukala teď a to je fakt síla :cert: Těhotnáá feťačka, co fetovala i při těhu a porodila takový krásný miminko a místo aby šla na detox a starala se o ni, tak radši furt fetuje :cert: :cert: :cert: Chce se mi brečet :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.7.11 17:41
Jitule84 píše:
Holky, vy jste toho za to odpoledne tedy nakecaly :mrgreen:Já měla hned 3 návštěvy, takže jsem vás ani nestihla dočítat.
Nekoukaly jste včera na ten dokument Katka??? já na to koukala teď a to je fakt síla :cert: Těhotnáá feťačka, co fetovala i při těhu a porodila takový krásný miminko a místo aby šla na detox a starala se o ni, tak radši furt fetuje :cert: :cert: :cert: Chce se mi brečet :pocitac:

Jitu, dívala jsem se na to a s holkama jsme to rozebíraly na FB. Jako šel mi z toho mráz po zádech a slzičky jsem musela otírat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
1.7.11 17:48

Páji, to byla síla, co? My tady řešíme každý píchnutí a ona žila jako bezdomáč, fetovala, měla žloutenku C a ta malá byla zdravá :zed: :zed: :zed:
A nejvíc nechápu, jak se na ní mohla vykašlat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.7.11 17:52
paja2110 píše:
Jitule84 píše:
Holky, vy jste toho za to odpoledne tedy nakecaly :mrgreen:Já měla hned 3 návštěvy, takže jsem vás ani nestihla dočítat.
Nekoukaly jste včera na ten dokument Katka??? já na to koukala teď a to je fakt síla :cert: Těhotnáá feťačka, co fetovala i při těhu a porodila takový krásný miminko a místo aby šla na detox a starala se o ni, tak radši furt fetuje :cert: :cert: :cert: Chce se mi brečet :pocitac:
Jitu, dívala jsem se na to a s holkama jsme to rozebíraly na FB. Jako šel mi z toho mráz po zádech a slzičky jsem musela otírat…

Na jakem to bylo programu?? da se na to mrknout na netu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.7.11 17:52
Jitule84 píše:
Páji, to byla síla, co? My tady řešíme každý píchnutí a ona žila jako bezdomáč, fetovala, měla žloutenku C a ta malá byla zdravá :zed: :zed: :zed:
A nejvíc nechápu, jak se na ní mohla vykašlat :pocitac:

Jity, jako já mám nervy z jehel, ikdyž mi berou blbou krev. :nevim: Ona si to jehlou ládovala do břicha, když byla těhotná :zed: Jako to je hrozný. A ten její přítel toho taky moc nepobral… :pocitac: Přítel se na to nechtěl dívat, ale nakonec koukal a byl hodně vyřízenej…a bohužel tohle není jedinej případ, že jich je víc…Pak kde je ta spravedlnost, když někdo chce dítě a nejde to… a když otěhotní a nechce ho a dopadá to takhle :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.7.11 17:56

Ivet - bylo to na ČT 2 - ve 20:00 ale nevím, kde se na to dá mrknout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
1.7.11 18:05

Holky taky jsem na to koukala.Holčička byla krásná ale tuším že tam zaznělo,že už v bříšku byla závislá.To je ta spravedlnost.My na první dítě čekali 4 roky,na druhý dva aještě nás to stálo spoustu nervů,zklamání atd.O peníz nemluvím,o ty nám v tomto případě šlo na tom nejposlednějším místě.A nějaká feťačka si otěhotní a pak na to dítě kašle.Má plnou pusu keců jak se půjde léčit a skutek utek.I když na druhou stranu mi ji bylo líto a docela jsme ji přála aby se z toho dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.7.11 18:08
marki77 píše:
Holky taky jsem na to koukala.Holčička byla krásná ale tuším že tam zaznělo,že už v bříšku byla závislá.To je ta spravedlnost.My na první dítě čekali 4 roky,na druhý dva aještě nás to stálo spoustu nervů,zklamání atd.O peníz nemluvím,o ty nám v tomto případě šlo na tom nejposlednějším místě.A nějaká feťačka si otěhotní a pak na to dítě kašle.Má plnou pusu keců jak se půjde léčit a skutek utek.I když na druhou stranu mi ji bylo líto a docela jsme ji přála aby se z toho dostala.

přesně jak píšeš, my na malou taky čekaly přes rok, než se to zadařilo napodruhé a ona takhle… jj, byla závislá, už když ji měla v bříšku. Hlava mi to pořád nebere, že jsou lidi takový, jen plnou hubu keců a ho*no z toho :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
1.7.11 18:18

Ivet, já to stáhla z uložto :palec:

Holky, souhlas, spoustu holek musí na umělý a ona otěhotní jen tak a vůbec si toho neváží. Kdyby ji hned nechala adoptovat, tak to chápu, ale jak říkáte, hubu slibů a nikde nevydržela ani 2 týdny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
1.7.11 18:53

Holky já tu Ktku viděla už dřív a je mi z toho pořád na nic-i včera jsem na to znovu koukala :-( je mni líto malé,ale aspon má větší šanci,že si jí adoptovali rozumní lidé a dají jí tu lásku a domov,což nevěřím že by s Katkou kdy měla

Pegysko ty jsi z Jihu čech??já taky a Zvizatinka která nás tu zanedbává taky :mrgreen: Já prvního syna rodila v Budějovické porodnici a nemůžu na ní nic špatného říct-v podstatě nám malého zachránila,takže sem ted při druhém těhu ani nepřemýšlela,že budu rodit jinde :palec: ono je fakt,že víc lidi píšou stížnosti,než aby chválili-já co mám kamarádky,tak všechny byli s Budějovickou porodnicí spokojené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.7.11 18:55

No nic holky, jdu se pomalu chystat na tu dnešní grilovačku. Samozřejmě jsem si chtěla koupit Pepu na gril a co myslíte? Nekoupila, moje hlava děravá si nevzpomněla. Ale tak už se těším na ty steaky :jazyk: Tak přeji pěkný večer všem, papá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.7.11 18:56

já jsem přímo z Budějek…teda tu aspoň už tři roky bydlím…jinak jsem ze šumavy… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
1.7.11 18:59

Peggy, odkud přesně jsi ze Šumavy???

Já budu rodit v Plzni, to tady asi nikdo není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
1.7.11 19:01
peggyska píše:
já jsem přímo z Budějek…teda tu aspoň už tři roky bydlím…jinak jsem ze šumavy… :-D

Taky jsem přímo z Budějc :palec: tak to už jsi skoro místní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital