Poradna duly
Jana Čurdová
Jsem rada, ze jste toho nestihly za cely den tolik nakecat
. Ja si taky myslim, ze je to nepresne, protoze druhorodicky a stihle zeny citi pohyby driv a treba ty, co maji placentu vepredu zase pozdeji. Jen vim, ze kdysi se urcoval termin i podle pohybu a cetla jsem i diskusi, kde par maminek psalo, ze jim termin urceny podle pohybu dokonce vysel nejpresneji. No, kdo vi…
Jinak nam taky rikali, ze pri epiduralu, pokud je dobre napichnuty, neciti zena kontrakce a tudiz se faze tlaceni vetsinou o hodne prodluzuje, ale sama s tim teda zkusenost nemam, takze nemuzu rict…
Pajo, taky citim obcas lupnuti, ale ani nevim, kde ho vlastne citim
.
berusenka66 píše:
Uff holky,tak my se ted vrátili z nákupů,mám toho dost-nejsem schopná ani ty tašky vybalitale koupili jsme konečně Danískovi dárek,co pak dostane od miminka v porodnici,tak jsem zvědavá jak sem u bude líbit-koupila jsem mu pokladnu,jako mají v obchodech-všude se mu hrozně líbila,tak snad si s ní vyhraje.sice přítel hudroval,že z něj dělám holčičku,ale on má prostě tyhle věci rád no-má i kuchyňku a vaří v ní furt
jinak pro mimíska jsem koupila ty plenky Bella Happy tak mám radost
Berus, to je hodne dobra vec, deti to vetsinou bavi a ja bych rekla, ze to je v pohode stejne tak i pro chlapecky
.
Jitule84 píše:
Ivet, no to mě asi taky tak…prostě na prdkou vpravo![]()
Floa, to nevadí, já to chápu, snad některá tu cenu a místo ví
Holky, kamarádce se teď narodila Viktorka o měsíc dříve a má 2,5kg a 46cm…To jde ne ve 36týdnu???Já poslední dobou také nějak na 100% nefunguju
To je pekne, tolik jsem vazila a merila ja (teda o centak vic) a narodila jsem se asi ve 39. tydnu…
nepř.berusenka66 píše:Flooa píše:Floo já mám právě hrozný strach ze žárlení,tak si myslím,že tohle by mohlo aspon ze začátku malinko pomoc
Beru- to je od tebe moc hezký a navíc nebude mít pocit takové té odstrčenosti, co děti pociťují po narození sourozence.on sice malej je teď z miminek unešenej,i mi pusinkuje bříško,ale zároveň má teď pubertu,tak to bude docela zajímavé
ale byla bych ráda,aby se měli rádi
já jsem z bráchou od sebe rok a půl a do teď nemáme dobrý vztah,tak bych to u svých dětí chtěla jinak
Berus, to je moc dobry napad
. My jsme s brachou o 3 roky a taky je to na prd… I kdyz, ted od sebe zijeme daleko a moc se nevidime, tak je to lepsi, ale byt spolu v jednom pokoji, to bychom se asi pozabijeli…
Jitus, mne bude 27 v zari a taky cekam prvni mimco, takze jsme na tom podobne
.
Ivet, taky te obdivuju, to si teda osobne nedokazu predstavit. Ale je super, ze to tak zvladas! ![]()
Hani, to mas teda hodneho manzela
.
Ivet23 píše:Jitule84 píše:Ale to vis, ze nejsi stara
Ivet, tak ty budeš malďoučká maminka i teď.Ježiš, to si připadám jako stařešina, když v 27letech čekám první mimčo
Beru, aha, tak to jsem nevěděla. Tak pro příště
A kde je pradávají ???
mas vek akorat
jedine co nemam rada je, ze nektery zensky radsi karieru,dite chteji skoro ve 40 letech a divi se,, ze jim to nejde
ted se mnou chodi do poradny o 20let starsi zenska, je nekde ve 4mesici a minule se nas vsechny snazila predbehnout, ze ji neni dobre a nemuze dychat, jen ji teda nikdo nepustil. neni to hezky ja vim, ale prej to zkousi pokazde
jednou ji znama pustila pred sebe a byla ve vnitr pres 30minut. ano stane se to, nektery maji problemy zdravotni a driv to nejde,ale ona ho ma planovane
ja bych tohle nechtela zazit. kamaradka ma taky hodne starou maminku a spise tim trpela hlavne na rodicaku se ji smali
joj ja sem ukecana
Presne tak. Sice ne kazdemu se podari otehotnet hned ve 20 letech, ale taky se mi nelibi, kdyz si pak snazilky stezuji, ze nemuzou otehotnet, kdyz s tim zacaly ve 35 letech… To se pak neni cemu divit, ze ![]()
Hannah84 píše:
Jitu - mě bude v srpnu taky 27, já myslím, že je to tak akorátjinak ty plínky happy bella mají v globusu
Já třeba i chtěla mít dítko dříve, ale chtěla jsme dřív dokončit VŠ a pak jaksi nebylo s kým, samé krátké známosti…no až pak manžel se našel, ten chtěl mimčo hned, ale ten čas s ním tak rychle letěl, že nakonec ho budeme mít ted (i když dlouhá doba neuběhla, v srpnu budeme 3.výročí, manželé jsme rok)…ale jinak taky jsem nechtěla, abych měla dítě třeba a v 35, bych si připadala fakt moc stará…
Hani, to jsme na tom podobne. Taky jsem chtela driv, ale jeste jsem sla studovat a hlavne muj byvaly pritel na to nebyl absolutne zraly, ten miloval jen svuj zivot, takze az ted
.
Ivet23 píše: Holky prectete si diskuzi snad vam odkaz pujde. nestiham cumet![]()
http://www.mimibazar.cz/hodnoceni.php?…
No, tak to je drsne teda! Se nedivim, ze nektere maminky jsou tak opatrne s vkladanim fotek svych deti. Ta zenska je na pest
![]()
Jejda, se omlouvam za tolik prispevku, ale chtela jsem na vsechno reagovat.
No, ja jsem si dneska dala… Vyjimecne tu bylo dneska krasne, tak jsme jeli k mori (mame to jen hodku autem), sice jsem se natirala kremem, ale nozky jsem nejak neresila, protoze si je skoro nikdy neopalim a spalila jsem si je tak, ze tu asi na netu stravim celou noc… Nemuzu ani lezet
. Jen si rikam, jestli jsem tim neublizila miminku, ale brisko jsem si neopalovala a krome te spalene kuze na celych nohach nejsem nijak prehrata, tak doufam, ze ne… Jsem trdlo, no ![]()
Dobré ráno, maminy ![]()
Ivet, ten odkaz je tedy hustej
Ta ženská nemůže být normální. Ta to v hlavě vůbec nemá srovnané
![]()
Mondik, jééé ty také jsi ročník 84??? Koukám, že to je nejoblíbenější věk pro děti ![]()
Teda, to jsi byla drobek, když jsi se narodila ![]()
Oni říkají, že v těhu je pokožka citlivější a máme se mazat vyšším faktorem a častěji. No, copa mimču, to mu to nevadí, ale pozor na rakovinu kuže ![]()
Ale to moře ti těžce závidím ![]()
MOMNDI- je pravda,ze jsem dceru mela brzy,ale nikdy jsem nad tim nepremyslela. sice sem uz nastoupila kdyz ji byli 2roky do prace, ale byla jsem sama a praci jsem potrebovala,tak hlidal deda, sice ji dost rozmazlil,ale nic jineho mi nezbylo
zavrena doma jsem taky nebyla,chodila ke me hodne mamka a vzdy o vikendu me vyhazovala mezi lidi at se jdu bavit
meala jsem disko 3minuty od baraku
a tam sem nahodne potkala sceho soucastneho partnera
Holky- ta zenska z Mimibazarku je fakt blazen asi
nikdy nevite kde si co kdo stahne a zneuzije.
![]()
Ahoj kočky, já zírám, vy jste nic nenakecaly ![]()
K tý ženský- byla tady o ní nějaká diskuze, je to fakt nějaká pošahaná pipka
![]()
Jitul- jééé, to je dobrá náhodička, já mám narozky 30.října ![]()
Jinak je tady hnusně, asi tak 11 stupňů, prší a je hnusnej vítr ![]()
Floa, tak já zase 1. října a můj muž je také 1. října jen je o rok starší ![]()
Tady je také hnusně, zima a prší. Takže neděle u televize s háčkováním ![]()
Dnes vaříme svíčkovou z králíka, co vy???
Jitule84 píše:
Floa, tak já zase 1. října a můj muž je také 1. října jen je o rok starší![]()
Tady je také hnusně, zima a prší. Takže neděle u televize s háčkováním
Dnes vaříme svíčkovou z králíka, co vy???
Tak to máte dobrý, stejně narozky, můj muž je má taky jako já 30. ale června
![]()
Já budu dělat římskou cuketu, nějak jich tu máme přebytek ![]()