Poradna duly
Jana Čurdová
diky jitu ![]()
budu davat pozor na sebe i na malou ![]()
jedeme, tak se tu mejte hezky ![]()
ahoj holky, teda vy jste zas večer kecaly…to já umírala na wc. Přijeli jsme po cvičení a už v autě jsem měla křeče hrůza, strávila jsem na záchodě tři hodiny asi do 11
vubec jsem nevěděla, jestli to jsou poslíčci nebo jen střeva, no bolesti hrozný, do břicha, do zad, hrůza…naštěstí jsem to přetrpěla a v 11 zalehla, ale byla jsem uplně vyřízená
snad už se to nebude opakovat. já právě trpím na zácpu a to jím denně jogurty bílé, piju hodně vody a stejně, mám nějaky blbý trávení…tak že bych zkusila ten olej, jenže to bych se asi pobl… ![]()
paja - zrovna včera na cvičení jsme masáž hráze probírali a prý to první 3-4 masaže celkem dost bolí a má to právě dělat někdo druhý protože sama bys to tolik neroztahovala, protože by tě to bolelo, hlavně prý je třeba každý den, protože jak vynecháš den nebo dva, tak se okamžitě stáhne na původní velikost zas
a říkala PA začít 3 týdny před termínem…
Ivet - tak už máte octavku, tak to ted budeš jezdit jak čert vid ![]()
Jani - užij si výlet a severočeské porodnice stojí za hov.. takže to vydrž do prahy ![]()
Jinak všem pěkné sváteční uterý, já se jdu dospat k manželovi, má dnes volno
odpoledne máme návštěvu, tak bude třeba trochu uklidit. Jo a zítra dopolko máme focení, tak se těším ![]()
Dobre rano
ja vecer vytuhla kolem 23h jak nemluvne a vstavvala az ted
ale vse me boli jakobych mela maraton
Hannah bolesti tedy nic moc
hlavne, te te to preslo
holky ja uz to vidim chci porodit driv tak budu urcite prenaset ![]()
čaute maminy! ![]()
Hani, téda, co Tě to chytá?
Doufám, že Ti dnes bude lépe a užijete si dnešní den naplno
Já mám manžu ve Vyškově, chudák vstával už ve 4 ráno
Navíc je tu strašně hnusně, úplná tma. Any se probrala před šestou a už zase chrní, je to dnes na spaní…
To jsem chtěla převlíkat postele… a prát, na to asi teď prdim, neuschlo by to
se mi nechce dělat nic, jak je ošklivě ![]()
Ahoj holky, taky přeji pěkné sváteční úterý, i když u nás to na pěkné počasí ještě nevypadá.
Hani teda, že by taky nějaký divný poslíčci? Ale to už by byla fakt síla. Holky já tohle vůbec neznám - ani v prvním těhotenství jsem poslíčky vůbec neměla. Koukám, že máš dnes pěkně nabitej den, tak ať se vydaří. A jak jste se rozhodli o jméně? Bude to Eliška nebo Páťulka?
Ivet tak hlavně, že tě nechá takhle vyspat Týnka.
Zvizatinko taky potřebuju ještě prát nějaké povlečení do postýlky a taky vyčkávám na to slibované lepší počasí.
krmar píše:
Zvizatinko taky potřebuju ještě prát nějaké povlečení do postýlky a taky vyčkávám na to slibované lepší počasí.
to já mám vyprané, ještě kdyby to chtěl někdo vyžehlit
mám tu toho víc, ještě naše prádlo
nic jinýho mi dnes asi nezbyde, unudila bych se k smrti.
Nesnáším, když je takhle hnusně a nemůžem jít ani ven… teda můžem - v pláštěnkách ![]()
Kmar necha, nebot taky spala
ale jinak kdyz uz stava brzy tak si hraje a me necha spat
Holky zitra to bude presne 5let co jsem rodila
krmar - no myslím, že to nakonec bude Eliška, už jsme na to zvyklý, říkáme jí tak a i babičky
no ty bolesti jsem nechápala, hlavně se to opakovalo vždy tak po deseti minutách, takový návaly, tak jsem právě vůbec nevěděla
ale naštěstí jsem pak ze sebe něco vytlačila, ulevilo se mi a přešlo to, ale ty dvě hodiny poslední byly fakt krutý ![]()
zviz - tady sice neprší, ale taky nic moc počasí…
Ivet - ahoj ![]()
Ivet, tak to přeji Týnce vše nejlepší k zítřejším narozeninám, ať je hodně zdravá, dělá vám jen samou radost a ať se holky mají moc rády.
Hani no já si taky nedovedu představit teď změnit jméno, my už jí říkáme Karolínko teď i Filípek je na to zvyklí a bylo by mi jako by mi ji někdo vyměnil za jinou. Třeba na tu Páťu dojde příště ![]()
Holky, u nás je také pěkně hnusně, ale naši na Moravě mají krásně a teplíčko ![]()
Tak jsem myslela, že si pustí něco v telce, když je ten svátek a oni vůbec nic nedávají ![]()
Hani to byli asi fakt poslíčci
nevím, s malou jsem je neměla a teď zatím taky ještě ne, jen občas takovej malinkej nával a tvrdnutí, ale bolesti nebo tak - to ne..
Ivet malé tedy všechno nejlepší!!! To bude o víkendu oslava, co? ![]()
Jitule84 píše:
Holky, u nás je také pěkně hnusně, ale naši na Moravě mají krásně a teplíčkoTak jsem myslela, že si pustí něco v telce, když je ten svátek a oni vůbec nic nedávají
Jitu, já koukám na šípkovou Růžu ![]()
zvizatinka píše:
Hani to byli asi fakt poslíčcinevím, s malou jsem je neměla a teď zatím taky ještě ne, jen občas takovej malinkej nával a tvrdnutí, ale bolesti nebo tak - to ne..Ivet malé tedy všechno nejlepší!!! To bude o víkendu oslava, co?
No bude ale az dalsi
spojime to s pritelem ten ma taky narozky
tak si to oaslavi spolu ![]()
já taky na Malý indián ve městě na Barrandově, ale u toho vařím, budeme mít květák obalovaný s bramburkem…
zviz - tak já doted taky žádné obtíže, kromě toho že mě bolí kyčle občas víc, tak jinak nic, já ani nemám mlezivo pořád ještě, tak mě to překvapilo a manžel je dnes doma a prej, jestli nechci dnes porodit, když je doma
tak jsem se mu smála…ale dnes to vypadá, že už vše zase v pohodě…
a tak my pojedem na nákup a do ikey, tak se jdu oblíct, tak pá ![]()