TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
1.7.11 10:08

No, tak ještě že u nás je ta sociálka poctivá :-D
Nedivím se, že jsi naštvaná…Ale máš přítele, tak to ještě pár dnů zvládnete :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
marki77 píše:
Tak dámy,
ztaměstnavatel to poslal a ze sociálky peníze odešli 28.6. Mají toho tam prej hodně na vyřízení takže to chvílu trvá.Mám čekat peníze tak začátkem příštího tejdne.Do tý doby se budu asi pást.Holky já jsem tak nas…á,že si to nikdo nedovede představit.By mě zajímalo co tam ty ženský dělaj!!!

Jitu- spadáme pod stejný úřad.
Marki- ale když odešly už před třemi dny, tak by měly být na účtu, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233

šimon mi píše na klávesnici :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.7.11 10:09

No me prave rekli, ze mam pocitat spise podle UTZ. takze ja se teda posunu a budu to brat zas toho 13.8. :cert: :cert: Berus mi jedem 18.7.na foceni, taky se tesim :lol: holky ja jsem z Vrchlabi, socialku tu mame ale jen pobocku, jinak spadame pod trurnov :-) a kdyz je nejaky problem volat tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
1.7.11 10:09

Flooa,prej ten převod trvá do 7dnů.A vzhledem k tomu,že je dneska pátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
1.7.11 10:12

když po tobě úřad nebo banka chtějí peníze, tak to musí být hned, jinak platí penále. ale jakmile mají dát peníze oni, tak to zdržujou co nejvíc, nedaj ti vysvětlení a tváří se, že je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 10:12

Holky a já chtěla jít do lékárny, ale ve městě byly na parkovišti trhy a já neměla kde zaparkovat, tak jsem to vzdala, nemám koupený magnézko do zásoby ani maliník a to semínko :nevim: Ještě že mám ještě balení magnézka doma. Ale s tou MD to mám akorát, zrovna v pátek jedeme na chalupu, bych si jinak musela nechat napsat změnu pobytu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.7.11 10:13
Flooa píše:
marki77 píše:
Tak dámy,
ztaměstnavatel to poslal a ze sociálky peníze odešli 28.6. Mají toho tam prej hodně na vyřízení takže to chvílu trvá.Mám čekat peníze tak začátkem příštího tejdne.Do tý doby se budu asi pást.Holky já jsem tak nas…á,že si to nikdo nedovede představit.By mě zajímalo co tam ty ženský dělaj!!!
Jitu- spadáme pod stejný úřad.
Marki- ale když odešly už před třemi dny, tak by měly být na účtu, ne???

je novej zakon, tedy uz starej ale moc lidi o tom nevi 8-o banka nemuze penize drzet dele jak 24h takze to muze trvat max. 1 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 10:14
marki77 píše:
Flooa,prej ten převod trvá do 7dnů.A vzhledem k tomu,že je dneska pátek…

Hmmm, to je fakt super, kdybychom byly samy, tak se fakt asi půjdeme pást :cert: :zed:
Jinak já jsem tam jednou volala a paní říkala, že to den před tím odešlo a druhý den jsem peníze měla. Ale příští týden jsou dva svátky, tak bůhví kdy nám to dojde :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.7.11 10:14

Jupííí uz vidim dceru :pankac: :dance: :dance: to je z toho jak mi to tu asi blbne :mrgreen: :mrgreen: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
1.7.11 10:17

Ajo,oni jsou dva dny svátků.No tak to mi to přijde i s penězma za červen,ne? Já budu ale bohatá.Co budu s toplika penězma dělat? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
1.7.11 10:18

Bych chtěla aby mi někdo vysvětlil jak to může takhle dlouho trvat.Ten převod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.7.11 10:21
marki77 píše:
Bych chtěla aby mi někdo vysvětlil jak to může takhle dlouho trvat.Ten převod.

Jestli to mas na slozenku je to dost mozny, ale jestli na ucet, je jedno jaka banka, tak oni daji prikaz (maji 3vyplatni terminy) a banka ti to od zadani prikazu musi Pripsat na ucet do 24H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 10:25
Ivet23 píše:
Jinak holky me s tim ted udelala doktorka trocha zmatek, podle posledni menstruace mam termin 13.8. ale uz od zacatku mi rikala at se drzim terminu UTZ. jenomze ten mi ted hodne klesnul, myslim to tak, ze na poslednim mela mala 1650g a vychazelo to o tyden a neco nize. takze mam ted pekny madlajs a presne nevim termin :mrgreen: :cert: :cert: ale doktorka mi dala papir na materskou podle menstruace, ze to tak chteji…

já už taky dostala papír na mateřskou a termín mám podle MS 17.8.a taky je to jediný co mám,já měla předtím MS jak hodinky tak asi proto a ted jsem 34.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
1.7.11 10:28

Koli, jééé, ty máš termín den přede mnou :dance:
Jsem zvědavá, kdo to mrně vyprdne dříve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...