Poradna duly
Jana Čurdová
marki77 píše:
Mondi,ono se dřív o ničem moc nemluvilo.Mi jsme se s mamkou bavili a tom jak rodila nás a myslím že v tý době bych neporodila ani omylem.Nikdo se s tebou moc nebavil.Přišlo mi to takový jako že teď udělej tohle a tohle a bylo po všem.
Jo, presne, ona nevedela vubec nic. Rikala, ze jako prvni znamka prichazejiciho porodu bylo to, ze chodila kazdou hodinu na velkou. Dneska uz nam je jasne, ze se telo pred porodem procistuje, ale ona vubec netusila, ze se neco deje. A tak celkove. Druhy porod ji urychlovali, pritom nemela zadne komplikace, bracha byl uplne ok a cely porod trval asi 4 nebo 5 hodin, tak nechapu na co urychlovani? Dost veci mi teda hlava nebere
.
Dobré ránko ![]()
Koukám, že jste řešily porodní plán…Já tedy o žádném ani neuvažuji. Prostě jak to přijde tak to přijde a nějak to půjde ![]()
Ivet, já vidím na profilovce jen tvoji dceru ![]()
Peggy, vítám tě. Máme stejný termín porodu
A jsem ráda, že je tady někdo, kdo málo přibral. I když ty jsi tedy extrém
, já mám nahoře 6 kilo.
dobre rano,
tak jsem neco malo docetla ú snidane,ale vse ne.
jen se hlasim,ze stale ziju.jen jsem posledni dobou unavena a cim dal vice me vse zmaha.
uterni kontrola dopadla dobre.cekala jsem tam hodku a pul a po 5 min prohlidce dr rekl ze cipek pres to moje tvrdnuti bricha drzi a dalsi konrola za 14 dni.
ve strredu jsem byla na boruvkach,tak mam 2 pytliky v mrazaku a pak jsem upekla plech buchty a ten se snedl hned.
doma se nam konecne se nam podarilo prodat auto a vyridit hypoteku na stavbu,ted budeme cekat na jeji schvaleni a pak hura zacit na podzim stavet.
ja uz muzu taky v klidu porodit,cekala jsem az se to vse povyrizuje.
vcera jsme byli v praze,vyridit ty papiry a stavili se v ikee pro skrine do loznice,tak uz muzu zacit pomalu chystat veci pro maleho..
v sobotu maji prijet nasi a vyrazime opet na boruvky..
dneska me ceka zehleni.coz se vrhnu za chvili nez se tomasek probudi,pak dneska nevarim,jdeme na obed do hospody(vlastni ji patrikovi rodice,takze rodinny obed),tom si pak pohraje na piskovisti a ja pojedu udelat mega nakup.lednicka i skrinky jsou skoro prazdny a seznam na lednicce je podezrele dlouhy.
Bré ráno ![]()
jsem tu podezřele brzo-to moc často neuvidíte
ale šla jsem spát čera dří,tak jsem vyspalá
čekám až prcek dosnídá a půjdeme na nákup-nic tu lednici není ![]()
Jinak vítám nově příchozí
![]()
já porodní plán taky nebudu mít-myslím že se dá těžko odhadnout,co člověk bude nebo nebude během porodu chtít
naíc mám podezření,že u nás porodnici by ho stejně nikdo nečetl
jinak nemám dočteno,protože jste se zase včera hezky rozjeli
![]()
mám i radost,dneska nám přijede tatínek domů,ztak se ho už nemůžu dočkat
![]()
jinak mě včera trápili poslíčci,no krása to byla-asi následek předešlé noci?nevím
jen doufám,že už mi dají pokoj ![]()
nechápu že mi vynechává v!
musím do něj pořádně třísknout aby se napsalo ![]()
Dobre rano
js dnes naposled vstavam do skolky
pak budu vyspavat dele. porodni plan?? mit urcitte nebudu ![]()
ahoj, vítám pegysku ![]()
ivet - já tedy vidím rybičku
![]()
já jdu dnes na návštěvu ke své bývalé šefové, má dvou měsíční mimčo
tak se těším, pá
Hannah84 píše:
ahoj, vítám pegysku
ivet - já tedy vidím rybičku![]()
já jdu dnes na návštěvu ke své bývalé šefové, má dvou měsíční mimčotak se těším, pá
Zajimave
ja stale sebe a dceru
sem z toho zmatena ![]()
Holky tak jsem hned po ránu nas…á
.Ne jen že mi nepřišli ještě prachy z neschopenky ale ještě mi ve spořce odečetli 70,–kč za vedení účtu a dvacku za výběr z jinýho bankomatu.
![]()
marki77 píše:
Bré ráno,
Ivet,taky vidím tebe a dceru.
Super ja taky
![]()
Přeji dobré ráno a vítám nově příchozí ![]()
Janii..noc byla i po melounu v pohodě na záchodě jsem byla jen 4× a to je normál ![]()
Ivet..já vidím jen dceru,ale pobavili jste mě jak jsem to dočítala ![]()
Jinak porodní plán mít taky nebudu a abych se přiznala slyším o něm poprvé
zase nějaká novinka co prošla kolem mě aniž bych si ji všimla ![]()
U nás dneska počasí strašné už od včerejška prší a nevypadá že by chtělo přestat tak doufám že se manžel dostane z práce domů a že se nezavře Karviná jako loni,ještě jsem zjistila že si vzal auto a můj skvělý syn snědl všechno pečivo tak nemám ani co snídat a obchod 3km daleko ![]()
marki77 píše:
Holky tak jsem hned po ránu nas…á![]()
![]()
.Ne jen že mi nepřišli ještě prachy z neschopenky ale ještě mi ve spořce odečetli 70,–kč za vedení účtu a dvacku za výběr z jinýho bankomatu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To jsou svinaci
sileny poplatky, ja chci zmenit banku, mam ceskou sporitelnu a tim, ze si nic nesporim nebo tak, tak si udelam embank ci fio
jinak se fakt divim, ze ti to jeste neprislo
to ja uz bych byla v pr… nebot asi jako kazdy mam placeni… samozrejme by me to pritel zaplatil, ale i tak.
Ivet,taky uvažuju o změně banky.Páč ta spořka je fakt hrozná na poplatky.Manžel má Fio tak to asi zkusím taky.
Hlavně ta socka mě
.Musela jsem zaplatit pojistý a prachy abych si vycucala z prstu.Ještě že mám maminku.Ke všemu potřebuju dokoupit ještě pár věcí pro malou a do porodnice.